Паническо разстройство - тема 44

• 35 101
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз възможно ли е да съм направила серотонинова криза оная вечер? Чудя се. Днес пак не ми е добре и пулса ми отново падна до 49-55.

# 556
Аз възможно ли е да съм направила серотонинова криза оная вечер? Чудя се. Днес пак не ми е добре и пулса ми отново падна до 49-55.
Щяха да я хванат лекарите , от какво мислиш, че си докарала излишък?

# 557
  • София
Ами Есцитила го пих първо 6 дни по четвърт, после 9 дни по половин и с днес стават 6 дни по цял. Да не е нещо от него? Известно време ми се беше оправил пулса, даже един - два пъти се наложи да пия по половин Конкор, но от няколко дни пак е нисък. Въпреки, че кардиоложката каза, хората за такъв плачат, ти се оплакваш.

# 558
Някой пил ли е лирика. Доктора ми го изписа като заместител на ривотрила, то даже е и на същата фирма - Рош
Да, то е прегабалин, отскоро се полза и за ГТР. Дава много мощен ефект върху тревожността, направо я смазва. Няма пристрастяването като бензодиазепините и като цяло е много добре. Лошото обаче е, че при всеки дава много различно усещане и често си като пиян постоянно. Но пък е супер медикамент, ако му издържиш 10 дни да минат страничните ефекти.
Страничните ефекти наистина са ужасно гадни. Аз го пия от 4 дни, направо съм като пиян постоянно. Много гадно. Мислех да го спирам, но сега като каза, че страничните ефекти минавали за 10 дни, ще взема да стисна зъби и да видя дали ще ги издържа 10 дни.

# 559
Някой пил ли е лирика. Доктора ми го изписа като заместител на ривотрила, то даже е и на същата фирма - Рош
Да, то е прегабалин, отскоро се полза и за ГТР. Дава много мощен ефект върху тревожността, направо я смазва. Няма пристрастяването като бензодиазепините и като цяло е много добре. Лошото обаче е, че при всеки дава много различно усещане и често си като пиян постоянно. Но пък е супер медикамент, ако му издържиш 10 дни да минат страничните ефекти.
Страничните ефекти наистина са ужасно гадни. Аз го пия от 4 дни, направо съм като пиян постоянно. Много гадно. Мислех да го спирам, но сега като каза, че страничните ефекти минавали за 10 дни, ще взема да стисна зъби и да видя дали ще ги издържа 10 дни.
Няма страшно, ама поне нямаш никакво прояви на тревожност и паника с него. Аз от време на време съм взимал, много е хубав медикамента, ама ме смазваше.

# 560
Тази лирика ад ли е?

# 561
Не, медикамент за лечение на епилепсия, но отскоро го вкараха и за ГТР. Не действа при депресии. По скоро е за невралгични болки, напрежение, фибромиалгии и т.н. Но за психични заболявания не става.

# 562
  • София
Готови са ми изследванията CPK 226, от горна граница 170 и фибриноген 4,34 от горна граница 4, всичко останало е в норма.

# 563
Мерси Георги.

# 564
Готови са ми изследванията CPK 226, от горна граница 170 и фибриноген 4,34 от горна граница 4, всичко останало е в норма.
Това СРК не е нищо особено като завишение. Аз съм имал след интензивна тренировка с огромна мускулна треска 1800 СРК. Така че в случая е завишено от общ стрес или безсъние. Нещо друго ще да е проблема. Ошипявания имаш ли по врата и гръбнака?

Фибриногена наистина е висок. Това е интересно. Изследвала ли си за артрит или нещо специфично бъбречно? Както и дълбока венозна тромбоза? Други варианти са ти евентуално туберкулоза някаква скрита, проблеми с възпаления на тъкани. Изключвам туморни, щом хромогранина ти е ОК. Огледай си все пак лимфните възли и един мамолог да те види. Но според мен това може да е или артритно, или шипове някакви

# 565
  • София
О да, имам шипове на врата, лордоза и подобни, както и артрозни промени на единия лакет и краката. На мамолог ходих преди няколко месеца. Тромбозата не предполага ли завишени д димери? Туберкулоза надали, скоро ми снимаха дробовете.
Ще задам един малко глупав въпрос, ако нямам паническо разстройство, антидепресантите не биха ли били по - скоро вредни? Чудя се още какво ми се случи преди две вечери. 🤷‍♀️ Имаше и панически елемент, ама не би ли трябвало да поутихнат и да са с по-слаб интензитет?

# 566
Здравейте. Пия Ципралекс, но ми се налага еднократно да взема Аспирин. Знам, че двете лекарства май не са съвместими. Някой пил ли е Аспирин с АД? От един път си мисля, че нищо няма да стане, но все пак да се допитам и до вас... 🙂

# 567
Елдорадо не утихват, аз както си кретах що-годе две седмици и от петък съм яко във филма, треперя, позиви за повръщане, страх. Знам защо така стана, но не зависеше от мен ( този път) чакам да поотмине, днес ми проблесна малко.

# 568
За пореден път ще кажа - никой АД не повлиява на паники и тревожности. В медицината се смята, че те са следствие на депресия и с лечението на депресията намаляват или изчезват. Единствено донякъде ефективни при определен кръг хора са деанксид, Коаксил и флуанксол. Аспирин може, няма драма. Това е предписание, защото и АД разреждат.
Елдорадо, искам да направиш един експеримент с риск да ме оплюете. Седни да пиеш 1 голяма водка на гладно или 2. Целта е да те замаи много сериозно, но без да се смазваш. Ако след това в рамките на 2 часа нямаш никакви физически симптоми от тия гадните, значи е психично. Обаче ако си вървят проблемите давай по направление да намериш проблема физически. Предупреждавам, че може да ти е много гадно и т.н. , но няма да умреш.

# 569
За сератонина бях сигурна.
Вив, в един руски сайт открих точно взаимодействието между двете. Може да предизвика световъртеж или увеличение кръвотечението, ако имаш някъде.
Споко, от един път не. Преди години пиех сератонин и лекарката изришно ме предупреди - без аспирин. Аз така се бях опърлила на морето, взех си аспирин и после се усетих. Нищо не стана!

Ел, понякога туберкулозата не се вижда със снимка, а ЯМР. Моята си беше много напреднала в явен вид. На приятеля ми с ЯМР я откриха. Ти пък да не се шашнеш пък сега. При нас си имаше и източник на заразата.

Какъв беше този ужас тази седмица. Не сте сами. С температурата се подържаше мисълта за нея. После почна някакъв кошмар с ПА непрекъснато.
Та, Опелче, това влизам да питам - Днес не Ви ли просветна малко?
На мен да, и една тренировка с гири за горна част направих.

Общи условия

Активация на акаунт