СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 725
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Бургас
Като сте започнали с желанията и аз да питам.
Ако пишем 10 паралелки първоначално, но на първо класиране не е приет нито в една може ли да добавим още желания за второ класиране?

# 1 666
  • София
Наборът така се надява на някоя точка за 23 б). След като си оправил чертежа, почнал да описва б), но не му стигнало времето и трябвало да предава. Сега се надява, ще поне 2-3 точки ще получи, докъде е стигнал (някакви ъгли е доказал, че са равни).

# 1 667
Аз вече съм наредила 88 желания... луда работа. Simple Smile Сега 10на дена само ще си ги връткам и джуркам
Добре, че вече се подават електронно. Преди ги писах на ръка...пак такава бройка...Stuck Out Tongue Winking Eye

Дай да препишем от теб! Няма квестори наоколо Stuck Out Tongue

# 1 668
Не, не можете. Нито можете да пренареждате. Участва със заявлението за първи етап.

# 1 669
Аз ще наредя сигурно всички възможни паралелки с няколко езици, които определи като допустими да учи. Извън най- желаните английски и немски. И ще добавя няколко екзотики от професионалните училища.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 15:07 от Amanda.D

# 1 670
  • София
Като сте започнали с желанията и аз да питам.
Ако пишем 10 паралелки първоначално, но на първо класиране не е приет нито в една може ли да добавим още желания за второ класиране?
Не, чакаш на трето за нови желания, но участваш за второ класиране.
И на мен ми е любопитно, ако има грешка на трети ред от уравнението, ще дадат ли точки?

# 1 671
  • Бургас
Благодаря! Значи ще пишем много за всеки случай

# 1 672
  • Пловдив
Нашият директор каза да пишем всичко възможно и да не се ръководим от бал, точки и т.н...

# 1 673
Абсолютно! И наистина ги наредете по ЖЕЛАНИЕ! Защото моята дъщеря навремето също написа СМГ най-отгоре, а по едно време гризеше нокти да не я приемат Joy
От друга страна, с 10на желания, които може да са просто всички паралелки в АЕГ, трябва да сте 1000% сигурни в приема....

# 1 674
  • софия
Правя поредна презентация, просто вече ще полудея.

# 1 675
  • Стара Загора
Аз вече съм наредила 88 желания... луда работа. Simple Smile Сега 10на дена само ще си ги връткам и джуркам
Добре, че вече се подават електронно. Преди ги писах на ръка...пак такава бройка...Stuck Out Tongue Winking Eye
Малееее 88 желания. Божке аз стигнах до 8 и край! Или училищата свършиха в града или ние нищо не харесваме:satisfied:
Божке, каква весела тема и аз да я проспа тука цяла година.
Да взема да си кажа в кратце на финала - младеж от провинцията с черен химикал и амбиции за езиковата гимназия в града.
И на двете матури писал...от математиката е повече доволен, въпреки,че аз много исках максимум да изкара по БЕЛ, но си откри грешки.
Чакам 29-ти юни.

П.П виждам стари муцуни тук...радвам се да ви видя момичета

# 1 676
Мале в София такива инфарктни приеми. Ние тука в провинцията 2-3 ''по-елитни" училища и това е.

# 1 677
  • София

И на мен ми е любопитно, ако има грешка на трети ред от уравнението, ще дадат ли точки?

Много завси в каква задача е грешката. Ако е сгрешена задача, в която само се посочва отговор, то няма да се дадат точки, дори и при правилно решение, но объркан отговор в самия край. Ако е в задачите с описване, то ще се присъждат точки за вярно решение и техническа грешка при изчисление.

Скрит текст:
Миналата година дъщеря ми направи изключително тъпа техническа грешка в задача от втори модул, но с посочване на отворен отговор (тогава задачите бяха 5 във втори модул) и за съжаление в самото начало на пресмятането и след това всички 3 подусловия е изчислила с грешното число. Загуби всички 6т, които за  добро или за зло,  й костваха тогава много сълзи и душевни драми, както и приема в желаното училище.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 15:25 от jenap

# 1 678
  • София
Аз съм наредила около 20 желания. Не пишете училища, в които, ако ви приемат, няма да се запишете. Степенувайте по бал, но все пак се придържайте към минималните балове от минали години. В момента, в койти ви класират някъде, по-долните желания отпадат, така че ако сложите по-напред желание с по-малко точки и ви класират за него, ще загубите такива с по-голям бал, които може би също желаете.
Това е моята логика и така направих с дъщеря ми преди години. Моя приятелка така ги беше наредила тогава, че приеха сина и по първо желание в училище, което въобще не беше особено желано, а и нисък бал и после чакаха трето класиране, за да подадат наново.

# 1 679
Мале в София такива инфарктни приеми. Ние тука в провинцията 2-3 ''по-елитни" училища и това е.
Те не останаха( в провинцията) читави училища. По- скоро при нас е избор на паралелки.

Общи условия

Активация на акаунт