COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 380 323
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 8 175
Габи, още ли продължаваш с маските, които задушават? Никой нормален човек с елементарно чувство за самосъхранение няма да се остави да се задуши. Ако не се чувства добре ще я свали. На всеки може да му стане лошо и да припадне и без да носи маска.

# 8 176
България
Новозаразените повъзраст:
0 -19 - 3-ма души
20 - 29 - 27 души
30 - 39 - 18 души
40 - 49 - 20 души
50 - 59 - 22-ма души
60 - 69 - 14 души
70 - 79 - 7 души
80 - 89 - 1 човек
90+ - няма

Новозаразен медицински персонал:
лекари - 2-ма
други - 1

19 активни области - 9 неактивни

Нови 31 души в болница.
Нови двама в интезнивни отделения.

# 8 177
Очаквам по силно присъствие на градовете Варна, Бургас и както се вижда Пловдив.
Младите 20-29 г.възраст са най-много като брой-27 души.Планът младите да излезнат авангард бавно и сигурно се реализира.

# 8 178
Скрит текст:
Габи, още ли продължаваш с маските, които задушават? Никой нормален човек с елементарно чувство за самосъхранение няма да се остави да се задуши. Ако не се чувства добре ще я свали. На всеки може да му стане лошо и да припадне и без да носи маска.

Така е. Затова ги носят под носа си най-вече... И добре правят.

# 8 179
Скрит текст:

Така е. Затова ги носят под носа си най-вече... И добре правят.
Ами, да и затова не знам защо се тревожиш толкова. Няма да се оставят да им прилошее. Инак сега в жегите... В градския е ужас. Аз не можах да издържа в метрото, свалих я за малко и пак я сложих. После като пътувам за работа в час пик и т.н. не ми се мисли. Не знам как ще я караме, хич не го виждам.

# 8 180
Явно и у нас тенденцията да се заразяват по-младите е налице. Много над половината са на възраст до 50г. Нови 31 души в болница никак не звучи добре като процент от 112, мисля дори е някакъв рекорд, т.е. само днес качихме почти 10% на хоспитализациите, след 10 дни ако върви така ще са двойно количество. Иначе казано капацитетът на болниците ще се изчерпи към средата на юли или началото на август ако се запази тенденцията, разчитаме болните да се лекуват по-бързо и ефикасно .... иначе ще стягаме експресно пак арена Армеец.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 02:02 от pehoko

# 8 181
Явно и у нас тенденцията да се заразяват по-младите е налице. Много над половината са на възраст до 50г. Нови 31 души в болница никак не звучи добре като процент от 112, мисля дори е някакъв рекорд, т.е. само днес качихме почти 10% на хоспитализациите, след 10 дни ако върви така ще са двойно количество. Иначе казано капацитетът на болниците ще се изчерпи към средата на юли или началото на август ако се запази тенденцията, разчитаме болните да се лекуват по-бързо и ефикасно .... иначе ще стягаме експресно пак арена Армеец.
Няма да стягаме залите.Министъра днес каза, че случайте намалят и мерки не е нужно да се затягат.

# 8 182
  • софия
Tоя министър да не гледа случайно статистика на някоя друга страна? Че на мен нашата по друг начин ми изглежда...

# 8 183
А не не, No_ela друго каза министъра - очаква се да намалеят случаите на ковид-19.
И ако феновете на финала не са послушни (разбирай се държат като феновете на мача Левски - Цска) ще се затегне мерките в цяла България...
Значи от един мач и 12 000 фенове зависи затягането на положението.
Как маневрира този човек с думие  не е истина. Ама ще седнат мирно и кротко феновете да гледат финал..

Той и много други работи каза, че ще станат и се отметна от думата си в последния момент. Стратег човека.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 02:42 от Анонимен

# 8 184
А не не, No_ela друго каза министъра - очаква се да намалеят случаите на ковид-19.
И ако феновете на финала не са послушни (разбирай се държат като феновете на мача Левски - Цска) ще се затегне мерките в цяла България...
Как маневрира този човекчовек с думие  не е истина. Ама ще седнат мирно и кротко феновете да гледат финал..

Той и много други работи каза и се отметна от думата си в последния момент. Стратег човека.
Веднага се поправям, значи само е предположил и очаква да намалеят случайте.
Те пък що така не намалят?

# 8 185
Как маневрира този човекчовек с думие  не е истина. Ама ще седнат мирно и кротко феновете да гледат финал..

Той и много други работи каза и се отметна от думата си в последния момент. Стратег човека.
Веднага се поправям, значи само е предположил и очаква да намалеят случайте.Сега чакаме феновете с сряда да влизат тихо, да сядат през един и тихо да гледат.

# 8 186

Веднага се поправям, значи само е предположил и очаква да намалеят случайте.
Сега чакаме феновете в сряда да влизат тихо, да сядат през един и тихо да гледат.
Ами ако викат?
Интересен ще е четвъртък от към обещания и изпълнения.

# 8 187
Пълна пародия ни е извънредното положение. Живеем близо до булевард България и привечер шумът от преминаващите с коли и мотори абитуриенти е страшен. Вчера докато отивахме до Лидъл се разминахме с тълпи от празнуващи. Всичко си е както всяка друга година. И това на фона на толкова новозаразени от вчера (при това от 1500 теста). А за бройките в Пловдив направо не ми се говори.

# 8 188
Скрит текст:
Как маневрира този човекчовек с думие  не е истина. Ама ще седнат мирно и кротко феновете да гледат финал..

Веднага се поправям, значи само е предположил и очаква да намалеят случайте.Сега чакаме феновете с сряда да влизат тихо, да сядат през един и тихо да гледат.
[/quote]
Няма проблем мила, нормално е да се объркаш (всъщност нормално ли е вярно да се каже?!)

Ето прочети изказването му и Моля те поправи ме, ако не разбирам правилно, че от феновете на финален мач зависи строгостта на мерките в цяла България, след като говори за общата картина..
Министър Ананиев предупреди феновете: Ако не спазват предписанията, затягаме мерките
https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/multimedia/video/mi … me-merkite-594776

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 02:46 от Анонимен

# 8 189
Скрит текст:

Няма проблем мила, нормално е да се объркаш. Ето прочети изказването му и Моля те поправи ме ако не разбирам правилно, че от феновете на финален мач зависи строгостта на мерките, след като говори за общата картина..
Министър Ананиев предупреди феновете: Ако не спазват предписанията, затягаме меркитеhttps://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/multimedia/video/mi … me-merkite-594776
[/quote]
Всичко е така както го разбираш.И аз затова казвам, че четвъртък ще е интересен ден.Освен щом зависим от фенове, те да не викат, да не плюят, да не се бутат, да бъдат през един на седалка и така нататък.
Добре го написах на думи, ама съм ходила на мач преди години, пък и гледам от време на време мачове, кротки хора там не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт