Къде в София - тема 3

• 57 218
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Яна Панагюрище имат няколко вида, включително парен памук, който е много мек и добре попива.
Панагюрище също - имат много магазини в София.

# 601
От къде да купя качествени и хубави детски халати за баня?

И аз съм доволна от халатите на Яна - детските специални. За възрастни не съм ползвала. Последно купувах на сина ми преди три години, не е мръднал. Бях го купила от магазина им в един безистен до Славейков, срещу бившата сграда на Френския институт.

Имам едно изключително топло яке от Том Тейлър, купувано преди доста години обаче. През последните години не съм го носила - движа се повече с кола и съответно ми е топло с него.

# 602
  • София
"Яна", всъщност имат ли физически магазин? Само на PNG откривам.

# 603
Магазинът го няма вече там, направиха ресторант Да Масимо.
Според сайта, няма физически магазин в София.

# 604
  • София
Зимата купих два детски халата на Яна Панагюрище от магазина за бельо в пресечката на Пиротска, на която е църквата (май арменскара). Ако се движите от Халите в посока Женски пазар по Пиротска, пресечката се пада веднага след малкия ЦУМ вляво. Магазинът за бельо е единствен там, имаха щанд и в малкия ЦУМ, но за съжаление са го закрили. Там продават и пижами на Афект, не може да се плаща с карта.

# 605
  • софия
От къде в София да си купя хубави покривки за трапезарна маса?

# 606
  • софия
Къде има метални формички (кошнички) - най-малкия размер, за дребни сладки/соленки?
Скрит текст:
Бих искала да са качествени.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 09:07 от zvаnchе

# 607
В магазините тип "1лев" съм виждала.

# 608
  • София
zvunche, виж тук:
http://www.aromashouse.com/

# 609
  • софия
Благодаря ти. Ходих там преди 2 седмици, имат проблем с доставките от Италия.

# 610
Привет! Моля да ми препоръчате хубави ресторанти в центъра, които са подходящи за вегетарианци!

# 611
  • софия
Привет! Моля да ми препоръчате хубави ресторанти в центъра, които са подходящи за вегетарианци!
Кринг

# 612
  • София

Препоръчаха ми този ресторант https://plantbite.bg/, но все още не съм била там и не мога да дам лични отзиви.

# 613
# 614
Здравейте, къде в София мога да закупя квас за хляб?

Общи условия

Активация на акаунт