Как тренирам - 25

• 39 773
  • 796
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Dez, по принцип съм съгласна, че ние трудно бихме претренирали.
Но си спомням, когато синът ми се готвеше за световно първенство, имаха дву- или триразови тренировки всеки ден.
За мен беше много добре, защото проклетият пубер нямаше сили да се заяжда с мен. Силите му стигаха за тренировки, ядене и сън.
А ние сме жени с ангажименти покрай работа, деца, мъже. Някои вероятно имат и повече задължения.
С леко недостатъчен сън може да се окаже непосилна задача ежедневното сериозно трениране.

Всичко зависи от конкретния човек.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 21:01 от змия

# 181
Добро ви утро!
Аз определено нямам шанс да претернирам. Но пък вчера се получи много добра тренировка. Изцедих си добре мускулчетата. Чувстваме се супер.

Качвам ви две снимки с месец и нещо разлика. Кажете виждате ли прогрес? Аз мисля, че нещата се случват предимно в моята глева и вече идея си нямам какво да променя. Днес се камих на кантара и за месец и нещо съм около кило надолу. Което имайки предвид, че се опитвам да чистя, а не да свалям ми се вижда добре.

Скрит текст:

# 182
  • Бургас/Пз
Пънк, определено в бедрата и брича има разлика. Не е само в твоята глава. При тези нерегулярни тренировки, които правиш смятам, че се справяш прекрасно. Представям си, ако се хванеш да тренираш постояненно и целенасочено с по 4-5тренировки седмично колко бързо ще видиш прогреса. Спокойно и това време ще дойде, само да ти се задържи желанието.

Аз отчитам пета поредна тренировка тази седмица и съм супер доволна. Чувствам се прекрасно и определно не смятам, че съм претренирала. Сега два дни активно ще си почина Simple Smile Ще заредя добре и ще оставя мускулите да починат.
От понеделник наново почвам до петък и после вече децата се прибират Simple Smile

# 183
  • София
Аз чакам с нетърпение да приключим с кандидатстудентските вълнения и младежът да замине към морето да поработи. За тогава планирам по 5 тренировки седмично.
След почивката съм загубила много форма. Две тренировки имам за тази седмица, но ми беше доста трудно.
Но пък килцата са малко надолу.

# 184
Punk girl, видима е промяната в краката, браво! Много добре си ги изчистила.

Днес ще ми е първата силова след морето. Ще направя горна част, нали ми е любима.

# 185
Punk, разлика в бричовете има със сигурност. Не се обезкуражавай, като си мислиш, че разликата е само в главата ти. Чудно рамо имаш. Браво.

# 186
Разликата наистина е видима в бричовете, но ми се струва че и горе, малко под талията има разлика. Следващия път не си снимай ръката така Grinning

Аз тази седмица отчитам 3 кондиционни, 1 спининг и 1 фитнес. Щяха да са 4 кондиционните, но нещо слабо си натоварих краката и реших, че не ми се чака и отидох да направя крака. Утре ще почивам, петък сигурно ще тичаме. Смених кондиционните тренировки и треньора съответно и сега пак съм в първи клас Simple Smile Мускулни трески, умора и тн. Приятно е.

# 187
Благодаря, момичета! Определено страдам от липсата на време за тренировки и от там имам чувството, че никаква не я върша...

Представям си, ако се хванеш да тренираш постояненно и целенасочено с по 4-5тренировки седмично колко бързо ще видиш прогреса. Спокойно и това време ще дойде, само да ти се задържи желанието.
Ани, често изпадам в такива размисли и тихично се надявам все някога да дойде това време.
Мечта ми е да докарам визия на състезателка бикини фитнес. Не да се състезавам, а да си докажа че мога..

# 188
Здравейте, смятате ли че разделянето на тренировките на горна и долна част е удачно за жена? Нямам за сваляне, целя стагане и оформяне, като не съм съвсем начинаеща във фитнеса.
От есента ще увелича тренировките на 4 пъти седмично, но в момента тренирам около 3 пъти.

# 189
За мен лично е повече от удачно. Постигнах добри резултати по този начин.
От август променям сплита, за да видя как ще реагира тялото. Чета Beyond brawn и Lean Gains, и се надъхвам.
На 27.07. ми е полумаратона, дотогава нищо ново няма да правя. Махам и силовите, за да съм свежа.

2 дни ще се възстановявам с йога, и така ми излиза авуст идеално за ново начало.
Или 30.07., то все тая.

# 190
  • Бургас/Пз
Аз също смятам, че разделянето на горна и долна част е удачно, особено, ако човек не е начинаещ. Бих ги разделила спрямо целите.

Пънк, моля те пусни една снимка на визията, която ти се иска да постигнеш, ама ако може да не е намазана с един тон автронзант Simple Smile

# 191
Ани, трудно е да се намери снимка в състезателна форма, без боя. Те тена го мажат от преди периода на дехидратация. Но ще поровя, понеже състезателната форма трае около ден -два.

# 192
Момичета пускам Ви и моят прогрес. Преди да започна да тренирам и днес. Забележете какъв явен целулит имам и сега имам, но не толкова забележим. Ще изтрия по- късно.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 21:04 от Nona M.

# 193
Nonaaa! Trophy
Браво, девойко! Зашеметяваща разлика! И как си изчистила корема и талията, браво, браво! Champagne

За днес се отчитам с регенерация и йога.

# 194
Нона целулита ти е най- малката разлика. Супер стегнатата талия и краката имат друга форма. А бе все едно е друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт