Паническо разстройство - тема 44

• 35 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Здрасти и от мен. Добре съм , ама не успявам да ме мисля за хорските приказки. Чувам разни неща за себе си и се дразня, притеснявам. Вие как успявате. Все си казвам , няма да се вълнувам от чуждото мнение, ще стана недосегаема. Ама не съм, казват че така изглеждам, като че не ми пука , ама не. Сега говорят че съм сгрешила че съм напуснала работа, взимах супер заплата. В едни виждам съжаление, в други злорадство. Дразнят ме. Искам да съм уверена че не съм сгрешила, и уж съм , ама явно и аз на моменти изпитвам съмнение и затова се терзая. Ох , много се ядосвам на себе си.
Хайде, оплаках ви се. От към ПР никакви проблеми, поне това. Желая ви приятвн уикенд. 🙂

# 331
Сали, спокойно! Нормално, ти пък, ако знаеш в Плевен какви се носят за мен от 30 години!
И за мен се носят неща, които и аз не съм разбрала! Лошото е винаги негативизма на хората!
Борила съм себе си да излеза едно ядене да взема, заради клюките и злобата в това село!
Недей да мислиш за бившата си работа.
Дай и двете да му ударим една точка.
Много ме боли, че напуснах БАН. Събуждам се с рев сутрин. Всичко ми липсва, а София как.
Да му сложим точка и това е зад гърба ни.
Умни сме, интелигентни сме, ще се справим!

# 332
  • София
Здравейте и от мен! Аз съм в началото на прием на Есцитил по схема, започнах с 1/4 за 5 дни, после 5 дни по 1/2 и накрая да започна да вземам по цяло. Успоредно да си взимам по 1/2 Ксанакс при нужда, до 3 половинки на ден. И вечер по 1/2 Ремирта. Успоредно приемам Селен, Хром, Б12, Б комплекс, Магнезий, Малтофер фол, рибено масло. И от време на време вземам и едни ензими, които ми останаха от преди. Гледам да ги вземам в различни дни, за да не ми станат много. Малееее като някоя баба.
Джери, много готино, че ще ходиш на Пирин. Аз преди 2 - 3 години ходих на Рила за 5 дни. Обиколих езерата, хижа Иван Вазов (която горещо препоръчвам, стопанина е много дзен), ходих и до язовир "Калин", връх Мальовица и слязох през хижа Мальовица. Мога да кажа, че беше едно от най-приятните ми изживявания.

# 333
Джери, много ти благодаря за подкрепата. Знам че си права, ама е трудно. Ще си навиря носа и ще гледам напред, ще се опитам поне. Ама много злоба по тоя свят има. И ше ми разправят че хората сме щели станем по-добри, че идвало време на духовно израстване. Дрън-дрън, тази пандемия направи хората по-бедни и заради това по-страхливи , по-завистливи и нещастни. Много много жалко. А вас тук ви обичам 😘 ( Джерииии 🙂 )

# 334
Джери, мерси, така е.
Ама кръвоизливът не е ок, да те види добър гинеколог, не се оставяй.
Аз от 26г се боря, така че знам от личен опит как е.
Аз пък съм такъв Трън и злобарка, че никой не смее да ми каже какво говорят за мен зад гърба ми.

# 335
Сали, ще се оправим, дали сами, дали с някого! Майтап да става!
Зарежи тез' неща! Около мен е ужас! Всеки ден скандал!
Не ми пука за мен! Не искам с всички клюки да притеснявам баща ми!
А съм сама, нямам гадже, мъж!
Да дойда по при теб, при бишия да изпием  по бира?

Опелче, мерси! Ся в тоз' град и гинеколог да търся! Аз съм на платено! А аз като родих цяла година бях така! Вразках си вече сама метергина и пампата у задника!
Сали, там около теб ми бяха тежките случаи! Въпреки,  че шефът на АГ беше баща на първи приятел на съпруга ми!

Ел, не са ли ти много АД-то! Според мен!
Ремиртата е коварна, привиква се и почва да не действа!
Е ся, Иван Вазов и че взема да се думна ако не съм спала поне 20 пъти. Мерси, чудесен преход!

Георги и той да не е фор евър!
Али и тя е с вечен, но не може да се регистрира наново. ИР я разпознава.

# 336
Добро утро!
Случвало ли ви се е в отделни моменти да чувствате нещо като взривове в главата, все едно нещо се пръска? След това виждам черни петна и очите ми пищят. Чудя се и това ли е от ПР, или да търся другаде причината. При мен лошото е, че откакто съм с ПР каквото и да ми стане го отдавам на състоянието и въобще не се занимавам да ходя по лекари.

# 337
  • София
Танч, точно взривове не, но пищене в ушите и причерняване имам, а понякога са съпроводени много неприятни усещания от всякакво естество. Аз тъкмо не бях правила кризи няколко дни и вчера направих. Овладях се бързо, но аз си усетих, че ще имам. Онази горещина в гърдите се започна и не след дълго повиших кръвното и пулса.

# 338
Всичко ни е от главите!
Трудно е в началото на ПР. Особено първите пет години ми бяха кошмар. Едвам към 11 съм се прибирала от работа и бензо да заспя! За сутрин!
Мен ПР ме почна с болка в лявото слепоочие, виене на свят!

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 07:44 от bubanka

# 339
  • Цюрих
Добро утро!
Случвало ли ви се е в отделни моменти да чувствате нещо като взривове в главата, все едно нещо се пръска? След това виждам черни петна и очите ми пищят. Чудя се и това ли е от ПР, или да търся другаде причината. При мен лошото е, че откакто съм с ПР каквото и да ми стане го отдавам на състоянието и въобще не се занимавам да ходя по лекари.
То май това е класиката.
При мен на няколко пъти ми се случва да ми "избухне" нещо в главата. Най-често започва с топка в стомаха, която се движи нагоре или пък с пулсации в слепоочието. Премери си кръвното в този момент. При мен след такъв "взрив" се вдига до 150/100. После ми шумят и ушите,заради разликата в налягането. Защото се вдига и пада бързо.Когато си пия нещо-Валидол,успявам да преодолеят страничните ефекти.
Напоследък имаше пълнолуние и ми беше нервно и недоспало Sad

# 340
Джери мила не се оставяй така аз като съм здравноосигурена плащам също ще си докараш анемия най-малкото.

# 341
При мен лошото е, че откакто съм с ПР каквото и да ми стане го отдавам на състоянието и въобще не се занимавам да ходя по лекари.
Tanch, същата съм и аз. То и хипохондрията не е добре, ама нащо пък е в другата крайност. Викам си , някой ден ще ми стане хептен зле и ще се гътна, ама няма да ида на лекар, щото нали съм с ПР. Днес цял ден ми е лошо. Нямам сили, главата леко ме боли и ми е замаяно. Пих един ксанакс , не ми мина. Може да съм вдигнала кръвно, обаче не го меря, изпитвам панически страх от високото кръвно. От доста време се чувствам добре физически, така че незнам това днес от ПР ли е , не е ли? А дали може да е от това че няколко нощи не съм спала нормалното, само по 3-4 часа на нощ. Преди като бях всяка вечер зле , като че ли свикнах и сега ми тежи🙄

# 342
  • София
Мога да кажа добре, че е Ремиртата. Не съм спала като човек, не знам от кога. Мен явно Есцитила ми позасилва симптомите, въпреки че пия по 1/4. Вчера правих криза, а днес ми е едно гадно, лошо и горещината в гърдите се завърна, а беше поизчезнала. Ама ще трябва да търпя, нали казвате, че след 10 -15 дни ставало по - добре. Иначе за избухване не, но усещане че ми се пука капсула в гърдите имах, даже така започна първата криза или може би трябва вече да ги наричам ПА.

# 343
Аз вчера не знам какво ми стана но си проспах целия ден или почти целия.
Някаква адска преумора и донякъде успокоение ли - де да знам...
Странното е че спях а сякаш бях будна чувах разговорите на мъжа ми и детето, но не можех да стана. Не ми беше ок, но спах. Сякаш бях пила АД, а не съм.
Днес свърших доста неща, доволна съм но отново съм адски изморена и още от 18ч съм готова да спя.
Като се замисля то с това напрежение последните месеци може би имах нужда и от това, детето малкото отиде при баба си и някак съвсем се отпуснах. Дано е за добро че не съм фен на това излежаване и спане.

# 344
  • Цюрих
Писна ми и на мен от това безсъние! Заспах в 4ч сутринта и днес съм като парцал. И хипохондрията се опитва да ме подгони. Нормално ли е все да се опитваш да си поставиш диагноза?! Няма по-тъпо състояние от ПР. Хем нищо ти няма, хем не знаеш какво ти е! Sad

Общи условия

Активация на акаунт