Февруарски мами 2021

• 30 611
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
До колкото знам не е проблем маникюра, аз моя гел съм го свалила още преди да забременея, защото си изпочупих ноктите много надълбоко и да не хвана гъбички. Но всичките ми бременни познати си ходеха редовно 💅

# 571
Какъв антибиотик пиете и защо?

Аз докато ползвах Кринон гел постоянно го намирах в най- различни цветове като изтичаше, рядко беше бял. Иначе за зацапването по хартията незнам.. ако продължи по- добре потърси лекар да те погледне. Аз бях доста време със зацапване. Казаха, че може да е от Клексана, който слагам( гледам, че ти пиеш аспитин, чувала съм че от него може да зацапва, но трябва лекар да каже).Аз Последно имах в 9 та седмица зацапване без да съм имала отлепване или нещо такова.
И аз бях с разстройство, защото пия антибиотик и вчера си взех от аптеката Реконфорт, казаха уж че е подходящ при бременност и наистина се успокоиха нещата от него.
Аз утре в 13+1 ден влизам в болница за серклаж и доста се притеснявам, но дано всичко мине добре.

# 572
Как сте с маникюра ? Гел лак ?
Ами репелентите ? Онзи ден се напръсках несъзнателно и се притесних ?!
Споделете мнения?

Ходя си на маникюр и педикюр без проблем. Репелент си купих детски на Бочко, все пак смятам, че е доста по-щадящ от към химикали и не би трябвало да пречи. 🤷🏻😁

# 573
Здравейте, имам леки болки в бъбрека, вас боли ли ви. С предишната бременност минах бъбречна криза, не знам дали е от това. Нормално ходя по малка нужда, преди три дни бях на преглед всичко е наред. Но сега ме е страх

# 574
Аз също си ходя на маникюр и педикюр и на кола маска ходих, док разреши каза стига да е чисто всичко е ок Simple Smile
Споделете мнения?

Ходя си на маникюр и педикюр без проблем. Репелент си купих детски на Бочко, все пак смятам, че е доста по-щадящ от към химикали и не би трябвало да пречи. 🤷🏻😁

# 575
Моята лекарка ми каза без кола маска на триъгълника.

Аз също си ходя на маникюр и педикюр и на кола маска ходих, док разреши каза стига да е чисто всичко е ок Simple Smile
Споделете мнения?

# 576
И мен ме гледат с коремен само. Аз съм с колебания за лекар, защото имах леко отлепване с хематом. Незнам дали беше от високи дози медикаменти: клексан и аспирин протект заедно или от някакво натоварване, а може и от двете. Единият АГ казва, само клексан, другият - само аспирин. Накрая се свързах и с доц. Русев, той каза трето. Надявам се скоро да намеря лекар, на който да имам пълно доверие. Мислех да ходя при двама, но терапията им винаги се различава и на кой да вяр ам... Зацапването беше над 15дни, а уж много се пазех. Та, такива неволи. С 4G/4G и АСЕ  съм.

# 577
Моята лекарка ми каза без кола маска на триъгълника.

Споделете мнения?

Няма никакъв проблем , аз ходих в 6с на кола маска и сега стм в 12 онзи ден пак ходих . Просто казваш да са по внимателни и това е

# 578
И мен ме гледат с коремен само. Аз съм с колебания за лекар, защото имах леко отлепване с хематом. Незнам дали беше от високи дози медикаменти: клексан и аспирин протект заедно или от някакво натоварване, а може и от двете. Единият АГ казва, само клексан, другият - само аспирин. Накрая се свързах и с доц. Русев, той каза трето. Надявам се скоро да намеря лекар, на който да имам пълно доверие. Мислех да ходя при двама, но терапията им винаги се различава и на кой да вяр ам... Зацапването беше над 15дни, а уж много се пазех. Та, такива неволи. С 4G/4G и АСЕ  съм.

Здравей, аз също съм с леко отлепване на плацентата в 9г.с., генеколога ми изписа да пия дуфастон 1 м. Но не ми каза че трябва да си почивам, за да може да се възстанови и не ми даде болничен, тъй като на други преглед ще ме запишар вече. Вие почивахте ли си, за да се възстанови и как сте сега? Аз си взех болничен от личния лекар..

# 579
  • Варна
Аз бях до днес с отлепване 1 месец и 2 седмици.На Утрогестан 3х2 бях и още куп хапчета.Лежах нон стоп.И днес вече съм 13 седм.4 ден и бях на преглед и отлепването се е махнало.Така че пълен покой трябва/е зависи сигурно колко е отлепването/Моето беше близо до канала и можеше да падне.Успех и си почивай повече.

Здравей, аз също съм с леко отлепване на плацентата в 9г.с., генеколога ми изписа да пия дуфастон 1 м. Но не ми каза че трябва да си почивам, за да може да се възстанови и не ми даде болничен, тъй като на други преглед ще ме запишар вече. Вие почивахте ли си, за да се възстанови и как сте сега? Аз си взех болничен от личния лекар..

# 580
Аз бях до днес с отлепване 1 месец и 2 седмици.На Утрогестан 3х2 бях и още куп хапчета.Лежах нон стоп.И днес вече съм 13 седм.4 ден и бях на преглед и отлепването се е махнало.Така че пълен покой трябва/е зависи сигурно колко е отлепването/Моето беше близо до канала и можеше да падне.Успех и си почивай повече.

Здравей!Аз също съм с отлепване.Знаеш ли колко е било?Имаше ли кървене? Аз съм в нас вече 2 седмици и 1 в болница звръзват се общо 3 ,но от 2 дни излизам да се разхождам (на много късо разстояние от нас) .

# 581
  • Варна
С 2,5 см бях отлепване,не съм прокървявала,но упорито и не искаше да се маха.

# 582
Аз бях с отлепване, не знам колко. Лекарката каза, че е малко. Два поредни прегледа си го имаше, на последният вече нямаше отлепване. Само дуфастон пих, 2х1.Не ми е казвала да се пазя и не съм.

# 583
Аз съм с 1 см.Надявам се да се оправи до прегледа на 8ми,но прокървях много.Пусках тест за тромбофилия ,но всичко е нсред .Същата вечер се натоварих много и мисля ,че е от това.

# 584
  • Варна
Всичко ще се оправи, вярвай и попивай.Не се натоварвай.Мисли позитивно!
Аз съм с 1 см.Надявам се да се оправи до прегледа на 8ми,но прокървях много.Пусках тест за тромбофилия ,но всичко е нсред .Същата вечер се натоварих много и мисля ,че е от това.

Общи условия

Активация на акаунт