Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е паническа атака?
Как се лекува паническото разстройство?
Какви са симптомите на паническото разстройство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е паническа атака?
Паническата атака е внезапен прилив на непреодолим страх, който възниква без предупреждение и не се предизвиква от обективни причини. Той е придружен от ускорен пулс, затруднено дишане, изтръпване на крайниците, гадене, треперене, страх от смърт или лудост и усещане за деперсонализация и загуба на контрол над тялото и ума.
-
Как се лекува паническото разстройство?
-
Какви са симптомите на паническото разстройство?
-
Какво представлява агорафобията?
-
Какви са причините за паническото разстройство?
Самолекувах се с Коаксил на края, че е най мек и атипичен. Свърши добра работа. Сега обмислям прегабалин да си цъкам от време на време, че явно още малко иска моето, особено в големите жеги. Не ми става нищо особено, но вечерната тревожност още се проявява и ми е досадна, та я мисля как да я боря.
Плюс още 6, които са модифицирани от тия 13. И Коаксила който е извън всичките категории, като все пак е в групата на атипичните трициклични АД, но е ноотропик и е самотен там. Пак погрешка открит разбира се. Имам познат, мина всичко възможно, и нямаше ефект. Кара си го сега на ксанакс при нужда и толкова.