В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 204
  • 328
  •   1
Отговори
# 165
Ми мисля и аз да взимам 70см newsm78

# 166
  • Boston, MA
Честито на именниците с прекрасни имена! Специални целувки от Дани на Лекси!  Heart Eyes

Честито и на месечковците!   bouquet

Цачи, браво на теб! Страшен талант!

Чакаме новини от Юл4е....  Sunglasses

# 167
Честито на Сашковците и Сашките!

Вени, по първия ти въпрос - аз съм 1,70, Младен е 1,95. Иво бая ни е подгонил. По втория въпрос ти отговорих на лични.

Данче, какво е кудкудяк парти???

Аз днес харесах едно много сладко нещенце - като яке с качулка, но без ръкавки, вътре ватиранко, отвън - шушляково. Ама нещо ми се стори малко, та утре ще ходя до другия магазин на тази фирма да търся. Иначе за номера - те различните производители имат различна номерация, така че за моя малък мъж ще гледам размер за 9-12 месеца или размер 28-30 или размер 75 до 85. Надявам се вече да не расте толкова много  Rolling Eyes Голямото пазаруване ще е към средата на септември, тогава ще обикаляме с една приятелка детските магазини, складове и борси тук.

По моята клюка още нямам новини за съжаление Sad  

# 168
ооо, написах мнение и ми го делна!

Исках да кажа, че купувам р-р 74 /този след 68/ за зимата, или 6-9 месеца. Мисля, че вече няма да растат толкова буйно и ще започнем повече да носим дрешките си.

Може ли от зеленчуковото пюре да се получи слуз в А? Защото той яде по 4-5 лъжички, после кърма, а и останалите му хранения са кърма...но видях нещо, което преди го нямаше - като сополи, но оранжави, може би от морковите. Яде картоф, морков и днес зелена чушка му сложих. Ака по 2 пъти на ден, по-гъсто вече, с бели точки естествено...

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 17:10 от чаено момиче

# 169
  • София
Юлче, значи сборно сме на една височина: Вие 170+195 = 365, ние 176+190=366!
Това шегичка!  Laughing

# 170
  • София
Аги, утре док ще каже!

# 171
Момичета, благодарим за пожеланията. Честито на всички останали празнуващи днес.
Бурка,  Hug за Дани!

Ние от вчера най-накрая се обръщаме съвсем свободно от гръб по корем и сега само това прави, така и заспа снощи. Това хич не ми хареса и естествено я обърнахме, което доведе до дву часово въртене от нейна и обръщане от наша страна докато заспи пак.

Абе разбрах за памперсите най-накрая. Явно там са други размерите, защото при нас двойката е от 5-8кг.

# 172
Това шегичка!  Laughing

И следователно децата нио ще са височинни близнаци!  Party

# 173
А тук гледам 4е раzли4ните Памперси (имам предвид оригиналните Памперс) са с раzли4ни номерации, например Ектив Фит са с други....иди ги раzбери. Ние сме на 5 до 9кг оЩе.

4естит имен ден на вси4ки праzнуваЩи днес, и ние дове4ера Ще праzнуваме с големия СаШко  Mr. Green

Мимка, вzеми малко по голям номер, нали от долу Ще е с дебели4ки дрехи, та нека якето не е много малко. И аz се 4удя, 68 ли да вzема или 74?  newsm78  Сега сме 65см дълги.... Приятелката ми каzва, 4е 74ти номер Ще се носи дълго време, zаЩото ве4е не растят толкова бърzо както в на4алото, така 4е сигурно Ще вzема направо от тоzи раzмер но пове4еко дрехи, 4е може и неЩо по скъпи4ко да се вzима, Щом се носи по дълго  Wink

Аги, не ли е много рано zа пиперка? По време на кърмене не се препоръ4ва да се яде, zаЩото било много натоварваЩо zа стомах4ето на дребното, та какво остава ако го храниШ направо с него?  newsm78
А, и друго Щях да те питам, ШиеШ ли zа иzнос?  Mr. Green  Тук слинговете са много скъпи та zа това питам  Flutter

Бубке, това стол4е и аz го zнам, една поzната го има, но аz неЩо му нямам доверие, въпреки 4е било добре zа децата....не zнам. А и то свърШи ве4е, то не остана докато могат да си седят самостоятелно.

юл4е, хайде 4акаме клюката  Mr. Green  А zа какъв фотоконкурс става въпрос?  newsm78  НеЩо пак не съм в 4ас  Embarassed

Ца4и, 4естито, наШа гордост си  Hug Каква награда спе4ели? Жалко 4е не мога да слуШам ноЩния хориzонт  Sad  А с теб Ще се zаси4аме ли в Скайпа? ПиШи ми като си онлайн, аz съм инвисибъл да zнаеШ  Mr. Green

Ина4е тук пак вали  #2gunfire  Търсиме къЩа, търсиме кола, който търси намира уж, ама да видим кога и с колко нерви  Confused  Каzах ли ви 4е от другата седмица Ще ходим на бебеШко плуване?  Grinning

# 174
Татянче, фотоконкурс за кърмещи майки. Иди в Кърмаческия и ще видиш темата, там има връзка към снимките.

# 175
  • София
Това шегичка!  Laughing

И следователно децата нио ще са височинни близнаци!  Party

Хохо, това не ми беше хрумвало!

# 176
Браво и от мен на Цачи за успеха   newsm20 smile3525, на всички именици ЧЕСТИТО
за протокола: днес бяхме на консултация. Радост е 5,650 кг. и е висока - 61 см. Не е ли малко на кг.? като гледам вашите слънца newsm78, според педито, си се развива добре детенце,но ... newsm78...абе то си знае смао,милото....след като я кърмя я дохранвам с ок. 90 грама АМ......като й правя повече,не го ще и го изхвърлям...........
тук в Плевен е мрачно и влажно,но въпреки това мился да поизлезем.......

# 177
  • София
Честито на всички именници днес! Да са ни живи и здрави!!!

Искам да питам по-дребните мами, които имат удобно кенгуру, какви модели са ви? Аз имам някакво, което на максимално стегнати презрамки ми е голямо, а пробвах още 2 в един магазин- пак същата работа, на повечето места дори не дават да се пробват, баси! А ще ми се налага да ходя често в университета скоро и ще трябва да го водя малкия с мен, че няма на кой да го оставям, а с количката няма да стане.

# 178
  • Boston, MA
...
Абе разбрах за памперсите най-накрая. Явно там са други размерите, защото при нас двойката е от 5-8кг.

Аз все забравям да ти кажа, открила съм каква е мистерията. При нас има размер Newborn, после почва 1, 2, 3... (ние сега сме на 3). В България мисля, почват от 1 и затова са с един размер напред.

Височинни още едни приемате ли (но не чак колкото вас де) - аз съм 170 и мъжа ми е 188, и той баскетболист. Затова бая се учудихме, че Дани се роди 48 см, на мама джуджето  Grinning, но до четвъртия месец сложи 20 см отгоре и ни гони. На кг е 7.

# 179
Здравейте,
За акането успяхме с постоянство,но според мен сега,на тази възраст е по-лесно,отколкото на година и половина.Просто започнах всяка сутрин да му подлагам легенче и така от всяка сутрин минахме на всеки път( с малки изключения де)
За тайната на кърмата...Ами и аз незнам защото така.Точно това се чудих и аз вчера newsm78Защо някои бебета растат толкова от кърма ,а други не Thinking
За височина на мен и таткото...Той е 190 ,а аз съм 171/2 Thinking,но и моето пале се роди 49см hahaha
Някое бебе да казва думички???Моят Хрис цял ден не спря да казва"БАБА" newsm78Нали не може още да се усеща Thinking?!
Ето линк към конкурса ,на който и ние май участваме    http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r[page]=1423

Честит имен ден на всички именници  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт