На море в Турция - тема 68

• 84 174
  • 899
  •   1
Отговори
# 810
  • ВАРНА
Значи само Емералд не дават ваучери, явно. Преди малко колегата ми взе от Ориент 99, до края на 2021г. А на мен Емералд ми казаха да си гледам работата и, че нямам основание да искам ваучер, та приемали, че горя с капарото.

Дават ваучери Емералд Травел!

- всички които бяха предплатили капаро за почивка в Турция с период на почивката от 13 март до 31 Май  получиха ваучерите си края на юни.

# 811
Здравейте на всички! Вярно ли е, че ако влезеш в Турция за по-малко от 72 часа не си задължен да правиш ПСР тест при напускане и съответно тук в БГ не спазваш карантина? Благодаря!
Аз бях чула твърдение за 24 часа от влизане и напускане, но питахме граничари те. Казаха че не е вярно освен, ако не работите в логистична фирма. Тогава да. Но с друга цел си Ви трябва Psr.
Наши познати  миналата година бяха почива ли в Омер, и от тях знам  че не си заслужава.

# 812
Здравейте на всички! Вярно ли е, че ако влезеш в Турция за по-малко от 72 часа не си задължен да правиш ПСР тест при напускане и съответно тук в БГ не спазваш карантина? Благодаря!

Не, разбира се! Иначе щяхме да сме напълнили Одрин вече....

# 813
  • Пловдив
Благодаря на всички за информацията.
Избрахме втория хотел независимо, че е на втора линия и морето е на по-далечно разстояние.
Предполагам, че ще има някакъв транспорт до плажа или най-вече ще си правим разходка.
А на тези на  които им предстои почивка пожелавам безпроблемна да е, слънчево време, положителни емоции и карантината да я няма!

# 814
  • София
Значи само Емералд не дават ваучери, явно. Преди малко колегата ми взе от Ориент 99, до края на 2021г. А на мен Емералд ми казаха да си гледам работата и, че нямам основание да искам ваучер, та приемали, че горя с капарото.

Дават ваучери Емералд Травел!

- всички които бяха предплатили капаро за почивка в Турция с период на почивката от 13 март до 31 Май  получиха ваучерите си края на юни.
Аз имам предвид за сега. Държат се безобразно, нагло. Иначе тогава не можеше да се мръдне до съседен град, какво остава за почивка в Турция.

# 815
Здравейте,
Другата седмица трябва да почиваме в Korumar Ephesus , Кушадасъ. Все още сме леко притеснени за пътуването от създалата се паника с коронавируса. Ще пътуваме със собствен транспорт.
Има ли някой впечатления от хотела от обстановката?
Поздрави

# 816
  • София
Здравейте,
Другата седмица трябва да почиваме в Korumar Ephesus , Кушадасъ. Все още сме леко притеснени за пътуването от създалата се паника с коронавируса. Ще пътуваме със собствен транспорт.
Поздрави

Един от първите хотели, да не кажа първия на влизане в Кушадасъ. Май беше реновиран стар, забравих му името, от миналата година работи, след него е Ричмонд, Палм Уинкс Ефесус, Аквафентъзи, много далеко от центъра, сигурно има 8-10 км, но близо до Ефес, къщата на Дева Мария, щом сте с кола няма ядове разстоянието. Мисля и аква парк имаше. Не съм ходил само споделям какво съм чел.

# 817
Не мисля, че има нужда в тази тема точно да се пишат този тип неща и да се правят генерални заключения на базата на един или друг хотел. В темата за България си им е практика да плюят по други държави, защото смятат, че там е "безопасно", да не го пренасяме и тук. Аз лично всяка година ходя и на нашето море и за мен има достатъчно добри хотели и у нас, стига човек добре да си ги избере според предпочитанията си и  да не търси неща, които у нас ги няма.

patuva6ta, аз мисля, че се опитах да те предупредя за този хотел, за който се лееха хвалебствия в онази тема, също така съм те предупредил и за втория, но там поне се надявам да съм по-малко прав. Не са най-добрият избор и двата със сигурност, първият е просто компромис с ниска цена, вторият е нов и има някои неизвестни какво ниво ще държи засега.     

Иначе Best Western е посредствена верига, която никога не бих избрал извън България, аз и у нас не бих де, но има къде къде по-лоши хотели от този, които също се заливат с хвалебствия в онази тема, но и в темата за Турция не е много по-различно, ако трябва да съм честен.

P.S.
Ще е полезно, ако напишеш отзив за хотела в темата за България, но да се фокусираш върху самия хотел, а не върху една или друга мутра или цялата държава, колкото и да си ядосана в момента.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 00:05 от Adventurer

# 818
  • Пловдив
Успях да сменя ваучера ми от Турция за Дюни за началото на септември.Така ,че агенциите не са толкова черни и съдействат.

# 819
  • Русе
Здравейте,
Поздрави

Един от първите хотели, да не кажа първия на влизане в Кушадасъ. Май беше реновиран стар, забравих му името, от миналата година работи, след него е Ричмонд, Палм Уинкс Ефесус, Аквафентъзи, много далеко от центъра, сигурно има 8-10 км, но близо до Ефес, къщата на Дева Мария, щом сте с кола няма ядове разстоянието. Мисля и аква парк имаше. Не съм ходил само споделям какво съм чел.
Не подвеждай хората! Хотелът е новопостроен и открит през 2018 г.
Мога да дам отговори на конкретни въпроси.

# 820
Успях да сменя ваучера ми Биот Турция за Дюни за началото на септември.Така ,че агенциите не са толкова черни и съдействат.
Бихте ли казали коя е агенцията?

# 821
  • Варна
абсолютно излишно е да се вини за всичко я министър ,  я премиер , президент.Има си пазар , имаме си и свобода да избираме , навсякъде има и хубаво и калпаво както и доволни и недоволни

# 822
А някой да пусне нова тема?

# 823
Отказах се от почивката ни.
Работодателят ми изисква да съм под 14-дневна карантина, след която на представя отрицателен тест. Като сметна теста там, застраховка, която да направя, теста тук, стреса...

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 14:35 от djovana2

# 824
  • ВАРНА
Почнаха да се отварят тур.агенции за Турция/азиатската част/ гледам от няколко дни.

Цъфнаха оферти за  Кушадасъ и  Чанаккале - Еджеабат за късните септемврийски празници 18-22 септември...

че даже едната агенция и  предколедна за Истанбул пуснала оферта за 17-20 декември....дали е разумно в тези смутни времена да се предплати предколедна?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 11:06 от Варненец

Общи условия

Активация на акаунт