„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Добро утроо! WinkHugHeart

Лили Hug Алекс Hug,благодаря за поредния превод!Ще си го изгледам,когато имам възможност!

Тъй като вчера писахте кой ще гледа,кой няма да има възможност!Да си кажа и аз,въпреки,че до тогава е още рано и може да се появи нещо непредвидено-аз ще съм на линия! WinkSimple Smile Момичетата,които гледаха онлайн РП знаят....пускам линковете за онлайн гледане,както и за руската озвучка!По-рано пускам и хаштага на новия епизод!
За фен клуба,знаете съм от другия морски град.Имам дружки в него,но не всички гледат Джан Яман! Wink Лятото идват доста на почивка и ми се обаждат предварително за да се запознаем!

Остават 8 дни....Wink

Демет и Джемал в шоуто Survivor от снощи....

цялото видео с участието на двойката

https://youtu.be/yjY_yo6MyP0

превод с руски субт.
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

Приятен ден на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 496
Добрп утро, момичета! 🥰

Ето я и майката на Йози.
Желая ви усмихнат и ползотворен четвъртък!

# 497
Добър ден момичета

Днес вече трябва да ни пуснат нещо ново, за да не се изнервим пак, както се беше случило преди 2 фраг! Joy
Хич да не се опитват да ни залъгват със сетове.. пейзажи, камиони, празни басейни и всякакви неодушевени предмети Joy
Искаме си своята доза Джан Nature Fire ..за да сме в настроение, да цъфтим и греем, усмихнати и заредени с положителни емоции : ))

Тази последната снимка, която ни подхвърлиха с костюма е много хубава, но ни държа за кратко ... Да дават нещо по летно, свежо, цветно..потниците например ни действат перфектно : ))
Един репортаж да спретнат, Джан да разкаже каква е атмосферата на снимачната площадка, всичко върви ли по план и т.н.. една, две усмивки..да чуем кадифения му глас, и това е... Sunglasses Joy

Аз излизам по задачи, на вас много усмивки и късмет! : ))

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 12:51 от grozdence.

# 498
Добрп утро, момичета! 🥰
Скрит текст:
Ето я и майката на Йози.
Желая ви усмихнат и ползотворен четвъртък!

Минавам и заминавам, че работата ме зове...Тази буля много китосана Rolling Eyes

Ще ви следя за нещо ново...
https://www.gecce.com/haber-kerem-bursinden-asli-turanliya-yakin-markaj

И какво излиза, Керо обичан от Демет, пък той харесва това русо изкушение...мискин... Само не мога да разбера кой от Демет и Керем знаят за връзката им Close

# 499
Привет! HugIce CreamCoffee

пресата....

Лале Башар изобщо не я познах като я видях на пуснатата снимка от Магия Hug! Гледала съм я в сериала ''Любов от втори опит''!Както и Славена Hug е отбелязала доста е китосана! Simple Smile

# 500
Здравейте от слънчева Варна (Магия,Ели Wink),опс купесто-дъждовна с превалявания! Simple Smile

Много артистична тази Демет,играе с всяка мимика .😍

И тук се посмях добре:))

Хубав ден и не забравяйте да си приготвите гумените ботушки!😉

# 501
Здравейте, момичета, дано тук поне героят на Джан да случи на майка. В три сериала съм го гледала и майките му са от лоша по-лоша, оттам героите му не вярват в жените и любовта и любимите му страдат. Да видим тук как ще е.
Аз съм на 100 км от Варна, така че ако решите за среща почти на 100% ще мога да дойда.Broken Heart

# 502
Привет отново Simple Smile
Сет "Happy Moments" е компания (инфо от ТТ), която организира партита. Мисля, че неин собственик ще е Езги, завършила е връзки с обществеността, и не е споменавано какво ще работи..

Скрит текст:

Йозге се закача със Серкан на новата му снимка : ))
Ама е красавец ... Вкъщи един..на работа друг...

Стори от режисьора

===============================================

Искам да попитам, след онлайн излъчването на епизода, има ли къде да се гледа повторение, още същата вечер? Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 21:26 от grozdence.

# 503
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ели, явно ти си единствената от Варна, която познавам и е фенка на Джани. 😃 трябва да основем клуб, да хаха.
Днес голямо затишие.

Хаха, и аз съм от Варна.
Ама за съжаление вече не живея там.
Ще членувам в клуба дистанционно.Simple Smile

# 504
Грозденце, почти веднага след края на епизода по тв се качва в ютуб, добре де може и да не е веднага, но със сигурност на същата вечер.

# 505
А добавят ли субтитри някакви?

# 506
Цитат
Искам да попитам, след онлайн излъчването на епизода, има ли къде да се гледа повторение, още същата вечер?
Грозде Hug,можеш да го гледаш веднага от линка, който ще пусна за онлайн озвучката на руски език!А на турски го качват на сайта на Фокс тв.

А добавят ли субтитри някакви?
Магия Hug,със руски субт. ще го има на сутринта! Wink

# 507
Деметка и Руткай

Нина Злате Hug Hug

# 508
Демет е като порцеланова кукличка. ❤

# 509
Добро утроо! WinkHugHeart

Хайде не остана ....още 1 седмица до началото....Simple Smile
Дано пуснат нещо днес....

Демет в бяло...