Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 178
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Джема е много приятен и нелепнещо сладък. Няма го бонбоненото, има нещо билково сякаш в него. Като бонбони с мента, но с превес към сладост. Вчера ходих да си припомня как ухае, но шкафа е пълен и не ми се ще да се затрупвам. Сутринта като станах и събирах дрехите за пране, ме лъхна аромата от топа с който бях. Та има добра трайност. Обаче синьото Азуро е много слабо, направо като ароматизатор. Avon Eve Elegance за мен е сходен и в пъти по-наситен. Колкото и красива да е бутилката, не бих купила. Червения уж трябва да е наситен, а аз едва го усетих. Open Mouth

# 616
На мен този Лалик не ми хареса много, на сляпо го поръчах, малко ми е ретро. Но си го ползвам де.

# 617
Кое е "синьото азуро", Paradiso Azzurro ли? Ако е то, въобще не е слабо върху мен. Има трайност върху кожата ми около 6 часа, а на дрехи го усещам поне 2 дена, особено върху пижами и домашни дрехи.

# 618
Gemma di Paradiso е направо с 20 часова трайност при мен! 🥰

На мен този Лалик не ми хареса много, на сляпо го поръчах, малко ми е ретро. Но си го ползвам де.
Кой Лалик? 🙄

# 619
  • Бургас
Цитат
Кой Лалик? 🙄
Тиквичка, Ле парфюм

Аз го харесвам. Топъл един такъв, амбров. Никак не е летен и определено не е за слепи поръчки.

# 620
Аха, някой писа за него малко преди това. Знам го, но не го харесвам и го прескочих. Мерси, Яна! 🌺

Благодаря, благодаря на който каза за Оцелота!💐
Чуден! Много!💝

# 621
Аха, някой писа за него малко преди това. Знам го, но не го харесвам и го прескочих. Мерси, Яна! 🌺

Чуден! Много!💝

Аууу, пак наострих уши - я разкажи малко повече за него, много те моля! Умееш да ме ориентираш чудесно кое е за мен и кое е трябвало да прескоча. HugFlowers Hibiscus

# 622
Чудя се на пипереното Туили. Става ли за насляпо? Grinning
Ако си пробвала и харесваш другото Туили - става. Пирамидите им са различни, но въпреки това улавям нещо общо в тях. Аз ги харесвам, както и повечето парфюми на Ермес.

# 623
Цитат
Кой Лалик? 🙄
Тиквичка, Ле парфюм

Аз го харесвам. Топъл един такъв, амбров. Никак не е летен и определено не е за слепи поръчки.

Аз, аз го поръчах на сляпо. Чакам си го с нетърпение. Дано не е голямо разочарование.

# 624
Захир, ако харесваш ванилови парфюми, Lalique Le Parfum няма да те разочарова. Тук ванилията е много хубаво примесена с розов пипер, тонка и пикантност на миртови растения, вечно зелени и с леко анасонов нюанс. За мен е предимно ванилия с 1 идея екзотичност, но е лепкав и го предпочитам в по-хладно време.

# 625
Скрит текст:

Чуден! Много!💝

Аууу, пак наострих уши - я разкажи малко повече за него, много те моля! Умееш да ме ориентираш чудесно кое е за мен и кое е трябвало да прескоча. HugFlowers Hibiscus
НЕ Прескачай! С чиста съвест го казвам. Това си е  Coco Chanel от всякъде! ❤️ Какво друго да кажа...

# 626
  • Тополовград
В нотино има много намалени парфюми Living.Подходящи ли са за млади момче и момиче. Много се извинявам че често питам но вие сте вивовни . Не мога да се въздържа. Няма как да пробвам. Благодаря.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 19:33 от maria62

# 627
Кажи кои са, все някой ще може да ти отговори

# 628
  • Тополовград
Кажи кои са, все някой ще може да ти отговори
Извинявам се.Дъртизъм. Lalique.

# 629
Погледнах, но освен Аметист за младо момиче, не виждам друг подходящ и на хубава цена. Living e адски скучен и никакъв, разновидностите му не познавам. Мъжките... освен Encre Noire и  Lalique Pour Homme Lion, други не познавам, но те не са подходящи за младежи.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 19:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт