Февруарски мами 2021

• 30 773
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен момичета . С известни притеснения , които по -нататък ще ви споделя ,се записвам и аз . Термин 26.02.2021.искам да ви попитам ще правите ли неинвазивна диагностика . На кой тест се строяхте и коя седмица смятате да го правите ?

# 421
Здравейте и от мен момичета . С известни притеснения , които по -нататък ще ви споделя ,се записвам и аз . Термин 26.02.2021.искам да ви попитам ще правите ли неинвазивна диагностика . На кой тест се строяхте и коя седмица смятате да го правите ?
Аз се уговорих с моята АГ, живот и здраве, след ехографския преглед в 12 седмица да правя. Тя ми препоръча Нифти. Цената ме блазни, 1300лв вместо 2000 за Пренатест. Може би ще правя, най-вече защото съм над 35.

# 422
Аз ще правя със сигурност и за сега съм се спряла на veracity на Синево. До тук той май е най евтин. Миналия месец имаха промоция за 800 лева трите хромозомни + пол. Ще проверя дали още я има тази промоция.

# 423
Днес пуснахме тест, 1400 лв. Чакам резултатите😀. В 11 седмица съм.

# 424
Момичета, а записвали ли сте час за фетална и БХС и ако да къде? Аз мисля при Чавеева, но миналата седмица още нямаше график. Колко мислите ,ч е струва?

# 425
Различно.

При предната неуспешна бях при Давидков (Варна). Взима 200+ лв. Сега ми препоръчаха Милев (Добрич), взима 80-90лв.

# 426
Аз вторник съм на фетална морфология, тогава ще съм в 10+4г.с. Смятам, ако всичко е наред, да не правя пренатест и подобните му.

# 427
Различно.

При предната неуспешна бях при Давидков (Варна). Взима 200+ лв. Сега ми препоръчаха Милев (Добрич), взима 80-90лв.
и мен него ми препоръчаха
Толкова ли няма във Варна читав?

# 428
А, де. Но където е Варна, там е и Добрич, та няма много голяма разлика (откъм пътуване). Ти записа ли си час?

# 429
[/img]
Имате ли мнение , информация придобита за тези тестове?

# 430
Момичета, а записвали ли сте час за фетална и БХС и ако да къде? Аз мисля при Чавеева, но миналата седмица още нямаше график. Колко мислите ,ч е струва?
Аз още на 1.07 записах час за нея за август. Чух, че бързо свършвали

# 431
А, де. Но където е Варна, там е и Добрич, та няма много голяма разлика (откъм пътуване). Ти записа ли си час?
не , трябва ли вече 8гс . И ако правя пренатална на първа ФМ ще ходя ли?

# 432
Ако ще ходиш при Милев можеш да изчакаш още, той няма много пълен график, но не се знае кога ще излезе в отпуск. Първата ФМ така или иначе между 11-13 седмица, все ще го улучиш свободен.

Генетичните тестове нямат много общо с ФМ, изследват/гледат различни неща. На ФМ се гледат и органите - сърце, дробове, стомах. Хубаво е да отидеш.

# 433
Здравейте отново
Утре съм на преглед отново😉
На 24.06 бяхме и доктора ме записа,че съм 6+1 и чухме пулс, уникално изживяване. Всичко беше наред,но ми изписа Велнетал плюс ( става въпрос за немски доктор), били някакви микс витамини за мен и бебо и са 6 свещички 😞
Аз си взех от Бг фолиева киселина и ще ги пия до 4-тия месец,питах семейна приятелка акушерка и ми каза,че после няма смисъл да я пия
И така,гадене имам,но не е страшно и само веднъж повърнах, но като цяло минава без проблем за момента бременността😉

# 434
Ако ще ходиш при Милев можеш да изчакаш още, той няма много пълен график, но не се знае кога ще излезе в отпуск. Първата ФМ така или иначе между 11-13 седмица, все ще го улучиш свободен.

Генетичните тестове нямат много общо с ФМ, изследват/гледат различни неща. На ФМ се гледат и органите - сърце, дробове, стомах. Хубаво е да отидеш.
а ти от Варна ли си ? Него ли си избра?

Общи условия

Активация на акаунт