COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 380 289
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 7 995
Добре де, не ми се търси сега, но всеки може да го намери поне на 10 места, нали при три поредни дни над 100 заразени щяхме да връщаме мерки.Къде са НОЩ, никой ли не им задава този въпрос.Днес новини не съм гледала.Къде е генерал Мутафчийски? Защо изведнъж всичко секна и млъкна? Забравят ли какво са казали? Вирус ли няма?

# 7 996
  • София
да, бяха с бързи. Пак на 5 човека наведнъж тестовете им, макар и бързи, се оказаха бъгави.

Как къде са - един открива Бургас и ни убеждава, че всичко е под контрол. Другият и той ни обясни, че всичко е под контрол. Третият си гледа ученията и болницата, той отдавна се отказа.

# 7 997
PCR теста е достатъчно надежден...вземащите го не са...Като не е взет правилно даже няма нужда от манипулация.За Рамус Бургас имам собствено мнение,но не пиша,че ми омръзна да ме трият Simple Smile
Е, всички ни трият, но някой все ще прочете.Blush
Подронвам сигурно„авторитета”на болниците и лекарите ,но пък те и др.съфорумки са го обяснили Wink Плажа е преръпкан,дистанция 0,за капаните няма да говоря.Ковид -няма!

no_ela питаха..на първия брифинг като се вдигнаха случаите.Някой от двете К каза,че хората се били научили,спазвало се всичко,болниците подготвени -няма да се затваря.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 14:05 от reninel

# 7 998
PCR теста е достатъчно надежден...вземащите го не са...Като не е взет правилно даже няма нужда от манипулация.За Рамус Бургас имам собствено мнение,но не пиша,че ми омръзна да ме трият Simple Smile
Е, всички ни трият, но някой все ще прочете.Blush
Подронвам сигурно„авторитета”на болниците и лекарите ,но пък те и др.съфорумки са го обяснили Wink Плажа е преръпкан,дистанция 0,за капаните няма да говоря.Ковид -няма!
Нали си представяш какво  следва.
Наистина сме доста неадекватни , особено кметът на Бургас, ами как да му вярва човек, като първо драстично премахна дори пейките, сега се лези с властта.
То само той да беше.
Ще изреве някой мастит чужденец, заразил се тук , и ще стане международен проблем. А защо, питам аз.
Кой ги бие през ушите да пляскат глупотевини по толкова сериозен проблем.
И после, като Кунчев, ...миии , сбъркАх ! Не става така.
Има вече опит натрупан. Ние тук го караме като руска рулетка.

# 7 999
Цитат
"Световната пандемия бавно отшумява и след внимателен анализ на ситуацията в България и по света, организаторите на SPICE Music Festival взеха решение фестивалът да се проведе
Те големи експерти тия организатори.Ако се разпространи зараза на събитието,организаторите да платят лечението на потърпевшите.По тв споменаха за голямо издание (не запомних кое) туризмът в Б-я е в колабс.Каквото си постлаха,на това ще легнат.Нещата отиват на затваряне на държавата на есен.
Дипломирането на холандските зрелостници е по-приемливо от тукашните струпвания.Някой завършил средно образование,много важно.У нас училищата имат сметка да добутат всички да завършат.Едни пари се въртят.

# 8 000
Много е странна тази повторяемост на първо положителни PCR тестове, после отрицателни... Последно имат ли вируса хората или не? Влизат в статистиката за деня, а после изваждат ли ги от бройките?

# 8 001
Положителни от частната лаборатория, отрицателни от референтната. Къде ли има грешка? Кой е купил по-евтини тестове, които грешат?

# 8 002
  • Другата България
Много е странна тази повторяемост на първо положителни PCR тестове, после отрицателни... Последно имат ли вируса хората или не? Влизат в статистиката за деня, а после изваждат ли ги от бройките?
Не.

# 8 003
  • софия
Добре де, не ми се търси сега, но всеки може да го намери поне на 10 места, нали при три поредни дни над 100 заразени щяхме да връщаме мерки.Къде са НОЩ, никой ли не им задава този въпрос.Днес новини не съм гледала.Къде е генерал Мутафчийски? Защо изведнъж всичко секна и млъкна? Забравят ли какво са казали? Вирус ли няма?
Е как защо всичко изведнъж секна и млъкна-защото туристическият сезон и приходите от него са по-важни от живота на хората,ето затова. Поне аз с това впечатление оставам пт действията на някои хора,един от които е онзи,на когото не споменаваме името...

# 8 004
Положителни от частната лаборатория, отрицателни от референтната. Къде ли има грешка? Кой е купил по-евтини тестове, които грешат?
И аз смятам това за огромен проблем.
Референтната трябва да е последна инстанция.
Нали всички бързи ги потвърждават там.

Ако в това заведение на морето са им правили бързи тестове, така бих го приела, че после са отрицателни.
Но в един материал за кмета на Смолян май беше / извинете, ако греша/, си бяха затворили и после се оказа излишна паника покрай тестовете.

# 8 005
  • София
Допреди време разправяха, че тестовете са дарени. Въпросът е свършиха ли дарените или вече са купили централно? Онези един милион(бързи май бяха) теста май още ги чакаме.

# 8 006
Допреди време разправяха, че тестовете са дарени. Въпросът е свършиха ли дарените или вече са купили централно? Онези един милион(бързи май бяха) теста май още ги чакаме.
Според мен тези тестове са били от онези фалшивите.Помните, че в началото доста държави се бяха “набълбукали” с тях.Ама пара е хвърлени и няма как да се каже какво и що.

# 8 007
И двата са от частна. Имаше снимка на отрицателния тест в статията.

# 8 008
Според мен тези тестове са били от онези фалшивите.Помните, че в началото доста държави се бяха “набълбукали” с тях.Ама пара е хвърлени и няма как да се каже какво и що.
Фалшивите бяха бързи тестове.

# 8 009
Вчера 5 човека от Витоша се оказаха изведнъж отрицателни, сега 7 човека от Царево също. ПСР теста не дава такива отклонения.
Много е странно наистина. Чудя се дали причината не е в пробовземането на ПСР и хората действително да са си положителни. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт