91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 5

• 47 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • България
... Но няма никаква индикация за профилите на 11 клас Wink...

# 586
  • столицата
Софи, не ги и очаквам преди 14.09. Само дано няма неприятни изненади.

# 587
  • София
Не разбрах...Нали профилите като комбинации са ясни и децата са подали заявления за тях (оналайн или на хартиен носител)? Или не са? Ако да,  никога "класирането"( в кавички, защото на практика няма класиране) и преразпредлянето по паралелки в зависимост от профилите не е ставало ясно преди 14.09. Но ако самите профили са неясни, тогава е съвсем друго..Rolling Eyes

# 588
Профилите са ясни. По-скоро дали ще.бъдат удовлетворени желанията се чудим.

# 589
  • София
Профилите са ясни. По-скоро дали ще.бъдат удовлетворени желанията се чудим.
Досега  винаги са били удовлетворявани. Дано и сега  е така. Искаха ли пак като преди написването на "второ желание", до което, за щастие, никога не се стигаше?

# 590
  • във фурната
Да,искаха написване на второ желание и синковеца каза,че класната им казала,че ако не им се обади лично,значи са в профила по първо желание.

# 591
  • столицата
Писаха дори по 3 желания. Имаше профил история с Гео, за който някой назад в темата спомена , че е бил записан от 5-6 деца, т.е. едва ли ще се сформира. Наред с това, около 13 деца изучават като втори РЕ и съответно също са избрали различни 3 и 4 профил.Ще трябва и тях някак да комбинират.

# 592
  • България
Аз се дразня, защото разпределението по профили трябва да е рутинна процедура. Не е нещо ново, но въпреки това, трябва да е в последния момент. Нямам шанс за много инфо от сина ми. При него 1во и 2ро желание са съвсем различни, но поне разбрах как ги е написал. 1во - реалното му желание, 2ро - "само не география" Wink

# 593
  • столицата
И при нас подредбата е доста странна от мат към БЕЛ/ама като госпожите били готини/.Имало е деца, които на място при подаването са сменяли желанията си. Предполагам, за да са с приятелите си. Ама то и като им предоставиха ден и половина за размисъл...

# 594
  • София, Лагера
Момичета, имате ли идея по какъв критерий се сформират паралелките в 8 клас? Бал, ред на записване, ЕГН, рендъм?
Много ми се иска да попадне в един клас с приятели, но като гледам няма как да стане със сигурност.

# 595
  • където и да е,само да не съм сама
Много ми се иска да попадне в един клас с приятели, но като гледам няма как да стане със сигурност.
Късмет ще е ако децата са ви в един клас.
Има някакъв принцип на разпределение, коментиран по-рано, но не може и на него да се уповаваш на 100%.

Писаха дори по 3 желания.
При нас, по съвет на класната, май всички деца са посочили 3 желания.

Предполагам, че едно 90% ще бъдат удовлетворени.
Чух най-различни версии за реденето им, като любими са ми "там ще е най-лесно" и "заради другите/децата/ искам".

# 596
  • София, Лагера
Късмет ще е ако децата са ви в един клас.
Има някакъв принцип на разпределение, коментиран по-рано, но не може и на него да се уповаваш на 100%.

А какъв е той? Дори и да не е 100% достоверен, все пак да знам.

# 597
  • София
Описван е многократно назад Wink
Взима се момчето с най-висоок бал и се слага в А клас, следващото по бал в Б, третото във В и така до Ж, след което се почва пак от А. По същата схема и при момичетата се действа. Но изключения винаги има, примерно с дете на родител, който е преподавател в гимназията.

# 598
  • София, Лагера
Благодаря за пореден път, Русалке!  Flowers Rose
Извинете, че задавам въпроси, на които отговори има по-назад в темата.

Но изглежда готин критерия, така няма "силни" и "слабаци" в един клас Blush

# 599
  • София
Благодаря за пореден път, РусалкеFlowers Rose
Извинете, че задавам въпроси, на които отговори има по-назад в темата.
Това е само ориентир... Дори и да се спазва, което няма кой да потвърди, няма как да прецениш колко изключения има. Примерно близнаците/тризнаците могат да решат да са в един клас, ама могат и да поискат да се разделят в различни паралелки. Тях ги питат при записването и си отбелязват.

Общи условия

Активация на акаунт