Защо той не иска брак

• 19 787
  • 583
  •   1
Отговори
# 45
На този мъж не му се жени и няма да го направи.
А ти си още много малак и хвърчиш на розови облаци.
Изживей си любовта и ако държиш да си задължително в брак с някого, потърси друг.

Защо му викате чичак, та той е на 34. Моите познати на по на 30-34 са като тийнове.

# 46
Аз лично смятам, че когато един мъж те обича, ще иска да се ожените. Имам една приятелка и тя е вече 15-сет години с мъжа си, нямат проблеми, но и тя ми е казвала, че иска сватбено тържество. Аз съм доволна, че съм била булка, това е емоция, която всяка жена, която иска, трябва да изживее. Емоциите са важни, не вероятността на се разведете. Много важно като се разведете, това се случва често. Аз не го гледам като вас живота в перспектива, радвам се на мига.

# 47
  • Sofia
Защо му викате чичак, та той е на 34. Моите познати на по на 30-34 са като тийнове.

За момичето е точно чичак. Simple Smile Така, както за мен някой 50-годишен си е дъртьо. Пък той може да не се възприема така.

# 48
  • София
Чичак е за нея, затова наблягаме.
За други може и да е крехко ярешко, ама не е по темата.

# 49
Зависи, в класа на дъщеря ми има момета, които изглеждат по-големи от мен. За акъла не гарантирам.
По-смущаващо е, че тя е с него още от 16-годишна. Което говори за нея разни смущаващи неща, а той сигурно е някой "играч" дето търси млади момичета. Това също е леко смущаващо – айде, да си мъж на 40 и да се оглеждаш за жени на 25 ок, но да си над 30 и да търсиш любов, жена, приятелка сред ученичките, вече казва много неща.

# 50
  • София
Откровено казано, много, много по-добре е да нямате брак. В много ситуации бракът е в плюс, но носи и своите негативи.
След 10 г. връзка, две деца и без брак - осъзнавам, че само съм спечелила.

# 51
Чакай да видя дали съм разбрала правилно?

Връзките в брак работят на 50%, а тези без подпис- на 100%.
Защото, когато си в брак, си в илюзия, траеща 6 часа.
Докато без брак,  си в усилен работен процес по хармонизирането на отношенията през целия си останал живот?

Това може и да ти го повярва някоя 15 годишна, но при пълнолетна и със средна интелигентност- не вървиш.

Хайде, ще опитам да се разбрем с добро, защото знам, че ме разбираш и се правиш на умряла лисица.

1. Нищо не съм казал за връзките без брак.
2. Брака (сам по себе си ) не гарантира нищо на младоженците. Аз искат хармонична връзка, трябва да се грижат за това ( с брак, или без такъв)
3. Съвременния мъж нищо не печели от брака.

# 52
Мила Николета, а ти с какво се заанимаваш? Можа ли да си завършиш средното образование? Сега учиш ли, работиш ли? Какви са ти плановете за развитието ти като личност и твоята "половинка" подкрепя ли те?
След като си на 20, си оттеглям въпроса дали той иска деца.

# 53
  • София
Скрит текст:
Чакай да видя дали съм разбрала правилно?

Връзките в брак работят на 50%, а тези без подпис- на 100%.
Защото, когато си в брак, си в илюзия, траеща 6 часа.
Докато без брак,  си в усилен работен процес по хармонизирането на отношенията през целия си останал живот?

Това може и да ти го повярва някоя 15 годишна, но при пълнолетна и със средна интелигентност- не вървиш.

Хайде, ще опитам да се разбрем с добро, защото знам, че ме разбираш и се правиш на умряла лисица.

1. Нищо не съм казал за връзките без брак.
2. Брака (сам по себе си ) не гарантира нищо на младоженците. Аз искат хармонична връзка, трябва да се грижат за това ( с брак, или без такъв)

1. Напротив, каза:
"Да имаш хармонични отношения с един човек, изисква цял живот усилия т.е. това е процес, а не е 6 часово събитие.",
2. Уточнението, което вмъкваш, е бягане по тъча.
3. Дойдохме си на думата-  търгашът бяга от брака като Дявол от тамян.
Защото, подписът, колкото и да е лесен за елиминиране, задължава и обвързва черно на бяло.
Кофти за този, който гради цял живот стабилната връзка с тефтер в едната ръка.

# 54
А съвременната жена какво печели? За нея е също толкова обвързващо.

# 55
  • Бургас
Случка с много близко момиче:
 С приятеля бяха 5 години, като той непрекъснато говореше че ще се оженят. Ама кога?- не беше ясно. Намери си друга приятелка и се разделиха. Нашето момиче тръгна с друго момче и той един ден я попитал дали е склонна да се омъжи за него. Отговорила му:"Предложи  ми и ще разбереш." Момчето се оказа доста любопитно.Стутаха набързо сватба.

# 56
Всеки има право на мнение и си има виждане за нещата Simple Smile Някои ги смущава разликата ни , но нас това не ни притеснява , нито околните около нас Simple Smile
 Simple SmileБлагодаря че всеки си изказва мнението и виждането за нещата , така трябва Simple Smile Всеки е свободен да мисли каквото поиска Wink

# 57
  • София
Смущаваща е не разликата, а моментът, когато сте се събрали. 30-годишен мъж, за да се хване с ученичка, означава, че има сериозни дефицити.

# 58
Според мен не иска да се жени за теб. Помисли си защо искаш да си с този мъж.

# 59
Авторке, упорито избягваш темата за финансите. Зависима ли си от него и кой ще плаща сватбата, па макар и скромна?

Иначе и аз мисля, че той не иска да се жени, поне не за нея. Вероятно тя му е обяснила много добре какво иска, но той я баламосва. Мъж на 30 тръгнал с 16-годишна, а преди това най-дългата му връзка била 1 г. Толкова е подозрително, че няма накъде.

Общи условия

Активация на акаунт