Февруарски мами 2021

• 30 561
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Иначе за неразположенията през бременността,това е  най-смисленото нещо, което съм чела.

# 721
Момичета, аз утре съм на преглед за БХС. Днес ставам 12 г. с. Ходих последно на преглед 6+4 г. с. Толкова много време мина, че много се притеснявам дали всичко е точно с бебето... Последно като ходих установихме сърдечна дейност и лекаря каза, че всичко е точно. Мина доста време и последните два дни почнах и някакви странни сънища да сънувам. Отдавам го на притеснение и затова реших да питам дали има други като мен? Може би трябваше да отида още веднъж за това време, но пък лекарят каза, че нямало нужда да ходя по-често. Нямам болки или кървене, нито нещо странно, но въпреки това се притеснявам дали всичко е ок. Не знам как ще издържа до утре, уж не го мисля, ама.... Първа бременност ми е и много искам всичко да е наред.

# 722
  • East Coast
Момичета кой ще прави новата тема. Някой има ли идеи?
 Ако искате аз мога да се заема със задачата Relaxed

# 723
Момичета, аз утре съм на преглед за БХС. Днес ставам 12 г. с. Ходих последно на преглед 6+4 г. с. Толкова много време мина, че много се притеснявам дали всичко е точно с бебето... Последно като ходих установихме сърдечна дейност и лекаря каза, че всичко е точно. Мина доста време и последните два дни почнах и някакви странни сънища да сънувам. Отдавам го на притеснение и затова реших да питам дали има други като мен? Може би трябваше да отида още веднъж за това време, но пък лекарят каза, че нямало нужда да ходя по-често. Нямам болки или кървене, нито нещо странно, но въпреки това се притеснявам дали всичко е ок. Не знам как ще издържа до утре, уж не го мисля, ама.... Първа бременност ми е и много искам всичко да е наред.
Спокойно,всичко ще е наред .пиша заради въпроса дъс сънищата,аз по-странни не съм имала през живота си.Сънувам 100 неща на вечер и то нищо общо едно с друго ,например снощи сънувах , че има някакъв сладолед на милка (някакъв нов,който прилича на брауни) ,който е уникален и ходя на ден по 4,5 пъти да си го взимам а всъщност от много време ми се яде хубаво брауни и сигурно е от това .Чакаме да пишеш ♥️

# 724
Давай, Скарлет.

И аз имам по-ясни и странни сънища, както и кошмари. Нормални са, не им отдавайте голямо значение.

# 725
  • Велико Търново
Даже добре правиш като не ходиш често! Виж ни нас, какви сме филмарки и симптомаджийки!

# 726
  • East Coast

Може ли да ми изпратите дата на термин и пол ( ако знаете) за да ги добавя на първа страница
Може на лични, може и тук със удебелен текст, за да не пропусна някого Simple Smile

# 727
10.02.2021 При мен половете още не са ясни Simple Smile

# 728
17.02.2021 Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 08:31 от Hrisssy1

# 729
19.02.2021г. момиченце🙂

# 730
Засега 10.02.2020.

Пол при раждането чак.

# 731
12. 02.2021 още не  знам пол.

# 732
Виждам, че някои вече знаят пола. Неинвазивен тест ли сте правили, или го разбрахте по време на преглед? Аз утре съм на ехограф и вероятно четвъртък на БХС, пол още не знаем, но пък това изобщо не го мисля. Прекалено съм се ошашкала дали с генетичните ще е наред всичко и дали с бебето всичко продължава да е наред. Вдругиден започвам 14 г.с. 🤗

# 733
На първата фетална в 12г.с аха да ми го кажат. Едва сколасах да го прекъсна и да му кажа, че не искаме да знаем.

# 734
  • East Coast
Hrisssy1 аз разбрах в 11 седмица, когато правих хромозомните изследвания. Всъщност пола не беше на първо място, беше плюс към изследванията 😁 тук теста е $599, но ако участваш в анкета в помощ на бъдещи майки, ти намаляват изследването на $299
Аз имах два такива. За мен в 7г.с и аномалии на плода 11г.с.

Антигона аз мислех, че сме почти с еднакъв термин 🤔
Имаш ли усещане какво ще е? 😊

Общи условия

Активация на акаунт