Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 845
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета, имам въпрос към ползащите/позвалите кринон гел... случвало ли ви се е остатъка, който не се абсорбира да се оцветявав бежово-кафяво? Лекаря казва,че е нормало и било  от самия кринон гел, но аз си мисля, че може да е от леко прокървяване...

Здравей!
Аз ползвам кринон гел от около 10 дни и продължавам в момента. Нося ежедневни тънки превръзки, за да не си цапам бельото, ако нещо изтича. Това, което забелязвам по превръзката е, че през целия ден сякаш има съвсем леко изтичане, но цветът не е снежно бял, а по-скоро мръсно бял до светло кремав и стои леко втвърден, като все едно малки "топченца" по превръзката. Close

Извинявам се за гнусните неща, които ще напиша.. при мен нищо не изтича, ами направо изпада -гъста консистенция и по нея има кафяви петъна/участъци

# 106
Здравейте момичета, имам въпрос към ползащите/позвалите кринон гел... случвало ли ви се е остатъка, който не се абсорбира да се оцветявав бежово-кафяво? Лекаря казва,че е нормало и било  от самия кринон гел, но аз си мисля, че може да е от леко прокървяване...

Здравей!
Аз ползвам кринон гел от около 10 дни и продължавам в момента. Нося ежедневни тънки превръзки, за да не си цапам бельото, ако нещо изтича. Това, което забелязвам по превръзката е, че през целия ден сякаш има съвсем леко изтичане, но цветът не е снежно бял, а по-скоро мръсно бял до светло кремав и стои леко втвърден, като все едно малки "топченца" по превръзката. Close

Извинявам се за гнусните неща, които ще напиша.. при мен нищо не изтича, ами направо изпада -гъста консистенция и по нея има кафяви петъна/участъци

И аз се извинявам.

# 107
Зузи, Калина79,
Горе главата момичета. Това че сега не е станало, нищо не значи. Може точно следващия опит да ви е на късмет. Най важното е да не се отчайвайте. И вашето чудо ще се случи Hug
     Моя приятелка роди наскоро след инвитро. Момичето не си помни вече броят на трансферите.  Просто правеше стимулация след стимулация и трансфер след трансфер докато стане.  И стана. И сега и тя  е бг мама. Така че горе главата. На всички ни се иска да стане от първия път, но понякога нещата трябва да се случат по по-трудния начин.

# 108
  • Стара Загора
Купих си един уринарен тест и уж утре сутринта щях да го правя ама не се сдържах. Беше си отрицателен 5мин след като го напишках и сега 1 час по-късно щях да го хвърлям и се видя нещо, но може би е изпрателна, въпреки че досега никога не съм виждала подобна, когато съм си правила. На 03.06 ми беше трансфера, но викам дай да видя дали ще мога да зарадвам днес моята любов за рождения ден. На вас как ви се струва... знам че излишни чуденки си причинявам и трябва просто да си изчакам срядата за кръвния, ама....🤪

# 109
Зузи, Калина79,
Горе главата момичета. Това че сега не е станало, нищо не значи. Може точно следващия опит да ви е на късмет. Най важното е да не се отчайвайте. И вашето чудо ще се случи Hug
     Моя приятелка роди наскоро след инвитро. Момичето не си помни вече броят на трансферите.  Просто правеше стимулация след стимулация и трансфер след трансфер докато стане.  И стана. И сега и тя  е бг мама. Така че горе главата. На всички ни се иска да стане от първия път, но понякога нещата трябва да се случат по по-трудния начин.
Благодаря ти, geizer!
Но за мен това беше последен опит. За съжаление няма никакъв шанс за естествено забременяване- без две тръби съм, а за ин витро и лекарите вече не са оптимисти...

# 110
Kalina79 , a пробвала ли си в чужбина, в Истанбул или някъде другаде?

# 111
Kalina 79, ако имаш възможност опитай с ДЯ, но в чужбина.

# 112
sudju4e И аз го направих това вчера и при мен излезна отрицателен и след няколко часа преди да го изхвърля имаше супер бледа втора, от там запалих и изчетох тема 80,81,82 и от това, което прочетох съм подранила с уринарния

Karina 79 не се отчайвай! Упорствай, една приятелка след 9 опита- в България, Турция дори Германия в момента е с две еднояйчни близначки 1ви клас от клиника в Пловдив.... моля те не се натъжавай така! Надявам се да се оправиш и да продължиш с опитите!

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 12:04 от AnMary

# 113
Karina79, аз имам ембриони за още един трансфер и след това ще ходя в Турция, ако се наложи. Вече имам първоначален прегледтам, трябваше да започна стимулация март месец.
Моя приятелка, която прави тук инвитро с ДЯ, също е в Турция сега. Имат едно двудневно ембрионче замразено. Може да е на два дена, НО както каза тя за тях е чудо, че изобщо там някъде има нещо, което е от нея и съпругът й. Не се отказвай. Не са малко пари, нощувки, хранене, стимулация, пътни излизат 8000-10000 лв, но и инвитро с ДЯ излиза толкова.
А в Турция имат следното предимство: ембриолозите са лекари и не използват донори. Тоест дават максимума за ИЯР и мъжки фактор. Имат опит в това.
Покрай моите три неуспешни трансфера какво ли не мислихме: донор, Турция, осиновяване. Какво ли не. Много трудни решения са при все, че засега времето не ме притиска все още толкова много.
Пожелавам ти да намериш правилното решение за теб. И най-вече спокойствие в сърцето си.

# 114
Момичета, моля ви не давайте непоискани съвети. Kalina 79 споделя, че това е последният опит и не пита нито за чужбина, нито за ДЯ. Смятате ли, че не е премисляла това си решение хиляди пъти. 
Kalina 79, съжалявам за неуспеха ти и наистина те разбирам. Аз съм в твоето положение, без тръби. Предстои ми последен и за мен опит - ЗЕТ - с шанс около 1 процент. Категорични сме и двамата с ММ по въпроса с ДЯ, така че и за мен приключението с инвитро ще приключи скоро. След това ще се обичаме двамата и ще продължим живота си.

# 115
#Sunshine.s При мен е същото... и преди изпадаха парчета от тоя кринон, но само бели, а от неделя забелязах, че има като кафеви прашинки заедно с тях, помислих, че са някакви боклучета, но и като се забърсах имаше и по салфетката, по ежедневната превръзка нямам, но там си имам някакво белезникаво от време на време, докторката беше казала, че е от хормоните... после станаха малко по големи от прашинки и са върху кринона винаги... случва се, когато отивам до тоалетна да пишкам... отначало много се стреснах, но четох листовката на кринона, а и от други момичета тук съм чела, че се случва от кринона... би трябвало е да е застояла кръв, но не ми изглежда така... Притеснявам се и аз, но си казах, че няма да се шашкам... Само се чудя така ли ще е или ще спре по някое време и ще си останат само беличките парчета...  Някой, който е преминал през това, ако меже да сподели...  Днес пуснах кръвен тест повторно, както иска лекарката... на 13-ти ден, нямаше как на 12-ти, беше неделя... явно само от тая лаборатория Рамус излизат толкова късно резултатите...  между 11 и 12 вечерта... Дано да е нарастнало както трябва ЧХГ-то... Simple Smile
[/quote]
[/quote]

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 16:10 от PureLove90

# 116
PureLove90 Поставях Кронин гел до 14 г.с и постоянно излизаха неща,различна консистенция и цвят. 😊 Няма да обяснявам какво беше вече в последната седмица...

# 117
Здравейте,

Имах трансфер на 01.06 и се чудя дали във сряда сутринта да си пусна кръвен,дали ще покаже точно тъй като на 06.06 си бих половин доза Овитрел и в сряда пак ще си бия след кръвния.

# 118
Важно е след кринон да се върви колко 30 минути, за да се усвои добре. Иначе на някои момичета дори им стават "тапи".
Кринон изтича като гъбична инфекция: на гранули. И цветовете са от бяло, оранжево, розово, кафяво, зелено, сиво и черно. Притеснително е, ако се види ярко червено, защото може да е от кървене.
Аз след този трансфер какви ли не цветове кринон изкарах, но важното е, че излизаше, иначе кой знае какви бактерии може да се завъдят. И за справка в деня на отрицателния тест имах Прогестерон 23 при горна граница 23. Тоест се е усвоявал.

# 119
Здравейте, момичета Blush Най-накрая и аз се престраших да се включа при вас. Аз съм 3ти ден след трансфер. Наистина времето минава много бавно, но важен е крайният резултат.
Пожелавам на всяка в най-скоро време прекрасни новини Hearts

Общи условия

Активация на акаунт