E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро Hug

.

Здравейте, момичета!

Знаете ли къде бих могла да видя тазивечерната серия. Прибрах се късно, към девет и нещо и не удпях за нея.

Поздравления на Сиси за св. Петка! Да си жива и здрава, и дано да си позволиш да  намалиш, а не увеличиш работата!

Лека!

Криси епизодите ги качват на БТВ Плюс. Ако все още не си намерила епизода, можеш да го гледаш тук:

https://btvplus.bg/produkt/seriali/27882/zavinagi-sezon-3/zavina … sezon-3-epizod-81

Хубав ден и добро настроение на всички Hug

# 571
# 572
# 573
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря ви за споделеното....
От мен...

имам си и нов любимец....
Скрит текст:

играе в "Почукай на вратата"
Снощи доста ме ядоса...

# 574
Здравейте,момичета! Hug

Ани,Лу, HugHug

Гости Hug
Скрит текст:
Керем съм го гледала в 3 сериала-''В очакване на слънцето'',''Сърцето на града'' и ''Великолепния тандем''.Този не го започнах,че не ми стига времето...Wink

Кузей...синът на Йозджан...

Скрит текст:

Хубав следобед! Hug

# 575
.

Ани, благодаря за линка. Изгледах го!

Ех, тази двойка Санем и Акиф - страхотен тандем са! Като герои и като актьори. Свежата струя са те на сериала и много хубав баланс се получава с тях.

Много харесах сцената между Дилара и психоложката. Много хубава игра. Не че не играят и в останалото време.

Много ме подразни тази малка Йозгем. Най-накрая схвана, че не тя е обичаната. Но поне прозря, че и приятелката й е давала кураж. Въпреки, че всеки сам взима решенията си и трябва да си носи отговорността. Да им имам самочувствието на много от героините в турските сериали. Така ли е в действителност...? А и така ли ходят на работа, сякаш са на коктейл или друго?  Съмнявам се.

Гостииии, от тези прекрасни твои тестени вкусотии напълнявам само като ги гледам!  Добре, че  веднага след това маргаритките на Злати ме пренесоха в сфера далечна от стомашната! Smiley

Добре, че слагате снимки на Еркан понякога. Направо ще го  забравя.

# 576
  • Плевен / София
Злати, Аз го бях гледала само в Тандема, но сега наваксах откакто ми стана любимец😘
Кузей много пораснал и май расте висок🤔

# 577
Привет късно следобед....

Едва сега сколасах да си изпия следобедното кафе от Лу и го гарнирах с кифличките на Гости....Трябва да се сложа на диета, заради лошите изследвания,
Скрит текст:
ама отлагам, защото имам да доизяждам забранени неща, пък е лукс пенсионер да изхвърля храна....Та между другото си хапнах и кифлички - солени.....Stuck Out Tongue Winking Eye

Злати и аз видях снимката на Кузей - ама той много пораснал....и хубавец.....

Криси сутринта имах излизане, ама на бързо намерих снощния епизод, да те зарадвам сутрешно....
Права си, че Акиф и Санем са глътка свеж въздух в сериала, ама много нетактична тейзето....Първо се изказва, след това мисли.....

Една новина за Сиси - Еркан ще играе в нов сериал - криминале, ще си партнира с Дениз Чакър....

Сериала се казвал "Под упойка" За сега няма други подробности...или аз не ги намирам.
Злати може да знае повече подробности....

# 578
.

Евентуално новият проект на Еркан добре звучи. Пък и актрисата харесвам. Скоро не се е снимала, май.

Забравих да спомена малкият Кузейчо - сладурче е да. Нямат ли някъде обща снимка с мама и тати!?

За Санем - да, нетактичничка ни е тя. Но не злобно, а някак чаровно.

# 579
Добро есенно утро

С пожелание за ден с много усмивки, добро настроение и късмет HeartFlowers Four Leaf Clover

Криси Дениз Чакър за последно съм я гледала в един сериал отново с Еркан, който обаче беше спрян....Разбрах, че е участвала в друг сериал, който е напуснала и сега е получила предложение да участва в 6 сериала, но тя си е избрала този, за който писах....

