СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
И аз днес получих резултатите от 4ПИ БЕЛ в Междучасие : теза 5 от 6 , преразказ 30 от 35 - сравнително доволна съм от тези точки , но при " лесните " въпроси все има липси...взех да се отчайвам Sad
Изобщо не мога да преценя, кои точно училища ще го устройват- по желания , по резултати , маршрут..., а хич не остана време...
Да минават изпитите и ще го мисля ( и с ваша помощ най-вероятно), само здраве да е !

# 91
Миналото лято резултатите от НВО излязоха на 27.06., а изпитът по история за НГДЕК беше на 29.06. Бяхме си обещали да проверим резултатите по БЕЛ и мат.на 29-ти, след изпита. Пиша го заради американчетата. Дайте си такова обещание в името на правото на избор.
Не, че ние си спазихме уговорката....

# 92
  • Sofia
Шарлот, и аз така си мислех, но подозирам... няма да издържим и ние...

Пък и АК не е единствено желание... и може да не е осъществимо такова...

# 93
Значи явилите се днес на изпит за АК ще си гледат резултатите на 17-и след математиката. На 16-и е забранено 😃
Гадничко е така наистина.

Аз ще си спестя множеството въпроси "Излязоха ли резултатите?". Ако не ни мине котка път, на 27-и забягване в Родопите за 5 дена. Ще си почина и от форума 😂

# 94
Аз имам чувството, че още на 17ти ще избягаме някъде, тази година ми се видя безкрайна!

# 95
Абсурд да издържа такова нещо! Нито пък тя. Пък както и да й подейства. Вече съм с настройка, че няма да стане. Всички казват колко лесна е била математиката и остава отсяване по съчинение. Здраве да е. Пробва.

# 96
Момичета, споделяли сте страхотни неща за децата, знам че ви е напрегнато, но вярвам че са се справили отлично и ще има да се двоумите  и да избирате накрая Simple Smile Hug

# 97
Учителката по БЕЛ на шестокласника е пуснала съобщение за занятия за обща подкрепа по чл. 178 от ЗПУО. Това пък какво е? Simple Smile Не смея да питам нея, че да не се окаже записан без време.

# 98
Вариантите са няколко, но предполагам, че или става дума за възстановяване на занимания по интереси ( ако са имали такива), или за допълнителни консултации по учебни предмети, които се провеждат извън редовните учебни часове.

# 99
Благодаря, Дидева. Което и да е от двете не ни касае. Само на спорт ходи допълнително в училище, а успехът му, учудващо се заформя почти пълен отличен Simple Smile и няма нужда от допълнителни консултации.

# 100
  • София
Дано всяко детенце да успее там, където има желание!
И аз вече пуснах една пералня, сега отивам да мия пода, така че ще дам своя принос днес да върви на децата по вода!:sweat_drops:
При нас прави глупави грешки от разсеяност, като не е дочела условието и намира нещо друго, а не това каквото се търси...Confused Все повтарям да внимава, не знам как ще е на самия изпит. Утре ще правят ПИ по БЕЛ.

# 101
  • София
Абсурд да издържа такова нещо! Нито пък тя. Пък както и да й подейства. Вече съм с настройка, че няма да стане. Всички казват колко лесна е била математиката и остава отсяване по съчинение. Здраве да е. Пробва.
Е, защо се предаваме предварително?
Мога да кажа, че нещо е било лесно/трудно, само след като го видя с очите си. При това, оценката ще е по моите критерии. За децата всичко, което е зад гърба им е било лесно. Аз не помня АК някога да са правили лесен тест, в който масово децата да изкарват над 50%. Не вярвам да са нарушили правилото си.

# 102
Здравейте мили и доста притеснени мами. Не знам с вашите седмокласници как е но на синът ми вече му се иска матурите да минат и да не ги мисли повече. Оставям го днес и утре да се позабавлява с приятели и да отпочине от учене, тестове, задачи и най-вече напрежение. Искам са пожелая на всички     успех

# 103
  • Бургас
Моля за помощ. Имаме казус, който не можем да разрешим.  Може ли за мнение и обосновка на 19 задача.

# 104
Хвърли едно око тук:

Общи условия

Активация на акаунт