Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Охх че супер снимка с кафето.
Ма ко дано намериш бързо телефон ,свършиш благополучно задачите и петък да имате дата за операцията.
Аз свърших моите задачи,вън  времето е супер приятно,хладно и подухва ветрец.
И аз ще търся нов телефон,този беше на ремонт но от време на време ми прави номера...Като говоря и реша да затворя екрана става черен и край, блокира телефона.Трябва да вадя батерията ,за да се оправи.
Сега чакам довечера да чуя мм и да разбера как е минало всичко.
А днес нашата прекрасна Фло има рожден ден.
Бъди здрава,щастлива ,обичана и все така позитивна!

# 226
Фло, да си здрава, усмихната и щастлива! Да те слуша гаджет, а ти да глезиш деца и внуци! Весел празник.
Ма ко, мерси за кафето.

# 227
  • при късмета
Фло и тук честит рожден ден, да си много усмихната и позитивна, както до сега! Весел празник!

# 228
Добро студено утро от мен! Е, как за няма половин ден от 35 стана 15 градуса се пита в задачата?!....

Писе, стискам палци за тм!

Ели, и на теб продължавам да стискам палци за отличен резултат в сряда!

Ма ко, и за Шефа в петък ще стискам! Модерните телефони нямат дълъг живот, поне такива са ми наблюденията. Я батерия, я някой бъг, на две години горе-долу се налага смяна.

В Поморие не съм ходила от сватбата на братовчед ми преди 3 години и  когато се видяхме с Писето. За сватбата специално летяхме обратно от Малайзия на предния ден и бяхме много уморени, но пък беше голям купон. Иначе всяко лято като съм си в Бс хич не се сещам да отидем до Поморие. Първо че пътят беше кошмарен, второ няма къде да паркираш. Тази година няма ни руснаци, ни украинци. Е, има си постоянно живеещи, но туристи не.

И Хепи Бърдей на нашата Фло! Жива, здрава и щастлива бъди! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Ох, вече ме хващат лудите тук, искам да пуснат полетите. То сега има някакви, ама не ме устройват.

# 229
  • гр.Варна
Фло честит рожден ден. Много здраве и късмет, да се радваш и на правнуци. Хорото на сватбите да водиш:kissing_heart:

# 230
  • София/Севлиево
О,имаме рожденичка-честита да си Simple Smile Пожелавам ти здраве и всичко най-добро!
Смърфи,днес пуснах тест,просто не можех да издържа до сряда.Резултатът-утре.
Лека вечер.

# 231
Стискам палци, Елислава!

# 232
  • София
Фло, вълшебнице, здрава и щастлива да си!

# 233
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, телефона който се предаде е на 7-8 години. При това е награда от игра, не е купуван, да съм го избирала. Имам още един, който е у шефа и не го ползва много, но аз го ползвах и двата са били включени през цялото време. И той е на толкова, купих го и след 3 дни спечелих разваления. Иначе и аз имам наблюдения, че всякаква техника кара да изтече гаранцията
При мен ползването на техника става навик и изобщо не обичам да сменям по тази причина. Избрах си телефон вчера, ама днес ще го взимам, че вчера много окъснях от разкарване по магазините.
Ставам да настържа тиквичките, че и рулото ми остана за днес
Слънчев ден на всички Hug

# 234
Добро утро и от мен! Ново попълнение съм, а пък ако ви липсва и бебе в групата, нося го Smiley За през декември, корона бебе мома ще имаме.  Номер 3 ще е, уж щях да работя, а ето че се очертават още Х години вкъщи

Весел ден на всички!

# 235
Оххх тая сутрин рано станах,няма да готвя,ще си нахраня армията от животинки и ще чакам новини от мм.
Ма ко ,моя тел също вчера блокира та ще се оглеждам и аз за нов.Честит да ти е  и да служи пак толкова годинки  поне.
Ели , да има хубав резултат.

# 236
Добро утро момичета!
Кафееееееееееееееее! Мореееееееее!
Фло сърдечни пожелания за здраве! Ти си толкова положителен човек, че Вселената ще продължи да те обича Kissing Heart
Стискам палци и ви мисля всички Heart Eyes
maminka_yoan добре си ни дошла, а пък бебета тук мнооого се обичат! Обаче дай някакво по-лесно име за изписване - то че ще се купува комбинезон е ясно Laughing
Ели красив аквариум и броя на рибките е точен! Нашите рибки са 9 - 8 червени и шарени и 1 черна - значи черната обира негативната енергия от къщата /когато умре трябва веднага да се подмени/, а другите носят позитивна - това според нашия "лаишки" практикуван фън шуй. Нашата черна не е умирала, но всичи са купувани един размер, а само тя наддава бързо - явно добре я храним с негатив Laughing Аквариума не е голям - 120л, по правилата за добро гледане на златни рибки, трябва по около 30л на рибка - ние не влизаме в това. Казват, че ще спрат да растат ако им е малко водата - времето ще пкаже.... Имаме езерце в двора и много исках да си пуснем там риби кои, но има котки и не знам как ще ги опазя. За сега реших да купя лилии...
Мако много хубава почивка сте имали! Как са вашите риби и коте?
Мария как е бебе-англичанче и мама? Измислихте ли име на палето?
Писе кажи дали новините са добри.
Вале предполагам хортензията е от твоята градина Kissing Heart Разкраси ни с още снимки. Мм ми забрани да му казвам за твоите кокошки, градина, напояване Laughing Реализирате мечтата му.
Смътфи прегръдка от мен - знам колко ти е гадно.
Плами дай малко новини от Варна - затъжих се.
При нас трети ден без дъжд и прекарвам времето навън.
Слънчев ден ви пожелавам Flowers Hibiscus

# 237
  • при късмета
Добре дошла на новата домакиня!
Калинче, риби нямаме вече година и повече. След преместването водата тук явно не им се отразяваше добре и добавки започнах да слагам в нея при смяна и чистене на аквариума и Т мерех и не знам какво още, което изобщо не съм правила на старото място, но 2 или 3 пъти умряха всички заедно. Реших да не причинявам повече този стрес на шефа и след последния път не взехме нови, нищо, че настояваше. Котката дивее, сега като беше у майка докато бяхме на море няма поражения. Миналия път ѝ беше съдрала пердетата. У нас нали такова животно нЕма и тя ги използва за люлка. Преследва шефа непрекъснато и по цял ден се тича у нас или тя го подгонва или той бяга да се крие. Порасна и вече не е такова диване, но пак не е от най-мирните и гальовни котки.

Пътьом към Технополис минах през пазара и се сетих, че има сервиз за телефони. Обясних на човека какво прави и той каза, че вероятно е софтуера. Ще опита да го преинсталира, каза, че за 2 часа ще е готов. За сега ще мина с 25лв., пък после ще видя.

# 238
Привет!
Излязох за две неща, върнах се с две огромни торби през рамената и още една в ръцете... Товарно магаре!

Ма ко, идеално развитие на проблема! Дано има още животец в този телефон.

Ели, още стискам! Hands Pray

Писе, и за теб стиснати палци за отлични новини от тм!

maminka_yoan - добре си дошла!

Калинка - как е Кратун? Завърши ли? Някъде по това време трябваше, нали? Този сайт с хранителните добавки и витамини е уникален, ама и аз с времето повече им се радвам, отколкото да пия нещо. Така или иначе си имам да пия хапчета доживотно и гледам да вземем минимума.

Така... избирам ел.уреди в интернет, буквално по картинка, голям цирк. Колкото са написали в нета, толкова. Сега ще прочета последните теми тук за перални, сушилни, фурни и т.н. Не знам накрая какво ще излезе от този апартамент. Joy

# 239
  • София/Севлиево
Ох , момичета,май ще излезе биохимична бременност Sad Хормона расте,ама за 48 часа съвсем малко.Хубавото е че още влизам в стойностите за дадената гестационна седмица...
Добре дошла маминка Йоан Simple Smile Ето че все пак в темата ще има бебе...

Общи условия

Активация на акаунт