91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 5

• 47 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • където и да е,само да не съм сама
Момичета, ако някой е склонен да се раздели с комплекта учебници за 8 кл., моля, да ми пише ЛС.
Нашите ги продадох е преди 2 г., защото не се знаеше малката какво и къде ще учи.
Незнам дали в началото на учебната година ще има училищна борса.

# 616
Госпожа Бонова им скъса шортите от учене и резултатът е налице.😀 Браво!
А както съм писала и преди попадналите в 8Г са щастливци. Госпожа Кендеров е страхотен човек, педагог и психолог.

Подкрепям думите за г-жа Кендерова.Синът ми беше 8г миналата година.Адмирации!

# 617
  • столицата
Ще е интересно със септемврийския изпит за лайстунг кой колко е забравил от материала.

# 618
Жалко ще е, ако цена на ЛК е учене по немски през лятото - особено след стреса от ИП и неотзвучалата умора от седмокласната епопея.

# 619
  • столицата
Шарлот, подозирам, че вероятно точно това се случва. Но пък който си го е поставил за цел, намира и мотивация. Ще е интересно да видим статистиката на приетите в ЛК. Ще разчитаме на мамите на 8 за 9 клас да ни информират по колко деца от паралелка са влезли.

# 620
  • София
Тази статистика едва ли ще е особено полезна за някакъв вид “ рейтване” на преподавателите в подгодвето след  особеностите на дистанционното обучение и цяло лято уроци по учители разни разнообразни.

# 621
Такъв род статистики едва ли биха били полезни, при положение че поне две от преподавателките по немски са се пенсионирали, може и повече

# 622
  • столицата
Кои са пенсиониралите се ?

# 623
Госпожа Римпова и госпожа Делийска

# 624
Жалко, напускат силни преподаватели, а ВГ остава!

# 625
  • София
Дано на тяхно място назначат/да са назначили вече качествени нови учители! Че това е трудна задача по принцип заради недостига на кадри, а сега с короната пък съвсем.

# 626
  • където и да е,само да не съм сама
Русалке, много си права.
Тези дни се сблъсквам само с недостиг на кадри на всички нива в образователната ни система и си е направо плашещо.
Искрено се надявам да са се явили/избрани наистина качествени учители и още повече се надявам детето ми да попадне на добър такъв😉

# 627
  • столицата
Сериозни пробойни. Дано открият качествени заместници! 8 клас е изключително важен.

# 628
  • София
E, чак пробойни..Такива ще станат, ако новите попълнения са слаби, а засега това никой не го знае. Нека се види кого са назначили и как работи/работят във времето. И ТБ беше нов преподавател в един момент за зайците, ама се оказа страхотна според деца и родители.И  ЛН също. Едно време се пуках по шевовете от яд, че на дъщеря ми се падна съвършено нов учител по немски в 9 клас, идващ от някакво си люлинско училище, докато на другите  паралелки- отдавнашен  преподавател с опит  в училището. Е, в един момент осъзнах, че е  нацелила всъщност по-добрия вариант, а не къса клечка. 4 години по-късно вече се кефех, че и малките бяха при нея.
Нормален завършек на цикъла иначе е  пенсията, хората са си навършили възрастта, а може в добавка  и здравословни проблеми да имат и да се страхуват, което да е ускорило решението им при сегашните условия. Понеже едва ли с навършването на възрастта са ги подгонили от училището, особено пък тях, при положение, че има и далеч по-възрастни учители в гимназията, които още са си там.

# 629
Здравейте, радвам се, че открих тази тема. Аз съм майка на бъдещ осмокласник в 91 НЕГ и всичко по темата много ме вълнува. Има ли Фейсбук група и за родители? Успех на всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт