Как тренирам - 25

• 39 261
  • 796
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте и от мен.
Ани, това е риска на работа с по-големи тежести. Дано се оправиш бързо.
Змия, бързо възстановяване и на теб.
Аз за сега съм здрава, но майка ми и баща ми са с ковид.
Върнах си формата към миналата зима, вече работя даже и с по-големи тежести на някои упражения, така че очаквам да ни заключат пак. Просто напоследък така ми се получава, тъкмо се върна в добра форма и ...пауза. Но поне не се притеснявам, пак ще си я върна.
Ако ни затворят имам си опция за упражения вкъщи, пък каквито и да са, все е нещо и е по-добре от нищо.
Храненето ми е проблем. Ако съм на стриктен режим, свалям, ако се храня безразборно дъжа килограми. Нещо не мога да си нацеля менюто напоследък. И отделно много ми се яде сладко. Не се тъпча, но и си хапвам. Поне не ми личи, освен по кожата..Satisfied
Онзи ден един индивид във фитнес взе да ми обяснява как да тренирам и какво ми трябва. Хем вижда, че моите гърджави крачета се справят по-добре от неговите и пак се почувства длъжен да ми обясни как седят нещата. Честно казано, това ме дразни повече от това, някой да ми седне на уреда и да ме пререди. Не отказвам съвети, някой път може и да са адекватни, но някой хора просто не се виждат в огледалото явно.

# 736
В нашият финтес на няколко пъти засичам сополяви и кашлящи, включая и собсвеника.Да не говорим , че и никаква дезинфекция не се прави. Това за мен е недопустимо. Две седмици вече си претрупвам тренировките заради тях, гледам бързо да се махна.
Освен това се чуствам леко демотивирана и сякаш не ми достига сила, в часност тренировки за долан част с горната нямам проблем.
Като ми свърши картата, може би ше си направя лека почивка.....незнам.
Така или иначе скоро може и да затворят фитнесите.

# 737
Е как тренират тези хора, като не са добре. Аз понеже имам постоянни проблеми с дишането, не мога да си представя на тея хора, как им е ок да тренират.Scream
Иначе и аз си кашлям и кихам постоянно/не защото съм болна/, но сега ако се изкашля човек и го гледат като прокажан. Толкова се промениха хората, такъв контрол им се налага посредством страха, че не е истина.

# 738
Хей, момичета, много ми е мъчно да чуя, че някои от Вас, прекрасници, не се чувстват добре Blush
Змиичке, не разбрах какво те е обърнало, но бързо да го пребориш Kissing Heart
Ани, позната история... Ще се оправиш, но иска търпение Kissing Heart Почивка, мазане с каквото имаш подръка и раздвижване. Леките екстензии правят чудеса. Когато бях така, всеки ден правех раздвижване с внимателни въртеливи движения, а после стречинг за кръста. Помогна ми!

Аз също май вече имам хора с Ковид в семейството. Приятелят на голямата ми дъщеря е позитивен, днес чакаме да излезе нейният тест.
Аз тренирам, но като че ли и при мен мотивацията е спаднала, защото в залата върша добра работа, но с храненето - не и това ми личи все повече. На всичкото отгоре този уикенд имах скъпи гости и добре се поглезихме с добра храна и още по-добро вино. Поне стегнахме новата фитнес стая в склада и е готова за евентуално затваряне на спортния клуб. Смятам тази седмица вече да се взема в ръце и с храната.

# 739
Е как тренират тези хора, като не са добре. Аз понеже имам постоянни проблеми с дишането, не мога да си представя на тея хора, как им е ок да тренират.Scream
Иначе и аз си кашлям и кихам постоянно/не защото съм болна/, но сега ако се изкашля човек и го гледат като прокажан. Толкова се промениха хората, такъв контрол им се налага посредством страха, че не е истина.

Повярвай ми тези си бяха болни, даже едия обясняваше какво му има.

# 740
  • Бургас/Пз
Момичета, пазете се много. Понякога си мислим, че сме тренирани и можем повече, но точно тогава човек най-много рискува да си навлече травми. Мислех, че само съм се претоварила в петък, но два дни вече съм на легло. Възпалила съм мускулите под кръста вероятно от екстензиите и мъртвата тяга и като цяло от зверската тренировка, която направих. От три месеца не бях тренирала без треньора и реших, че мога вече да вдигна обемите и сама. Да, ама не.. Сега поне 2 седмици ще съм аут и после ще трябва много внимателно да връщам нещата. Като цяло дори не съм сигурна, че си заслужава. Тези болки, които изтърпях не  мога да ги сравня с нищо. Така, че тежестите са хубаво нещо, но не на всяка цена. Колкото и да не обичам да говоря за възрастта, нещата на 35 и на 45 со различни Sad.

Р. Р ще се опитам по късно да пусна новата тема. Акж имате идеи за въпроси казвайте

# 741
  • София
Ани, бързо възстановяване!

Аз днес пуснах PCR тест. Ако излезе положителен, нямам идея как ще издържим всички вкъщи 2 седмици.

# 742
Ани,бързо възстановяване ти желая! Наистина тежестите са коварни!
Змия, дано не е положителен. Но от опит те съветвам да помислите кой може да ви купува лекарства. Това е отвратително трудно в момента.

# 743
Ани, бързо възстановяване ти желая! Почини си хубаво, и не се обвинявай.
Случва се, ще ти мине. 🌺

Аз съм с малко температура, и ми е одпаднало, така че почивам, докато не мине.

# 744
  • Бургас
Ани, важното е да се възстановиш и да се чувстваш добре. Фитнес формата е относително понятие. Може и да си я върнеш с времето, може и да претърпиш трансформация.
От известно време съм далеч от вкъщи, без фитнес, трудно ми е да се мотивирам сама... Срещнах обаче едно момиче с видимо добро телосложение на активно спортуваща. След разговор снана ясно, че преди време е тренирала във фитнес 6 дни в седмицата по 2 часа, естествено комбинирано с фитнес хранене. Не уточни какви, но са възникнали здравословни проблеми и след консултация с лекар е сменила тотално режима. По негов съвет е изключила почти изцяло месо и млечни и е преминала на леки тренировки (тип домашни). Въпреки притесненията си , че ще загуби мускулна маса и енергия, нищо такова не се е случило. Повече от година се храни с плодове, зеленчуци, зърнени и ядки, тренира с макс 5_10 кг дъмбели, изглежда и се чувства страхотно. Та варианта не е само един Simple Smile

# 745
Ани, пожелавам ти бързо оздравяване! Аз само ви чета, до никъде не съм.

# 746
Мале, без месо и млечни. Не заради фитнеса, ами по принцип без тях не мога.

Скрит текст:
Ето една снимка от преди няколко дни...краченцата ми се стегнати, не изглеждат толкова напомпани в отпуснато състояние.

Дез, оправяй се бързо!

# 747
Момичета аз минавам на домашни тренировки за известно време.
За себе си не се притеснявам, а за близките.
Харесала съм си нов фитнес и започна ли отново да ходя, определено ще пробвам там.

# 748
Ани, Дез, бързо възстановяване, мили момичета Heart
Колкото и абсурдно да звучи, понякога имаме нужда от подобни ситуации, за да спрем, да се отпуснем и да се замислим от какво наистина имаме нужда, да се поглезим малко и да оставим другите да ни поглезят Blush
Грижете се добре за себе си, формата се наваксва лесно Blush

Аз си тренирам добре тази седмица, днес беше трета силова тренировка, утре съм на табата (много ми хареса първия път и вече всеки четвъртък ще съм на линия от 7.30 сутринта Hug).

# 749
Записвам се и аз в темата, ходя на фитнес от 1 месец. По принцип съм слаба, но тялото ми е доста отпуснато. Целта ми е добре оформено тяло, но не искам да трупам мускулна маса. Правя упражнения най-вече за корем и дупе. Старая се да ходя 2,3 пъти седмично, като през другото време правя упражнения вкъщи. Най-голяма мъка ми е пътеката, като сляза от нея имам чувството, че съм в друго измерение.
Засега съм в това положение.

Общи условия

Активация на акаунт