Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви,имам силна нужда от тях.Ще се справя и с това.
Мария дори през чадър пак се събира витамин Д.
Елислава да се похвалиш с успех.
Ма ко топна ли се и заради нас в морето.

# 181
Мария вземай мерки за вит.Д. Предполагам съм го писала - ниските стойности са предпоставка и за рак на гърдата/освен куп други предпоставки/. При много ниски стойности не се наваксва само със слънце.
Ели какво ти е кучето?

# 182
  • София/Севлиево
Лейди ,бретон шпаньол е,един сладур на 5 месеца и половина.

# 183
Давай снимкаааааааааа!
Аз отивам на разходка и после ще ви "почерпя" с актуална снимка на нашето магаре Blush

# 184
  • София/Севлиево

Ето Simple Smile В кучешката тема редовно го пускам.Преди него имах една драма с едно бебе английски сетер,което ММ ми донесе болно от парвовироза и въпреки опитите ни да го излекуваме умря...Бях направо разбита,никога не съм предполагала,че една седмица ще тъгувам толкова за куче, с което прекарах само 3 дни...

# 185
Кой изпрати студа насам? А? Бързо да си казва! Wink
Както беше 35 градуса, за няма 2 часа стана 20. Е, от утре пак ще стане жежко, ама защо така!

Чистих основно. Е, не чак толкова основно, ама си отиде половин ден... Купих риба, цирупа за довечера. И да готвя ме мързи, ама много ме мързи. Само защо не ме мързи да ям?JoyJoyJoy

Както се обясвах, бройките на заразените тук се вдигат и ЕС няма да ни пусне скоро, то и в БГ взеха, че скочиха и сега пък местните няма да ни пуснат наобратно, че сме на прага на червената зона. Тъкмо се зарадвах, че май ще може да се докопаме до БГ това лято и хайде пак греда.

И аз съм с много ниско ниво на Д и Б12. Имам си капки и хапчета.

Аууу, Ели, голям сладур! Така ми се иска куче, но с нашия начин на живот не става.
Стискам ти всички палци за събота!

За Писето също стискати палци!

Закуската на Кратун веднага я крада, както съм гладна!

Отивам да си вра главата в хладилника, може пък да се появило нещо ново. JoyJoyJoy

# 186
Лейди, Смърфи, казвайте кои са хубавите добавки! На мен ми изписаха витд+калций+к2, но са хапчета, а аз имам някакви мои си отклонения, че мазните витамини трябва да са течни или поне на перли.
Кучето е страхотно. И ние ще взимаме. Свекър ми е дал заявка на негов братовчед, който има женско куче. Порода няма- квот доди.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 16:46 от mariat

# 187
  • София/Севлиево
Най-добрият вит.Д е Вигантол на капки.Ако си намериш купувай.Пие се по около 20 капки седмично при недостиг...

# 188
Да, купих от него но исках комбинация с к2.

# 189
Смърфи стойте си там. Ще се затъжите повече за Бг така.
Мария вземай си всеки витамин поотделно според мен.
Елислава,супер сладур е кучето.
Калинче не знаех това за витамин Д...
Тиквички у фризера,глава изплетена,сега ушите свърших ,полях си китките по терасата ,че са сухи... и продължавам плетката.
Плета едно магаре хаха,ама е много сладко.

# 190
Аз имам Витангол от БГ, изписан ми е по 20 капки на седмица. Местната ендокриноложка ми изписа друг бранд капки - Аквадетрим, полски са. От тях трябва да вземам по 5 капки на ден. А витамин Б12 си бях купила от Щатите. Каквито добавки имат там, никъде другаде не съм виждала. Мога цял ден да прекарам на щандовете с добавки и витамини и накрая да си изляза с цял куфар хапчета. Joy
Чувала съм, че с витамин Д трябвало да се пие и витамин К, но никой досега не ми е изписвал. Май ще погледна какво има в iherb, ама докато дойде до тук, кой ли знае колко време ще мине. 

Писе, много не съм се затъжила за БГ, ама пусти ремонти, дето ни къде вървят, къде не.... Нали си бях в края на февруари в БГ.

# 191
Смърфи, говори ми, говори ми за добавки. Имам един шкаф и са ми малко. Иначе и аз сега си търся витД+к2 или по отделно ще ги пия, само да сондирам мненията.

# 192
Добро утро!
Представям ви любителя на локви Laughing

Днес вече е слънчево най-сетне!
Писе и аз не знаех за вит.Д - научих след диагнозата.
Мария - моя е витД+калций на хапчета - това ми препоръча лл, ама аз нали съм 50+, пък и беше след химията.
Наскоро не съм се изследвала.
Ели Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Смърфи и ние няма да се прибираме.... Нямаме нищо наложително, единствено лична карта за Кратун, че той ще вземе да навърши 18г докато му направим първата карта Laughing
Не обичам да пия лекарства и добавки, та нямам никаква идея кои са добри. Само вземам това, което ми изписват лекарите. Остава ми още година да пия "противораковото" хапче и официално да ме обявят за "чиста". Не съм мислила, че е толкова натоварващо задължението всеки ден да вземаш хапче....

# 193
Лейди, куч изглежда много виновен на снимката.
И моят вит. Д е+ калций и К2.
Отивам да събирам тен на една висока тераса.

# 194
Той никога не е виновен Laughing Абсолютен глезльо е, но заради набръчканото чело и размера изглежда страшен.
На външен вид е по-страшен от предшественика си, но по характер са коренно различни - стария наистина беше зъл, но и беше обучаван за това. Този си е точно домашен любимец и е по-безобиден от йоркширски териер Laughing

Общи условия

Активация на акаунт