Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 049
  • 801
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ти Тедичка!
Стискам палци да е имплантационно зацапването при теб. Аз също четох и от майка ми знам, че и тя е имала такива зацапвания.🍀🍀🍀

# 466
Моят кръвен в понеделник беше 0.5 отрицателен, ама док каза да не спирам лекарствата и в четвъртък да ходя в клиниката за официалния кръвен. Не ми се вярва да има каквато и да е надежда, ама щом лекарите масово така настояват.... Може би понякога се случват изненади...
Иска ми се да зарежа всичко и да си сипя една биричка за душата..., ама ще потърпя до четвъртък... Rolling Eyes

# 467
Аз се предавам официално... И гърдите ми спаднаха .... утре сигурно ще ми дойде с пълна сила😪

# 468
И аз втора сутрин се будя с болки в корема. Да идва утре и да спирам хаповете да ми идва...

# 469
Здравейте и от мен. Този месец ми предстои ЗЕТ. Имам Цс и резултатите от нея са две проходими но нагънати тръби, като едната е по силно нагъната с фимоза. Според доктора нямало проблем дори за естествено забременяване с тези тръби,но ме притеснява че са нагънати и това може да повлия на резултата. Имам един неуспешен ЗЕТ без имплантация и се чудя дали не е заради тези тръби. Някоя от вас имала ли е подобен казус и евентуална бременност след това.

# 470
Тръби не ти трябват за да забременееш ЗЕТ. Стига да няма възпаления по тях.
Успех.

Съжалявам момичета за отрицателните тестове. Стискам палци следващият път да бъде вашият.

Някой пил ли е ортомол натал за завишени НК клетки. Моите са 11 от реф граници 0-10. Имам назначенен ортомол за 1 месец, широкоспектърен АБ от 1 ден на МЦ и контрола след + тест. Звучи ми абсурдно да сваля нк клетки с витамини и АБ.
Ама да видим.

Успех на всички.

# 471
Здравейте и от мен. Този месец ми предстои ЗЕТ. Имам Цс и резултатите от нея са две проходими но нагънати тръби, като едната е по силно нагъната с фимоза. Според доктора нямало проблем дори за естествено забременяване с тези тръби,но ме притеснява че са нагънати и това може да повлия на резултата. Имам един неуспешен ЗЕТ без имплантация и се чудя дали не е заради тези тръби. Някоя от вас имала ли е подобен казус и евентуална бременност след това.
Аз имам три бременности след ЗЕТ с една нагъната тръба (другата я отстраниха). Както са ти казали момичетата ако няма хидросалпингс  а ти каза, че доктора е споделил, че може и естествено забременяване тоест няма значи не пречат на ЗЕТ трансфера.

Тръби не ти трябват за да забременееш ЗЕТ. Стига да няма възпаления по тях.
Успех.

Съжалявам момичета за отрицателните тестове. Стискам палци следващият път да бъде вашият.

Някой пил ли е ортомол натал за завишени НК клетки. Моите са 11 от реф граници 0-10. Имам назначенен ортомол за 1 месец, широкоспектърен АБ от 1 ден на МЦ и контрола след + тест. Звучи ми абсурдно да сваля нк клетки с витамини и АБ.
Ама да видим.

Успех на всички.
Мила на мен пък ми бяха дали тези витамини и Агапурин за 3 месеца. Аз лично не пих витамините защото намен ми трябват метелираните форми на витамините от група Б и не мога да ти кажа дали влияе, но те имунолозите вземат решение за терапията на база цялата снета анамнеза. Ти нали няма да правиш трансфер сега, а след контрола на НК клетките след даденото лечение? Имам позната която беше по тази схема, но така или иначе пак и изписаха преди трансфера  вливка, а на контрола нямаше промяна от АБ и витамините.

Пожелавам успех на всички Ви!

# 472
Заключението на имунолозите е контрола след + тест евентуално. Явно не им се вижда голямо отклонението ли? Не мога да си обесня. А док каза, колкото по към нулата е, толкова по добре!!!

# 473
Аз съм малко скептична към тези НК клетки, мое мнение. Моите също са леко над горна граница (прилагам снимка) и според док е абсурдно да правя вливки или някакви имуносупресори да се прилагат.Писала съм и в другата тема, но ако някой има мнение различно от моето, ще се радвам на коментар.

# 474
  • София/Севлиево
Да,Владимиров като цяло е скептичен към тях.Двамата с ММ вадиха от 100 кладенеца вода ,за да ми докажат,че не бива толкова да ме притесняват.На мен ми бе завишен общия брой-вместо 12 беше 15.

# 475
Момичета имам въпрос може би не е за тука, но ми предстои започване на процедура. Искаха ли ви PCR Covid 19? Мисълта ми е задължителен ли е?

# 476
Момичета имам въпрос може би не е за тука, но ми предстои започване на процедура. Искаха ли ви PCR Covid 19? Мисълта ми е задължителен ли е?
На мен ми искат PCR. В конкретен ден, 48 часа преди трансфер.

# 477
  • Sofia
Аз съм малко скептична към тези НК клетки, мое мнение. Моите също са леко над горна граница (прилагам снимка) и според док е абсурдно да правя вливки или някакви имуносупресори да се прилагат.Писала съм и в другата тема, но ако някой има мнение различно от моето, ще се радвам на коментар.

Аз също съм с леко завишени клетки и изобщо не сме коментирали вливки. Не съм ходила при Русев, но аз като чета за него на всички прилага едно и също... 🤔

# 478
  • София/Севлиево
Междувпрочем аз правих вливки преди втория ЗЕТ,когато се получиха тризнаците Ами не ми помогнаха да задържа бременността(а аз очаквах точно това)...

# 479
Хм...според теб дали е повлияла вливката за успешна имплантация 🤔 Или е било късмет съвпаднал с вливането 🤔

Междувпрочем аз правих вливки преди втория ЗЕТ,когато се получиха тризнаците Ами не ми помогнаха да задържа бременността(а аз очаквах точно това)...

Общи условия

Активация на акаунт