Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Джейми приеми сърдечните ми съболезнования Flowers Hibiscus
Дано скоро си починеш! Имате ли насоки за септември?

# 166
Джейми, ако ще ти помогна за вечеря ще правя дробчета. Ще чакам думите, ако ги пазиш, естествено.

# 167
Вчера пържих дроб, днес пица ама взех някакво готово тесто че няма да имам време да меся. Дали ще я харесат не е ясно. Кофа кисело мляко 2,250 кг за два дни не им стига, На сандвичи със сирене и мляко карат, как не им омръзна не знам. Заек пекох в неделя до вчера на обяд го обикаляха.
За есен никой нищо не знае.

# 168
Нашата вечеря ще е зелен боб с пресни картофчета Laughing

# 169
Ами губите се, ама ей едно кафе ни събра.
Джей моите съболезнования,гледайте само два сте здрави,градината ще чака.
Мария носи по -малко пари за пазарене хаха.
Калинче ей това е да имаш пораснало момче,мисли за прическата и момичета хаха.Зелен фасул ще готвя утре.Днес кой като мен уж отидох за картофи ,а пак напазарих да напълня фризера за зимата.Та рязахме с мм фасул и напълних фризера с него.Утре е ред на тиквичките.
Буря мина снощи тук,доста силно си беше.
Ма ко да се топнете в морето и заради нас.
Валеее с тая торта дразнишшш ,хубаво, че си ми далече.

# 170
Добро утро !

# 171

Добро утро!
Правя закуска на Кратун, че ще ходи на училище, а не им е позволено да си носят храна.

# 172
Охаа ,Калниче с тая закуска...
Ще помоля за стиснати палци,имам силна нужда от тях.
Днес няма кой да ми направи закуска... подхващам плетката и задачите една по една.Вчера прибрах едната зимнина,днес тиквичките заминават във фризера.

# 173
Писе Kissing Heart стискам!

# 174
Стискам, Писе.
Да измрънкам, че витД ми е доста под нормата.
Лейди, кафето днес(опс закуската) е разкошно!
Джейми, и тук да ти благодаря за отделеното време!

# 175
  • София/Севлиево
Уф този витамин Д.Май не познавам никой дето му е бил наред.Моя го изследвах и се кефех,че е 50,при граница 30.Отивам при ендокринолог за друго,поглежда ми изследването и ми вика,че имам недостиг.Аз в шок"Ама нали трябва да е над 30",а тя-"Да,ама в други мерни единици",сметна го в тях и излезе 27 и нещо...Не чак толкова зле,ама при инвитро трябва да е поне 35...Дано ти се вдигне,ако имаш възможност стой на слънчице.При моята проверка през зимата ми бе около 50 в правилните единици,сега не знам,но го взимам почти всеки ден и гледам да се пека по 30-40 минути...

# 176
О, Елислава, слънцето ми причинява петна по лицето, но ще гледам да посъбера малко тен без да излагам лицето. Ти, как си?

# 177
  • София/Севлиево
Разбирам.Сестра ми има алергия към вит.Д и също недостиг Sad Достатъчно е само ръцете и краката за 20-30 мин.на ден.
 Аз съм добре,чакам си теста в събота и се опитвам да се разсейвам с четене и разходки с кучето.

# 178
  • при късмета
Писе, стиснати палци
Мария, още докато пътувахме щях да честитя на момичето ти, а не е публикувано, та честито със закъснение. За витамин Д, не знам какво друго да ти кажа, освен да прекарваш повече време на слънце
Гушки на всички Hug

# 179
Аааа, при мен ще си има и пиене на витамина, освен печене.
Ма ко, мерси за поздравите. Никога не е късно за поздрави и подаръци. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт