СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 934
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Хахахха Amanda, дай я насам, щом няма да я ядете.

# 226
Сготвих супа, но реших, че точно сега може да има някоя отровна и до супата написах " Не яжте супата".
😂😂😂
Е, така не съм се смяла от месеци
Обмислям да направя палачинки с шоколад и да оставя същата бележка.

# 227
Dodiela, хитруша си ти:smile:, а аз ще се жертвам със супата.

# 228
Аз мислех риба да купувам, ама се уплаших да не попадна на някоя стара.....
В нас има разпускащо плейстейшън парти за 2-ма седмокласника и 2-ма стари пушки 8 клас.

# 229
  • Sofia
Седмокласни мами, надничам ви цяла година, но вече е време и аз да изразя своята подкрепа - осмокласна майка, съпричастна с всеки един момент от седмокласната сага Revolving Hearts

green_dawn, точките са общи и ако искаш да разбереш колко има на отделните части, дори с посещение на място може да не стана. Миналата година ходих в първия ден, обявен за проверка на работите по БЕЛ - дамата, с която заедно седяхме на компютъра да гледаме оценяването не искаше да ми каже точките, било забранено. На монитора се виждат само корекциите на проверяващите и тя ми обясняваше кое защо е коригирано. Накрая тайно, оглеждайки се да няма някой наоколо и да не се разбере на камерите, дръпна с мишката надолу и ми показа точките. Ходихме заедно с приятелка, тя седна на друг компютър с друг човек и на нея не ѝ бяха показали оценяването. Дано тази година не е така! БЕЛ се проверяваше в технукума "Киров" и ни беше удобен, а и ми беше любопитен преразказът. За математиката не отидох чак до "Джон Атанасов", защото точките, които получи съвпадаха с абсолютна точност с тези, които аз му бях изчислила, след като му разбрах грешките. Местата за запознаване с работите бяха в двата края на София и имаше някакъв часови диапазон, когато можеш да отидеш - на човек половин ден спокойно му отиваше. Иначе имаше достатъчно много зали и компютри, та не се образуваха опашки.

Момичета, повече не им пълнете главите с главни и малки букви, пликове и т.н. - ще се оправят с това децата Hands V

didita4u, тези са полудели да карат децата да учат в тези дни (хеле пък следобяда на същия ден Rage). Дори и само да искат да обсъдят НВО-то.
Amanda, права си със супата - никакви рискови храни  Hands Point Up

# 230
Стига сте се филмирали, момичета! Децата са инструктира ни поне 4 път в последната седмица в училище и на ЧУ. Отделно от месец им се опява кое къде и как.
Няма значение малки и големи букви, печатни и ръкописни, важното е да е четливо.
Има си някакви задачи по Бел от ЧУ, някакви листи с най-слабите му места и толкова!

# 231
  • София
Моят приключи с ученето. Два дни релакс. Каквото е научил това е. Лошото е, че няма с кой да излезе,  защото неговите приятели ще преговарят.  Огромна благодарност на осмокласните и деветокласни мами за хубавите думи! И естествено  силни виртуални прегръдки за Дидева, че без нея сме заникъде! Пожелавам на децата спокойствие.на изпитите, за да покажат най-доброто, на което са способни. Каквото и да стане на 15 и 17 юни важното е да са живи и здрави, защото съм убедена, че всяко едно ще намери пътя си, а ние винаги ще сме зад гърба им и ще ги подкрепяме!

# 232
На нас ни казаха да се пише четливо. Ако знаете колко много ученици в 12 клас не могат да пишат печатно. Чудя се защо. Мойта има сега последен урок по БЕЛ от курса. Първо госпожата искаше и родител за да обясни пак за изпитите, ядене( без БОБ), дрехи ... Каза - утре никакво учене, за да си починат. Днес сутринта е решавала някакви задачи упражнително и пак има неясни. Та в понеделник ще отиде на урок. Взе да се притеснява. Аз качвам кръвно.

Да питам мамите от София - сега се пробвах да вляза в сайта на МОН с вх.№ и кода, дава ми невалиден код или номер. При вас как е?

# 233
  • София
Влизам без проблем.

# 234
Успях, но през телефона.

# 235
Седмокласни мами, надничам ви цяла година
Ооо ти ако знаеш как съм се радвала за твоето момче миналата година, когато успя да го преместиш в 90-тата минута. 😊 Следих ви цяла година, изкарах всички класирания 😊, мислех си че ще съм подготвена, но уви, моето дете си е най-милото и тревогата за него е несравнима.
Желая успех на твоето момче с онзи странен език с предългите думи.
И благодаря за подкрепата на всички.

# 236
  • Sofia
Dodiela, Revolving Hearts Много благодаря за хубавите думи и подкрепата тогава!!! Kissing Smiling Eyes Форумската сила много ми помогна да не се откажа!

Аз казах на някои майки, които вписват и в нашата тема, че изпитите не бяха най-сложното в 7-мокласната ни история. Нека дойде време за резултати и класирания, тогава ще помагам със съвети - "гърмян заек съм" (малко отскок и до 12-токласните ДЗИ-та) Laughing Най-важното, не се плашете, че нещо не станало на 1-во, 2-ро, 3-то класиране! 2019г. до октомври имаше размествания между училищата (поне тези, които аз следях - немските, но предполагам и другите).

# 237
  • София
Да ви разкажа моите перипетии с търсене на ръчен часовник със стрелкички. Ами то навсякъде ме гледат като полезно изкопаемо, такива вече нямало, само електронни часовници. Става дума за нашия пазар, де, не съм търсила по маркови магазини за часовници. Исках да намеря нещо, което да й послужи за 2-3 дни и после няма да се ползва... Та намерих едни детски часовник от Фантастико, с картинки..Smile Дано не спре до понеделник.Joy

Много мили думи от осмокласните майки! Благодаря, момичета, за духовната подкрепа! Както и специални благодарности на Дидева и всички активни мами от нашата тема, които знаят всичко!:kissing_heart: Чувствам ви толкова близки, сякаш се познаваме отдавна.Sunglasses

Аз нищо не съм инструктирала детето, тъй като за мен доста е объркваща цялата информация. Изгледахме видеото, класната им ги инструктира в Часа на класа, и се надявам на квесторите да помагат със съвети. Купих два порзрачни плика от супермаркета в нашия квартал, приготвих вода и един шоколад, по нейно желание, за всеки случай. Лично на мен ми се струва, че няма да има време за хапване. Чета ви тук, за да не пропусна нещо.

# 238
  • където и да е,само да не съм сама
Благодаря на всички за инфото, което споделяте и липсващата информация, която намерих тук!
Преди 3 г. минах по този път, но сега все едно ми е за първи път. Децата ми са толкова различни...
Тогава на детето беше най-трудно не на самите НВО, а при подреждане на желанията, защото изкара висок бал и не знаеше кое иска най-най. Сега пък малката въобще не знае къде иска, а каза че спрямо резултата ще определи. Съобразявам се с нея.
Най-доброто училище не означава, че ще е най-доброто за моето дете.
Нека децата си починат и се почувстват обичани, гушнати, обгрижени и да са спокойни на НВО-та.
Късмет на всички!

# 239
Вярвам, че добрите помисли и думи се материализират, така  че нашите деца ще успеят!
С толкова мили пожелания и подкрепа от всички, които писаха в темата, няма как да не се получи!

Общи условия

Активация на акаунт