COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 377 582
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 4 350
Ако е заради пари само, тогава маските и стадионите защо? Това ще напълни болниците, но не и хазната. Като ни сложат скоро карантината отвън, тогава какво става с туризма?

Мисля, че в момента не става дума толкова за пълнене на хазната колкото за максимално, пък дори и временно свиване на харчовете й, включително на мерките за подкрепа на бизнеси, страдащи от ограничения /а спортът в крайна сметка е такъв/.

# 4 351
Потвърдени случаи по
Области

Област   Общо   Нови
Благоевград   163   5
Бургас   58   -
Варна   31   -
Велико Търново   32   -
Видин   208   5
Враца   18   1
Габрово   15   -
Добрич   20   -
Кърджали   43   -
Кюстендил   139   6
Ловеч   16   -
Монтана   24   -
Пазарджик   243   -
Перник   48   2
Плевен   273   -
Пловдив   133   2
Разград   47   -
Русе   17   -
Силистра   5   -
Сливен   211   7
Смолян   173   8
София   184   12
София (столица)   1236   28
Стара Загора   93   1
Търговище   7   -
Хасково   38   -
Шумен   107   3
Ямбол   173   1
ОБЩО   3755   81

# 4 352
Аз просто съм ужасно бясна. Как може да ни лъжат така със статистика?!? Кантарджиев обясняваше, че в НРЛ по ГРИП и ОРЗ има 30 случая само от Смолян за днес. Къде са?!? Защо са само 8?

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 01:04 от Вероника Димитрова 637178

# 4 353
Цитат
Ами значи, както и предполагах, Боко си го каза директно - сега не било добре да се затваряме в къщи лятото, затова есента най-вероятно ще го направим...Думи нямам честно!
По скоро в момента правим така че да не се налага да се затваряме през есента и зимата, за което ресурси явно нямаме. Това е единственият мотив да имаме такава стратегия за неспиране на вируса, защото напрактика това е нашата стратегия в момента. Пак добре че са по малко случаите днес, но и аз вече не знам дали не играят със стат. да няма поредни дни със над 100 случая, защото съм забелязал че от известно време насам след всеки антирекорд веднага следва сериозен спад и след това след няколко дни нов антирекорд.

# 4 354
Цитат
Аз съм ужасен че ние напрактика приемаме стратегия в която просто жертваме едни хора сега през лятото в името на някакво светло бъдеще напред във времето. Какво се правят всички на ударени, и никой не го казва от тия на които се дава трибуна
Ами, Тесла, ти до сега не знаеше ли кой те управлява? И ще ме извиняват модераторите, но вече е кристално ясно, че така наречения от Него "човешки материал" е последната грижа на правителството. Самият Той говореше преди време, че като станели 100 на ден бройките се затваряме пак в къщи. Е, колко струва изобщо думата на този човек? Говори си каквото си иска, нищо не го интересува.

# 4 355
Аз просто съм ужасно бясна. Как може да ни лъжат така със статистика?!? Кантарджиев обясняваше, че в НЦЗПБ по ГРИП има 30 случая само от Смолян за днес. Къде са?!? Защо са само 8?
Не само от Смолян и от Пловдив липсват случаи, кой знае и от колко други места.

# 4 356
И Силистра ми е много съмнителна с тези 5 случая за всичките почти 4 месеца.

# 4 357
  • При семейството си
Новите случаи по области:
https://coronavirus.bg/bg/statistika

# 4 358
Липсват много докладвани случаи.
Ще ги припишат в неделя, вероятно.
Честита ни нова реалност.

# 4 359
Тесла, едно ще ти кажа за статистиката. Мой близък работеше в една от известните агенции, които работят с партиите. Та, числата са общо взето такива, каквито платиш да бъдат.Тук в този случай е абсолютно същото. Могат да ти кажат всякакви числа, ти не си мисли, че имат много общо с реалността.

# 4 360
Почнаха доста да си играят със статистиката - лесно се хващат като местните РЗИ-та/новинари ги обявят. Дано поне уикенда ги добавят.

# 4 361
Случаите в РПУ Пазарджик вчера ли са били отразени?
В София град и област са половината  случаи. И голямо мълчание за това.
А днес ще се проведе мач пред хилядна публика.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 07:48 от CasaDelSol

# 4 362
# 4 363
  • Bulgaria
Вчера сме имали 289 хоспитализирани и 13 в интензивно отделение. Днес имаме 314 хоспитализирани и 17 в интензивно.
25 нови хоспитализирани и вероятно 6-7 нови в интензивното, зависи дали всички починали са били в интензивното.

# 4 364
Аз така и не разбрах, защо три месеца стояхме затворени, съсипаха се толкова бизнеси и накрая пак да дойдем на положение без никакви мерки да си се заразяваме кой както може. За какво бяха всичките тези блокади по пътищата, затворени градове и накрая какво - едно голямо нищо. Пак сме оставени да се заразяваме. Ми да бяха ни оставили още от самото начало както е сега, поне повече хора щяха да са го изкарали досега

Общи условия

Активация на акаунт