Да ви запозная с другата група животни - тях по принцип никой не иска да гушка

Черния воден дух се казва Джералд

Мария прекрасно е палето
Забелязах белите "терлички" и интересните вежди.Писе тук те обучават за всичко и имаш разнообразна подкрепа от организации, но както и на всякъде по света - на сила не можеш да дадеш....човек трябва да приеме заболяването си и да е отговорен към себе си. Нашия приятел до сега не беше от тях - при занемарен диабет, от страх от зъболекар се докара до абсцес на горен кътник, а от там до мозъчен абсцес и симптоматика като при инсулт, кетоацидоза и куп други глупости....3м в болница... Вчера го изписаха.
Днес мм ще отиде да го "види" - ще си поговорят по телефона - приятеля на вратата, а мм от колата пред тях.
Сега отивам до "здравословния" магазин да взема заместител на захарта и реших да направя таззи торта Гараш
https://daniscookings.com/bg/2020/03/06/keto-chocolate-walnut-cake-garash/
Обаче много ми харесаха кето рецептите - никога не се бях интересувала - и май се минава на този вид хранене.
Смърфи тези хлебчета ме грабнаха! Сега ще видя дали от физическия магазин ще мога да купя хуск за хлебчетата - онлайн го има. Chicken fajitas ще се прави!

Но си взехме луга, сапун, крем, паста за зъби от козметиката и сол от солниците в сувенирно бурканче.