За тейзето Санем - така е, не е злобна, но се меси в неща, които не са й работа, а и много често поставя Сюрея в трудно положение. Да не забравяме обаче, че точно Санем е причина за смъртта на родителите на Сюрея. До този момент не е казала на Сюрея за този факт....Сюрея започна да сънува някакъв странен сън и когато Фарук открие заведение с името на ресторанта на родителите на Сюрея, тя ще се разрови в миналото......и ще разбере, че Санем е била в колата, когато е станала катастрофата, родителите й са починали, а Санем е отгледала Сюрея....Тоест целта е била Санем, като отмъщение на роднините на починалия приятел на Санем, за чиято смърт обвиняват тейзето,  но по нещастно стечение на обстоятелствата са починали родителите на Сюрея.....

Хубав слънчев октомврийски ден Hug

# 580
.

Значи виновна не е Санем,  а дивашките им обичаи. Убиват се на поразия, заради фамилно отмъщение и т.н. Бях забравила подробности за този момент, но помня, че Санем е в дъното на катастрофата.

Човешки  жестове на нежност трудно ще ги видиш из масовите им сериали, но  насочени оръдия и хладни, и горещи, бол! Добре, че нашият сериал е по-нормален и по-човешки.

Не знаех, че Дениз Чакър е имала толкова предложения за участие. Харесвам я като актриса и като бунтарка на техните обичаи. И поради това си мислех, че няма да има предложения, едва ли не.

Сценки от поредната случка на недоразумения в конака Боран, Smiley

и от събиранията и празненствата на голямото семейство.

# 581
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug...Криси Hug,благодаря за кафенцето,пожеланията и коментарите!

Ани, не съм срещала инфо за участието на Еркан и Дениз Ч. този сериал ''Под упойка''.Заглавието май ми е познато,но не си спомням къде съм го срещала.

нови снимки с Еркан и фенове....

Желая ви приятен есенен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 582
Криси така е, отмъщението е част от народопсихологията при комшиите....
Но все пак не съм забравила, как Санем в началото на сериала лежеше по цял ден на дивана и гледаше сериали и вадеше душата на Сюрея, че не е платила таксата за телевизията...
По спомени, Санем е получила пари от наследството на родителите на Сюрея и никога не е работила  когато след катастрофата е напуснала нощния клуб, но парите са свършили....При положение, че заради нейните любовни истории, Сюрея е загубила родителите си, би трябвало да се грижи за племенницата си, а не Сюрея да се грижи за нея - да ходи да свири по заведенията по нощите, за да изкарва пари за наема на жилището, за храна и за телевизията на леля й....Малко спорен е образа на тейзето...поне за мен....

Злати и аз вчера за първи път срещнах инфото за този сериал...И си мисля, дали да вярвам, след като мамашите не са коментирали.....Thinking Няма никакви подробности, по коя телевизия ще се излъчва сериала и кога....

# 583
.

Ани, а как мислиш, че Сюрея е получила образование и то музикално, с инструмент и т.н. Санем си беше в не малка депресия. Може и да е поработвала по нещо. Но това са подробности и битовизми. Много важни, разбира се, но не и да  се фокусират върху тях в художествено произведение. Аз съм отглеждала сама деца и знам  "колко е лесно"!  Намирам, че Сюрея е добре отледано дете. А имайки пред вид обстоятелствата, съвсем добре. Защото е един положителен образ. И не е, защото й е вродено. Или поне не само поради това. А да не забравим и Дилара. Не напразно тя също се обръща към Санем с "лельо".

# 584
  • Пловдив
Санем ми е много противна  персона. Нетактична, заядлива, нахална, първосигнална, обидчива, меси се в живота на другите, разчита другите да я обгрижват (Сюрея да й плати тока, прислугата на Боран да й гледат детето). Шумна, писклива, клюкарка, абе...какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт