Защо той не иска брак

• 19 683
  • 583
  •   1
Отговори
# 240
Жените са по склонни да размислят за брак, дори и да не искат такъв първоначално. При мъжете по скоро причината е внушение, че жената е меркантилна, че ще го използва, че ще му вземе имуществото, че жената ще стане гаднярка, ще го върже, че ще му отказва секс и още 100 red pill глупости.
Аз никога не съм мечтала за сватба, цялата дандания и организация ме плашат, но пък като се появи подходящ мъж защо не, няма да му откажа. Дори и при шанс 50/50 нещата да свършат зле.

# 241
Жените са по склонни да размислят за брак, дори и да не искат такъв първоначално. При мъжете по скоро причината е внушение, че жената е меркантилна, че ще го използва, че ще му вземе имуществото, че жената ще стане гаднярка, ще го върже, че ще му отказва секс и още 100 red pill глупости.
Ъм... Така си се получава често, не четеш ли СО редовно? Grinning
Връзването е при 90% от моите женени приятели, излизане на бира веднъж месечно си е някакъв мечтан лукс. Отказът от секс пък да не кажа, че е ключова фраза във всяка трета тема.Използваните мъже пък изобщо няма да коментирам, явно живеем в паралелни вселени Grinning

# 242
Ъм... Така си се получава често, не четеш ли СО редовно? Grinning
Връзването е при 90% от моите женени приятели, излизане на бира веднъж месечно си е някакъв мечтан лукс. Отказът от секс пък да не кажа, че е ключова фраза във всяка трета тема Simple Smile
В какво се изразява връзването? Интересно ми е. Жените също се кефят на секса, за да има отказ има някакъв проблем. Може жената да е преуморена, може мъжът да не се старае и т.н.

# 243
За да откаже секс една жена, която по принцип го харесва, смятай колко много се е постарал въпросният мъж, за да го постигне. Simple Smile

# 244
Аз никога не съм мечтала за сватба, цялата дандания и организация ме плашат, но пък като се появи подходящ мъж защо не, няма да му откажа. Дори и при шанс 50/50 нещата да свършат зле.

То пък как да не откажеш секс на някакъв стиснат мрънкалник.

Жената не може да бъде стимулирана да бъде любовница и да бъде Венера, ако срещу нея не стои стабилен, обичащ, щедър мъж. Завоюващ, Марсов тип.

И не е въпросът в парите. Щедростта се проявява по много начини, не само в парични измерения. Но като го видиш със стиснатите устнички (и задни бузи на гъзО Joy ), как се е обвил в страх да не го прецакат, да не го наранят, да не даде от себе си... Ами да, не действа еротично, реакцията е жената да си свие краката и тя, да си свие емоциите, да стане раздразнителна.

Иначе директно по темата на авторката - не иска брак, защото най-вероятно не е отговорен. Бракът е отговорност.

Ненавиждам този съвременен модел - без брак, без нищо. Семейни начала. Бягане от отговорност.

Моите 5стотинки

# 245
За да откаже секс една жена, която по принцип го харесва, смятай колко много се е постарал въпросният мъж, за да го постигне. Simple Smile
Искам да сложа стотина лайка на този пост.

# 246
  • Варна
Здравейте , сигурно много хора като мен се чудят защо половинките им не искат да им предложат. Аз все още не мога да си го обясня дали е в мен проблема , аз ли нещо не правя като хората.
С моята половинка сме заедно от 3 години и 5 месеца , живеем заедно обичаме се , и съм безкрайно щастлива с него.

Това е основното в една връзка. Има  много скучни, мъртви и обременени бракове. Обединени единствено от материални зависимости.

# 247
Аз още съм романтичка, но вече романтиката ми е втори етап, а не първи. Първият е кантарче за емоции и понякога калкулатор за финанси.
Не се заблуждавай, Братане, че осъзнаването какви са тези мъже ме е споходило още на 20. Тогава решавах, че са безотговорни. Гъз е нива гадост над безотговорен.
Не разбирам понятието 'приятен мъж на 40-45'. Да си приятен е лесно. Колко пъти да повторя, че от мъж, с когото смятам да споделя стабилна част от живота си, очаквам много повече от това да е приятен?

# 248
Оттам ти идват разочарованията. Wink
Имаш ли очаквания, в един момент всеки ще ти заприлича на задник.

# 249
Да, знам го това клише недей да имаш очаквания, защото ще се разочароваш.
Това е съкратена и евфемистична версия на недей да имаш очаквания, защото другият няма намерение да положи усилия за теб и когато го разбереш, ще се разочароваш.

# 250
Клише, клише, ама работи безотказно, --Галинор--.

# 251
Не искам никого да обидя, аз си имам стандарти, но щом при вас липсата им работи... Simple Smile

# 252
  • Sofia
При липса на очаквания, няма и взаимоотношения.

Аз и към кварталната продавачка имам очаквания – да предлага качествена стока, да ме обслужи бързо и адекватно, да ми поднесе покупките с усмивка, да ме консултира компетентно, ако имам въпроси... Не са ли налице изброените условия, спирам да посещавам въпросния магазин и за в бъдеще не си инвестирам парите точно там.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 11:28 от Blаck Cat

# 253
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, знам го това клише недей да имаш очаквания, защото ще се разочароваш.
Това е съкратена и евфемистична версия на недей да имаш очаквания, защото другият няма намерение да положи усилия за теб и когато го разбереш, ще се разочароваш.

Аз нямам очаквания, директно имам желания, казвам ги, ако има отговор, съм ок да изпълня желанията на по-добрата ми половинка. "Отивам да пия бира с Пешо", ок но утре вечер си детеглед, защото съм на вино с Иванка.

# 254
Философската нагласа към света, да нямаш прекалено големи очаквания, да си гъвкав и да си готов психически, че не всяко твое желание ще бъде удовлетворено, е едно.

Съвсем друго е да насърчаваш хората да нямат стандарти.

Леко различни неща са.

Човек в отношенията си, очаква да е щастлив. Поне там.

Можем да призоваваме хората да имат реалистични очаквания (което е пак разтегливо понятие), но не и да нямат никакви очаквания и просто да се задоволяват с каквото има.

/редакция печатна грешка

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 11:40 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт