Къде в София - тема 3

• 57 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
В айко има сгъваеми легени

# 556
  • над кукувичето гнездо
В декатлон има мивки сгъваеми.

# 557
И детски сгъваеми басейни, те са си като леген Simple Smile в декатлон това.

# 558
  • София
Имам малко странен въпрос - в доста заведения се предлага нуга сладолед със сушени зелени смокини. Почти съм убедена, че не си го правят на място, но прерових нета и не откривам купешки. Някой да има представа откъде може да се намери такъв, ако въобще може?

# 559
Имам малко странен въпрос - в доста заведения се предлага нуга сладолед със сушени зелени смокини. Почти съм убедена, че не си го правят на място, но прерових нета и не откривам купешки. Някой да има представа откъде може да се намери такъв, ако въобще може?
  А аз ще те попитам в кои заведения се предлага Simple Smile  Знаех едно, където предлагаха божествен домашен нуга сладолед със смокини, но е в гр. Хисар и ми е далечко...

# 560
Оп, Tetka кажи кое е това заведение в Хисар? Често ходя там и бих го посетила заради сладоледа Simple Smile

# 561
Оп, Tetka кажи кое е това заведение в Хисар? Често ходя там и бих го посетила заради сладоледа Simple Smile
Намира се в двора на една къща срещу гарата (делят ги релсите). Информацията ми е по спомени, непълна и не е много "прясна", за разлика от спомена за вкуса. Дано още да работи.

# 562
  • София
  А аз ще те попитам в кои заведения се предлага Simple Smile  Знаех едно, където предлагаха божествен домашен нуга сладолед със смокини, но е в гр. Хисар и ми е далечко...
Ако говорим за едно и също заведение,наистина е хубав.
Имам предвид ресторант Национал,мисле че така се казваше.
Обаче се водеше домашен сладолед.Много вкусен!

# 563
  • София
Има една малко невзрачна пицария в центъра на София - ул. "Паренсов" 12 - казва се "Парма". Там има нуга сладолед със сушени смокини. Последно ядох и в Созопол и в Стара Загора, затова се съмнявам навсякъде да си го правят на място...

# 564
На Св.Константин и Елена има едно страхотно ресторантче."Ключето до морето"- страхотен домашен нуга сладолед със сладко от зелени смокини. И най-убийственият патладжан, който съм яла.

# 565

Привет! Издирвам такъв шкаф в някой магазин в София (без онлайн - искам да го видя на живо). Търсих в ИКЕА, но не успях да намеря. Помощ! 🙏🏻

# 566
  • София
Идеи за опитен шивач, който шие и по-дебели неща?

Търся парче бяла кожа? На Денкоглу и Иван Асен нямаха същата

# 567
  • София

Привет! Издирвам такъв шкаф в някой магазин в София (без онлайн - искам да го видя на живо). Търсих в ИКЕА, но не успях да намеря. Помощ! 🙏🏻

Проверете в Юск. От там съм купувала подобна пейка и тогава имаше и шкаф.

# 568
Здравейте!  Къде в София мога да си направя добър грим и прическа за вечерен повод на приемлива цена?

# 569
Здравейте!  Къде в София мога да си направя добър грим и прическа за вечерен повод на приемлива цена?

Studio The One Ст град - Цвети. За подписването й се доверих - супер стана.
Фризьор е, но и гримира.

За грим мога да препоръчам и други, но добрите са по 80лв...

Общи условия

Активация на акаунт