Нито умирам от ужас, нито съм стресирана, нито по цял ден мисля, дали ще се разболея от корона... Май не са мои тея проекции 
финала. Хубаво е да се приспиваме с похлупаци, социализация и прочее, но далеч не важи за всички възрасти в школото. Едно е хлапе на 8 години, друго е 18-годишен ученик. Какъв похлупак, какви 5 лв. А осемнадесетгодишните са си ученици се още като стой , та гледай. Та в гимназия нямат отдавна похлупаци и всъщност истината е, че при една премерена изолация, която дори не е изолация, а ограничение на събирането на много хора на едно място, резултатност ще има. Дискотеките и затворените заведения са същото като събирането присъствено в училище на големи хора. 9, 10, 11, 12 клас са големи, възрастни хора, броят се като такива, не са малки деца. Дали ще са на дискотека или в училище като маса е същото. Не казвам да ходят на дискотека. Казвам, че като маса на едно място даже в училище са повече. При такава маса маска трудно би ги опазила, при часове наред престой, експозицията ще е хм, завидна.
Нито умирам от ужас, нито съм стресирана, нито по цял ден мисля, дали ще се разболея от корона... Май не са мои тея проекции 
Препоръчани теми