Къде в София - тема 3

• 57 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
На Римската стена в последното магазинче преди стената от ляво, ако идваш от Смирненски. Квасът е готов.
Ако искаш може да пробваш и с нахутена мая.

# 616
Случайно някой да знае къде има антистатик      в София?
( Само антистатик за дрехи    )

Тъй като бях на доста места , вериги и другерии и никъде не намерих.

Благодаря.

# 617
  • софия
От Елитис в Халите съм купувала.

# 618
На Римската стена в последното магазинче преди стената от ляво, ако идваш от Смирненски. Квасът е готов.
Ако искаш може да пробваш и с нахутена мая.

А къде мога да намеря такава мая?

# 619
  • софия
Нахутена мая купувам от магазина за здравословни храни на Екзарха (до будката с гевреците, отстрани на Халите).
Вероятно има и в други подобни магазини, но този ми е удобен и не съм търсила.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 10:35 от zvаnchе

# 620
Сещате ли се дали на пазара на метростанция Бели Дунав има магазин за gsm аксесоари?

# 621
  • София
Сещате ли се дали на пазара на метростанция Бели Дунав има магазин за gsm аксесоари?

Има. До магазина за домашни любимци, магазин за парфюми и после е магазина за gsm аксесоари. Това в посока парка, ако идваш от метрото.  На спирката на 108, 285, 6.

# 622

Има. До магазина за домашни любимци, магазин за парфюми и после е магазина за gsm аксесоари. Това в посока парка, ако идваш от метрото.  На спирката на 108, 285, 6.

Много благодаря. А дали сте обръщали внимание часовникаря до колко работи? В интернет пише 18 часа.. Видях, че е отсреща.

# 623
  • София
Нямам представа.

# 624
  • София
Търся подобни прибори (с удебелена дръжка), но на брой или само най-необходимите.

# 625
В Джъмбо има на бройка (1.50-2 лв.) и са с бели, сини, цикламени дръжки. Доста устойчиви на миене в миялна.

# 626
  • София
В Джъмбо има на бройка (1.50-2 лв.) и са с бели, сини, цикламени дръжки. Доста устойчиви на миене в миялна.
явно няма да се оттърва от 1ч обикаляне в джъмбо Grinning

# 627
къде в София има млекомат за сурово мляко. Имаше един човек от Карлово на пазара Д.Петков, ама вече не идва. Скъпо му било.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 23:22 от maya_alex

# 628
къде в София има млекомат за сурово мляко. Имаше един на пазара Д.Петков, ама вече не идва. Скъпо му било.
Младост три мисля че се води.
Срещу Фантастико в блока има млекарница

# 629
  • софия
На Женския пазар до магазина на ЕлБи/Сортови семена.

Общи условия

Активация на акаунт