Тренировки в домашни условия - 105

• 40 410
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Дала съм си почивка до края на седмицата, обаче Бесито направо ме разби! Страхотни резултати, личи си колко труд е положен.
Добре дошли на Йен и Едира Simple Smile

# 376
Едира, добре завърнала се!

Sprinkles, феноменални гледки показваш! Голяма красота!

Хора, след вчерашните краци не мога да ходя като хората. Sweat Smile Ще ида да потичам малко, знам, че ще ме отпусне. Добре че спрях след 5 упражнения.

Не правя чужди програми ( за да се съобразя с нуждите на тичането), сама си съставям плана вече в домашни условия.  Доставя ми удоволствие да си играя по този начин, а и вече се научих. Ще влизам в зала следващата седмица вече,  искам да пробвам нещо по-различно (по-големи тежести, по-малко повторения), най-вече от любопитство как ще ми се отрази.
Доволна съм от визията си, ще се обезмазня още малко, но нищо драматично. По-скоро май ми е хоби вече да се занимавам с "последните 3 килограма". Satisfied

# 377
Бесиии, тялото ти е страхотно! Знам колко работа си вложила, но е просто чудесно, че и така добре отговаря на стимула и се създава такъв релеф. Поне на мен много ми харесва. Heart Eyes
Точно вчера се ядосвах как мулатката от 80ДО има много релефна мускулатура, въпреки че не вдига по-големи тежести, а видиш ли беличките, включително и Отъм, не сме така. Мърморих си, че и расата има значение, че блъскам и си ям протеина и ето че не ми изскача така бицепсът. Но при теб този релеф се създава и-де-а-лно.

Тили, да, миналия път май по-бавно я минах програмата. Не съм засичала време, но да кажем, че е излезнала януари 2018, а аз я завърших края на юли. Сега пак не съм засичала. Първата фаза я редувах с Лиифт 4. Втора и трета фаза ми се струват, че хвърчат.
И аз препоръчвам Габи и Инес поне за вид упражнения, които могат да се правят в такива ситуации. За други процедури нямам наблюдения.

За износена колянна става един приятел, който се беше примирил с факта, че ще сменя стави преди да стане на 40 години, отиде в Загреб и си направи операция със стволови клетки. Това преди 2 години, остана много доволен от резултата и най-важното че няма болка, и смята като пак стане време, да ходи пак. Даже се беше зарекъл да го прави всяка година, но явно не е нужно толкова често. Допълнителен бонус е, че стволовите клетки ги взимат от липосукция на корема, поне той така се шегуваше.

# 378
Здравейте, здравейте,
толкова се радвам на тази тема, благодаря на всички, които я правите така прекрасна и вдъхновяваща.
Аз се завърнах към тренировките от 01,06, но не съм писала, а само ви чета и ви се радвам.
Сега просто не издържах и искам да поздравя Беси за резултатите. Всеки път ти се възхищавам, когато покажеш снимки. Благодаря ти много.

Аз последно тренирах с вас септември 2018, и след като видях двете чертички край. Поради една или друга причина спорта и дори разходките бяха далеч от мен...Качих 18 кг по време на бремеността, в болницата оставих само 6, а от м.Февруари тази година започнах да свалям със Зоната и се разделих с още 10 кг. Сега ми остават вечните 5 и съм в активна фаза Сваляне с режим и тренировки, като пак умерено, защото кърмя все още. Дъщеря ми е на 1,2 г, неспящо бебе, но да ми е жива и здрава. Половин час да заспи, веднага се мятам, нищо че всичко е за миене, прибиране, чистене...край няма, хаха.

Духче, желая ти лека бременост до края. Аз имах доста страхове, притеснения, подготвях се за раждането и... останах неподготвена за това, което предстои Simple Smile Моят съвет е бъди спокойна и се довери на Вселената. Мисля, че това е най-важното и за теб, и за бебчо Heart Сигурна съм, че формата ще си я върнеш с времето, не го мисли от сега след като продължаваш да се храниш добре и да спортуваш. Респект.

Аз си тренирам с Руми в онлайн студиото. Много ми хареса Уникална и Ново начало. Сега съм 5-ти ден на Корем мечта. Повечето килограми са ми точно там, да не кажа всичките. Не искам да отслабвам в лицето повече, но затова ще действам умерено, дори да е с по-бавно темпо.
Поздрави на всички.

# 379
  • Бургас
За износена колянна става един приятел, който се беше примирил с факта, че ще сменя стави преди да стане на 40 години, отиде в Загреб и си направи операция със стволови клетки. Това преди 2 години, остана много доволен от резултата и най-важното че няма болка, и смята като пак стане време, да ходи пак. Даже се беше зарекъл да го прави всяка година, но явно не е нужно толкова често. Допълнителен бонус е, че стволовите клетки ги взимат от липосукция на корема, поне той така се шегуваше.

Това ще го проуча в детайли и без друго нивото на мед. обслужване в България е нулево, а и много харесвам Загреб Simple Smile. Мерси, че сподели.

# 380
  • Пловдив
Йен, аз само не разбирам защо си губиш времето да ходиш при български лекари, щом били на нулево ниво. Карай си без тях. Нали са нула, нищо не губиш без една нула, още повече, че явно имаш познанията да прецениш нивото им. Flushed

# 381
  • Пловдив
Здравейте!
За днес Хамър Билдд ап и приключваме седмица 5.
Бесии, паднаха ми очите, направила си феноменална фигура! И задно бедро, и талията, а раменете... Влюбих се направо. За 2 месеца е станала коренна промяна, наистина Мастърпийс. Браво!
За Рила ще ходим в Мальовишкия дял, спим в едно хотелче в Говедарци и съм намислила доста луди преходчета, но на всички от тях пише "не препоръчваме в лошо време". А, естествено, както всяка седмица, дойде ли събота, дават дъжд. Но на мен ми писна. Утре го дават най-свястно времето, та утре ще сложа най-неприятния преход. За вдругиден и до половина да го направим, пак става.
Чакаме прозорец за изкачване на връх Ботев от месец и няма и няма. А ни е важно да е скоро, когато деня е дълъг, че мислим да е за ден. И, каквото и да е темпото, 14 часа са си 14 часа. Та, ще дебна другата седмица един ден да няма дъжд, ако може и предния да е нямало, че да се пробваме. От Паниците през х. РАЙ и тарзановата пътека, връщането по зимния маршрут. Ще видим. Още не сме във формата от миналата година, когато щях да го притичам това разстояние, но все пак се надявам да стане.
Спринки, уникална красота!

# 382
Благодаря, момичета! Много сте мили! 🥰 Наистина това е програмата, с която най-бързо вождам резултати. Този път бях стриктна и правих абсолютно всички тренировки. Също така от втората седмица започнах да надграждам тежестите. Като максималните тежести, които ползвах бяха 10кг.

Йен, добре дошла! Не съм спазвала хранителен режим. Т.е гледах да се ограничавам и да хапвам повече протеини, но сигурно 1/3 от дните съм имала чийт дейс. Ако бях стриктна с храненето щях да сваля поне още 2-3кг. През последните месеци намалих доста алкохола, т.е бирата, което също е фактор.

Дана, точно. Аз не смятам, че вдигам кой знае какви тежести, но видимо оформям мускул за кратко време. Което е плюс, тъй като това ме насърчава и мотивира да тренирам. Не съм задълбавала в темата, но ще ми е интересно да прочета на какво се дължи това. Само до ген ли е? Nerd

Агент, добре е дребосъчка.
Скрит текст:
Чувства се добре и затова не смея да я водя по лекари, но твърде дълго отлагаме и вече няма за кога. В следващите месеци предстоят консултации с специалисти, за да разберем дали вдлъбнато те гърдички вредят по някакъв начин на сърчицето. Моля се всичко да е наред. Hands Pray

Днес съм си дала почивка. Малкият е до магазина за сладолед. 😀

# 383
Чета ви редовно, все няма време да се разпиша...
Бесито ме утрепа, 😍 браво момиче, остави си снимките, някой като вземе да се обяснява с насмешка как вкъщи не се прави тяло и трябват някакви извънземни тежести и машини във фитнеса, да го пратя да ги види... Много бързо влизаш във форма, направо ме изуми... 👌
При мен се случи нещо, не знам претрениране ли, какво ли... Продължавам си по същия начин, тренирам с Кейт Фридрих, като си правя ротации от различни нейни програми... Обаче от около 3 седмици насам се усещам много изморена, дори сутрин със ставането съм изморена, което е нетипично за мен, отделно ме връхлитат и едни такива депресивни мисли... Обаче като дойде време тренировката си я правя без проблем... Не знам и аз къде е причината... Може би натоварването ми идва в повече, защото освен тренировката съм цял ден на крак...

# 384
Бесииии евала! Останалите вече са казали всичко, ноо чудесна си!
арсен, все едно мен описваш. Имам адски много работа, натоварено ми е и психически, малкия го тресе някакъв бебешки пубертет и лягам и ставам изморена. Тренировките ми остават на заден план, но каквото такова засега.

# 385
Беси , жестоко тяло,каквото и да кажа ще е малко ❤️
Колко си висока на тези кг?
Днес мастър Хамър ,утре ми е свободно кардио

# 386
Беси, все с такива "скучни" постове да ни радваш! Heart Eyes Чудно тяло- женствено, изваяно! Без да е too much, както често се получава. Браво!!!
Спринкълс, буквално затаявам дъх при всяка публикувана от теб снимка. Невероятни красоти! Heart
Дана, много ценна и интересна инфо за операцията със стволови клетки. Хубаво е да се знаят тези неща. Благодаря!

Днес, както обещах- мобилност. Ходенето пеша вече не смятам да го включвам в отчетите дори.

# 387
Беси поздравления,супер си:ok_hand:

# 388
Йен, аз само не разбирам защо си губиш времето да ходиш при български лекари, щом били на нулево ниво. Карай си без тях. Нали са нула, нищо не губиш без една нула, още повече, че явно имаш познанията да прецениш нивото им. Flushed
Няма нужда да разваляме прекрасното настроение в тази тема с подобни постове, Магдена. Всеки от нас е имал моменти в които се е чувствал обезсърчен и разочарован от нещо и е бил склонен да подведе личния си опит под един голям общ знаменател. Човешко е! Също така е мило и човешко да го прочетем с разбиране и съпричастие, дори нашият личен опит да е различен от неговия и дори да замълчим, ако не сме съгласни!

Арсен, и аз съм така в жегите! Изпиват ми мозъка и мускулите и нямам нито желание, нито сила да правя нещо, но ще си скръцна със зъби и почвам от днес, макар, че имам и да боядисвам апартамент (е, само като втора ръка на ММ)

Беси, според мен при теб е първо и най-вече ген и соматотип, което по никакъв начин не намалява и обезценява твоите усилия и дисциплина! Защото също толкова лесно (според мен) качваш, като се отпуснеш и губиш дефиницията! Ще ви мисля!

Дана, прекрасна, ти извън форма си мечта за 90% от жените и мъжете Simple Smile Но да, при теб качването на ММ е много по-трудно отколкото при Бесито. Но на принципа кой каквото си няма, това търси...

# 389
Момичета, малко уточнение за стволовите клетки, за да не стане недоразумение. Приятелят живее в Германия, но е с хърватски корени. Изборът да се оперира в Загреб е заради 1. по-ниската цена от Германия и 2. фактът, че знае езикът и е запознат със спортния лекар, който извършва операциите. Казвам го, за да се знае, че не само в Загреб има тази възможност.
Иначе той самият има много проблеми със ставите, не само коленните. Внимава какво и как тренира, защото понякога малко натоварване го изкарва от строя. Сам се тейпва, редовно ходи на остеопат, приемал е екстракт от зеленоуста мида. Сигурно и други поддържащи неща прави, за които не знам. За колената знам, че не е имал оплаквания след операцията, а преди това и той ходеше за инжекции с ХК.

Беси, аз в никакъв случай не го отдавам само на ген, защото знам колко работа отива в тренировките, особено пък за една жена да извади такъв релеф. Определено си е мотивиращо. Smiley И преди съм казвала, но много ти харесвам раменната извивка.

Агент, така си е, кой каквото си няма. Не се оплаквам аз, но ето че всяко тяло е различно.

Общи условия

Активация на акаунт