За тази част от съвременните мъже.

• 6 471
  • 190
  •   1
Отговори
# 45
Прави впечатление, че ревнуваш от измислени героини и копирането им. Аз не бих, това за мен е излишен самотормоз. Особено ако са някакви чужденки, отвъд океана и т.н., които е ясно, че шансът да ги срещне приятелят ти клони към 0.
За липсата на време вече писах - шута. Някой назад ти беше писал, ще го повторя - станала си му скучна. В друг случай бих съветвала да се положат усилия за възобновяване на интереса, в твоя случай обаче не виждам смисъл, твърде сте различни, чак се чудя как въобще сте се загаджили, какво си му харесала и той на теб какво ти е харесал.

# 46
Скучна и омръзнала си му, авторке. Просто по някаква причина все още не ти е показал вратата. Как сте със секса?

# 47
  • Варна
Станала е битовизъм, даденост. Някой, който да оправя къщата и да готви вечерята.

# 48
  • София
Ежедневието е връщане от работа с енергийната напитка и засядането пред компа до малките часове. Става само да вечеряме и сяда пак да играе, а ако има пауза между игрите грабва телефона. ...С времето обаче спря да го казва и час-два бавно взеха да се превръщат в 4-5-6 часа циклене.
Следващата фаза е просто да го осиновиш, за да го отглеждаш. Този човек е тотално извън реалността, не зная защо взаимно се мъчите.

# 49
  • Най-красивата страна
Аз се учудвам ,че тя все още не си е тръгнала.
Той се връща от работа,яде и играе до малките часове?
Ти да не си домашната прислужница?
Той някакви задължения вкъщи няма ли?
Ти ли вършиш цялата домакинска работа?

Станала му скучна?
Той просто няма никакви други интереси освен игрите.
И друга жена да дойде на нейното място,той пак така ще се държи.

# 50
Айде сега, нямал други интереси - все едно на нея да й начуквате канчето що няма интереси към геймърството. Стига с този двоен аршин.
Не виждам смисъл от темата - жената пита как да промени някого по своя калъп. Отговорът е - никак. Изкомуникира се проблемът и ако мъжът не откиня - тя си събира си багажа и си тръгва.

# 51
Не е нормално това - връщане от работа и засядане с часове всяка вечер. Няма нищо лошо нито в геймърството, нито в кое да е хоби, всеки трябва да си има интереси. Но.. човекът до теб трябва да е приоритет. Живееш с някого вече, не сте си "тръпки" за срещички веднъж-два пъти в седмицата и не върви да се държиш с него като със съквартирант или обслужващ персонал. Сядате и говорите открито, това е. В това е проблемът, не, че някой си гледал картинки или следял личности в социалните мрежи. Може и да не осъзнава, че имате проблем и ако си мълчиш и чакаш по чудо сам да се сети, ще става по-зле. Омръзнала му? А не му е омръзнало къщата да е почистена и подредена, храната - сервирана и той да си седне с напитката пред компа?
С тези постоянни телефони, таблети и компове навсякъде и по всяко време е ужасно неуважително и грубо. Отиваш на среща - телефон, отиваш на парти - телефон, вечеряте семейно - телефон... Как въобще се търпи такова нещо???
И стига с тези комплекси от други мъже/жени! Винаги ще има някой по-, но този човек живее с вас точно, не с тях. Имайте си самоуважение и самочувствие. Всички харесваме модели, музиканти, актьори, блогъри и т.н. И какво от това? Аз с плаката на стената ли живея или с мъжа си? Вече, ако очаква от теб да копираш измислени идеали, без значение дали можеш или не, тогава е проблем, да. Но за някакви си профили или странички някъде си..

# 52
Айде сега, нямал други интереси - все едно на нея да й начуквате канчето що няма интереси към геймърството. Стига с този двоен аршин.
Не виждам смисъл от темата - жената пита как да промени някого по своя калъп. Отговорът е - никак. Изкомуникира се проблемът и ако мъжът не откиня - тя си събира си багажа и си тръгва.

Подкрепям това на 100%.
Човекът си има хоби и интереси. Това са игрите. Толкоз. Не му е нужно повече. Нито пък тя трябва да се нагажда, ако не й допада. Ако не си съвпадат и са в такава крайност - сорЕ, няма как да се промени зрял мъж. Самата идея, че трябва да променяш някой, за да си с него, е абсурдна и неприложима.

Що го изкарахте мърляч, който нищо не пипва? Много знаете вие кой ги прави тия неща, не са комуникирани тук. Авторката не е казала подобно нещо. От де си извадихте тия изводи?

# 53
Е да де, ама авторката още в първия пост каза, че не просто гледа, а харесва, коментира и прочие... За мен това е обидно, нормално малко или много да ти бутне самочувствието като жена.

# 54
Абе вие правите ли разлика между фикция и реалност? Сериозно питам.
За да ми бутне Небюла самочувствието, яко трябва да съм го закъсала много преди да чуя за нея.

# 55
Аз гледам Хю Джакман.  Харесвам и коментирам Хю Джакман. Не са ми се оплаквали досега мъжете, че им смъквам самочувстието с това Simple Smile  Ако се комплексират от 50 годишен, женен актьор, който живее в Австралия, сори, ама тва си е проблем при тях, не при мен

# 56
Компютърните игри са хоби,
Скрит текст:
страст. Като риболова, като колоезденето, като алпинизма и много други. Хлътне ли човек яко, никой не може да го накара да спре. Дори и да успее, до време е, после пак се връщат към това, което ги влече.
Хоби са, ако играеш 3-4 часа седмично и не ти е проблем да зарежеш монитора, ако имаш други задължения/работа/приятели/деца и т.н.
Когато играеш "24 часа нон-стоп", е мания/зависимост, не хоби.

# 57
Аз останах с впечатление, че тези въпросните не са известни жени, а някакви запалени по въпросния cosplay, ако съм в грешка ок, нека авторката каже. Определено правя разлика между Памела Андерсън и някоя засукана в Инстаграм.

# 58
Къде пише, че е 24 часа нон-стоп?
Някои игри не могат да бъдат зарязани. Ако пусна Супер Марио и милото дойде да ми вдига гири да спра играта, за да му обърна внимание - няма да съм доволна. Сега ли се е сетил? Супер Марио няма пауза.
Има нещо друго, аз не съм от спонтанните, когато става дума за някаква съвместна дейност . Харесвам нещата с други хора да са планирани и с предупреждение. Ако нямам други планове за вечерта и милото не ми е съобщил, че има планове - що да не ударя един Марио?

# 59
Аз останах с впечатление, че тези въпросните не са известни жени, а някакви запалени по въпросния cosplay, ако съм в грешка ок, нека авторката каже. Определено правя разлика между Памела Андерсън и някоя засукана в Инстаграм.

Сейм е. Засуканата косплей - моделка от Инстаграм в тяхната субкултура, си е като Памела Андерсън в киното. Те така си ги приемат. Пак казвам..това си е лайфстайл. Може да ги наблюдавате на Comic Con и в България. Междудругото, имам приятелка, която само с cosplay се занимава, така си изкарва парите. Ми, да, страхотни костюми прави и да, красива е, да, и мъжете, и жените я следят във фб/инста и тн, защото прави уникални неща..и кво? Тя си е омъжена, мъжът й също участва в Cosplay- a с нея. Еми, мацки, да се ревнува, та чак и комплекси да се формират от подобно нещо, говори по-скоро за изначална несигурност

Общи условия

Активация на акаунт