Колко наивно...
, добре съм..(малко по-заета от обикновено), но когато съм свободна ви чета и сърдечно благодаря на
Забелязвам, че сатуса на фамилията и високата каста, колкото и да не обичам да деля хората, наистина играят роля. Маските тук (на открито и закрито) все още са задължителни. Повечето обаче ги носят а ла "джаста-праста". В момента най-строгите мерки и забрани касаят нощните клубове, дискотеки и барове, кол центровете, фитнес залите, някои храмове- забележителности и училищата. Последните засега остават затворени до 31юли на ДО, а за останалите не се предвижда скоро да бъдат отворени. Фитнес инструкторите вече се вдигнаха на протест без резултат. Но за сметка на това уличните търговци масово се върнаха по сергиите. Сега е сезонът на мангото и в момента кипи пълна лудница по манговите борси. Всеки се блъска да се докопа и да помъкне промишлени количества манго към къщи.. Да не говорим, че някои мрънкат и искат продавачите буквално да им поднесат да опитат стоката преди да я купят (потрес!). Е, мъдри се там някакакъв дезинфектант...мдааа..докато някоя маймуна не го отнесе...Онзи ден един тийнейджър беше написал едно мн хубаво есе "Манго мания и Ковид". .Пък после говори ми, че публичното честване на предстоящите религиозни фестивали било забранено. Полза каква като те сергиите им са цяло "празнично честване"? Дето казва щерка ми : "пълен боМбок!". Вчера премиерът обяви, че международните полети ще бъдат подновени поетапно за извънредни и неотложни пътувания като нови визи все още няма да бъдат издавани. Препоръчани теми