В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 212
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит имен ден и от мен на празнуващите! smile3525 smile3525 smile3525
Цвети, мила, ама вие от много високо сте стартирали с кг и може би затова е така!
Абе, това столче като космически кораб, бе!Много е готино!

# 151
Черпя ви по повод Именния ден на нашия татко Саш! Hug Hug Hug
 beer beer3 beer2 Drunk Wine Glass Пиячка му е майкатааааа!

# 152
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ПРАЗНУВАЩИ!!! smile3525 newsm51 newsm51  ura Tada
Имам новина!
Днес ми взеха интервю от Нощен Хоризонт и утре вечер може да ме чуете ама не знам от колко почва нощния блок.
За конкурса - как съм му казала и тн и за форума казах...
Абе хора известна станах с тоя конкурс hahaha Joy

# 153
Ей, цачи, бравос, приеми и моите поздравления, ти си нашата гордост Hug

# 154
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ!!! Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Филипче, Татянче, мереси, че сте се сетили за мен, просто много работа ooooh! а и утре посрещам мама, тати и братчето, страшно много съм затъжена, сега съм в техния апартамент - да поизчистим малко, да ги посрещнем като хората Hug

Цачка, супер си, ама що не каза кой даде първия глас за теб а hahaha

Много сте писали, не мога да се включа по темите, целувки на всички!!!! Heart Eyes

# 155
от тебе и наборчето естествено Hug  bouquet Heart Eyes  love001

# 156
  • Русе
Честито на всички малки и големи именици! Със здраве да си носят това красиво име!
 newsm67
Иленке, все да ти казвам, доколкото мога да видя от снимките, и двамата ти сладура много приличат на теб Hug

Хе-хе, Филипке, за баткото - спор няма, ама малката май по- на тати блъска (е, и от мен си има туй-онуй).
Аз пък все забравям да ти кажа за този твоя красавец Пресил (пу-пу, ама много хубав, бееее) -  така е - хубавите мъже са трудни...сега се зориш ти, после да му мислят момите, дето ще ги прави луди. Mr. Green

Цвети, много ти се кефя и аз - личи си с колко всеотдайнойст и търпение си гледаш големия мъж! smile3501

Сега се сетих, че в началото (когато не може да седи стабилно бебето) съм ползвала шезлонга в полуседнало-полулегнало положение за храненето с пюрета, а понякога - подпрян на възглавници в/у леглото.

Хм, и нашето педи каза, че щом ще спирам да кърмя скоро - да започвам пюретата (ако сме били само на кърма - можело да не се бърза), ама не разбрах защо точно тези на АМ е хубаво по-рано да се захранят... newsm78?

flowered, ама наистина страхотни опашлета имате - завидях благородно Flushed, като гледам ние какви сме пършиви в главата, скоро няма да връзваме фльонги... Confused

Еееееййй, Цачи - прочу се ти значи!   bouquet Ще те дебнем, да те чуем...

# 157
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС! Да са живи, здрави и да радват майките си.
Цачи, браво на теб! Продължавай в същия дух.
Цвети, голям е хубавец малкия Ицко. Не се притеснявай, това бързо израстване според мен е временно. По-късно ще забави темпото. Браво за успеха с акането.
И ние се разделяме с кърменето вече. Почти ми спря кърмата. След ужаса с повръщането тотално намаля. А съм само на помпа и сега като е малко кърмата направо е убийствено това изцеждане. Днес една добра мама ми даде Миомил(незнам дали се пише така), доста апетитно го яде Дими. Май ще минаваме на него. Иначе и ние започнахме зеленчуково пюре от понеделник, е не е като кърмата, ама Дими си го хапва.

# 158

Tada Честит имен ден на Алекса на missZ, Александър на sminscho, Алескандър petia_p_ , както и на всички празнуващи днес. много усмивки и сбъднати мечти.   Tada

Честито и на месечковците.   bouquet

Цачи, честито.

flowered, на мен М ми дойде 2.5 месеца след като спрях да кърмя.
Много сладка Ема с тези опашлета.

Контрацепция- ще пия противочатъчни, когато ми дойде М следващият месец ги почвам.

Бубка, много готино столчето. thumbsup снимката на Ема е в подписа на flowered

Аз като чета  колко ви тежат бебоците и    smile3556, ако сложа моята беба до тях ще бъде като новородена  Grinning, тя е 6 кг.   Stuck Out Tongue Winking Eye

Колко неща щях да пиша и забравих doh

# 159
Цвети, как го направи този номер с гърнето. Браво на вас  Hug Hug, а за по-бързия растеж на Ицката не се притеснявай, то си е до ген.

Ох, следобед Марти много плаче на сън. През нощта не , но през деня и то следобяд, задължително плаче и то по няколко пъти през съня си. Ако не му сложа биберонка не млъква, събужда се и то с рев. Какво е това чудо не знам  ooooh! Има ли при вас такова нещо?

# 160
Днеска бях на детски имен ден и си изкарахме супер Peace
Ама аз май се разболявам лошо ми е и съм с фербекс дано не ме настигне грип Praynig
Малката не пуска биберона-та и не заспива без нея Thinking голям зор ще видим при от отучването.
Видях страхотни якенца за девойката в един магазин направо очите ми останаха, но не знаех какъв размер да взема newsm78

# 161
  • София
Юлче, коя си ти на фотоконкурса?

# 162
Честито и от мен на празнуващите бебета, татковци и мами. Гордо да си носят хубавото името

# 163
  • София
Честито на Сашетата ни малките и големите! Да живи и здрави!   bouquet

И моя малчо от вчера следобяд голям рев му удря, яде през час и направо луднах. Сега спинка  Praynig обаче събуди ли се ще ми се стъжни пак живата  Tired За щастие тази вечер съм на Кудкудяк парти и мрънчо ще забавлява баба си  Mr. Green
Айде това ми беше отпуснато като свободно време  Close реееееев

# 164
Днеска бях на детски имен ден и си изкарахме супер Peace
Ама аз май се разболявам лошо ми е и съм с фербекс дано не ме настигне грип Praynig
Малката не пуска биберона-та и не заспива без нея Thinking голям зор ще видим при от отучването.
Видях страхотни якенца за девойката в един магазин направо очите ми останаха, но не знаех какъв размер да взема newsm78

Тук още няма есенна колекция  Tired ще ходя в Бс да търся,а ти колко в висока малката?
Щото малката е 68 см и взимам дрешки за 70-80 см  Hug

Общи условия

Активация на акаунт