В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 197
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
цачи, ша ма извиняваш, ама така ще продължа да се обръщам към теб, че ако седна да ти пиша новият ник Crazy
Иначе поздравления за тотално смененият имидж Sunglasses

# 91
Отново съм на линия!  wavey Flowers Bouquet lovekiss
Почивката ни свърши, но беше хубаво!   family Сменихме обстановка и климат, презаредихме се, направихме планински тен! На децата им понесе супер! Сега остава и безпроблемно да се аклиматизират у дома. Peace

Започвам, да ви чета, че много сте изписали!  smile3529
Липсвахте ми! Hug Hug Hug

# 92
и аз съм тука ходихме с мъжо на една вила в събота и оставихме дребния на баба му та як купон си претнахме 10 човека, барбекюта пиене ядене до пръсване та малко ми беше търсене без малкия, но трябва да свикват баба и дядо
столче за хранене ни подариха, гърне също но ни е много раничко за него
памперси номер 3 използвам
За бодитата ми казаха по добре с къс ръкав и отгоре блузка с дълъг, че щяло да му бъде топло с два дълги newsm78

# 93
  • София
Разболях си пилето  Cry  Sick   Бяхме с мъж ми в Рила за уийкенда и се плацикахме в един басейн и аз се поболях, а от сутринта и малкия взе да кашля. Обадих се на педито и ми каза да давам чай от лайка и мащерка и ампулки вит. С.  Вие с какво лекувахте бебешорите?

А гърнето и на мен ми е малко чудно как ще го свикнем. Аз пък съм чувала, че колкото по-рано, толкова по-лесно свикват, ама нещо май не ми се държи от сега още на гърне. Две годинки ми се вижда късно, макар че тук масово лапетата по на 2-3 годинки са с памперси. Една приятелка откакто бебето и стана на 40 дена почна да го държи по малко над гърнето и до края на 3-я месец вече ходеше без пампита. А лоши последствия знам, че има само ако детето се слага да седи твърде дълго на гърнето, защото се натоварвал много кръста и настивали бъбреците.

Столче за хранене ще взимаме след 2 месеца, ама не съм решила още какво. Четох в едно бебешко списание, че дървените били за предпочитане, но на мен другите ми се виждат много по-хубави и практични.

# 94
енвия, добре завърнала се отново сред нас Hug
Липсата ти беше осезаема Heart Eyes  bouquet

# 95
Филип@, ш та свиня как нямал
Енвия, много ни липсваше - скоро се чудихме къде си
Петя, искам и аз цър-пър newsm45
Ренка  Praynig да се оправите

# 96
Много благодарим за целувките от Симонка и нейната мама Hug и от нас за вас мнооооогоооо lovekiss
Енвия добре се завърнала  Hug
Ренка да се оправяте бързо Praynig

# 97
Аз ще взема и с къс и с дълъг ръкав бодита.
За есента с къс ръкав и отгоре жилетчица.
За АМ, пробвай Аптамила , много е добър.

# 98
  • София
О, Деси, ще полудееш, ако не излизаш зимата! Поне 1-2 часа по обяд трябва да се излиза, те ще са големи и няма да има проблеми! Лора беше къде по-малка, от колкото ще са те пък я извеждах! излизала е и на -7С, а беше на 4 месеца!
За бодитата - незнъм, аз май и обличах с дълаг ръкав първата зима, може би и втората! чесно да ви кажа сега още не си даваме сметка за студовете през зимата - още ни се струва странно, че може да стане толкова студено! Така че си мисля, че ще си дойде с времето!

# 99
здравейте мами на априлченца Laughing, ще ме приемете ли във вашия отбор? аз също имам едно малко априлче.....Радост - роди се на 19 април 2006. Аз съм Петя и като бременна следях отчетните темички за април,но съм писала да-три пъти.......много  Sick,та затова все не можех да седна пред ПЦ-то.........след като се роди малката пък започнах  Плевенската темичка да следя, после организация на протесат, после куп други неща и все не ми оставяше време да вляза тук....но сега ето ме на линия.........
ичетох тази темичка, Радост е на памперс номер 3...все още не знам колко е наддала за последния месец, в сряда сме на конултация.......кърмя я, но започнах да я дохранвам........мисля захранването след месец и половина да започна..........Радост все още не пълзи,нито пък прави опити да се надига......по тази тема да ви запитам питанка: повдигате ли бебоците и ако да, с какво? в смисъл възглавница ли използвате или пък повдигате шезлонгите? една мама беше писала,че вече повдига нивото на количката. Удачно ли е?
ами засега толкова от мен...приятна вечер.....

# 100
Радост все още не пълзи,нито пък прави опити да се надига......по тази тема да ви запитам питанка: повдигате ли бебоците и ако да, с какво? в смисъл възглавница ли използвате или пък повдигате шезлонгите? една мама беше писала,че вече повдига нивото на количката. Удачно ли е?
ами засега толкова от мен...приятна вечер.....

Здравей отново, furor. Добре си ни дошла!

Иво също не прави опити да сяда и днес му повдигнах количката за пръв път да го видя какво ще направи. Той ме погледа безизразно около 2 секунди и бавничко се изхлузи надолу като сварен макарон.
Аз се опитвам от време на време да му дам идея за седенето - като лежи и му подавам пръсти да хване с две ръце и лекичко дръпвам нагоре, колкото да се подсети (не го отделям от леглото). Ама не схваща още.

# 101
Момичета, Дими не иска да яде НАН1. Препоръчайте ми нещо, че съм много боса в АМ. Фризолака подобен ли е на НАН? Днес и дадох за пръв път картофено пюре. Това беше най-ужасената й физиономия откакто се е родила.

Пробвай с Нутрилон 1,по хранителен е от НАН  Hug

# 102
За количката - вдигам я на около 30 градуса, не само че не се изплъзва но се надига даже още, но на 60 градуса няма да я слагам докато не навърши 6 месеца. Въпреки че има страшни мускули - върти се с лекота и от гръб на корем, и от корем на гръб, седи доста стабилно ако я придържаш с палци и се тътри като червей по пода (макар че не съм толкова амбициозна че да кажа че "пълзи" както беше писал някой, защото пълзене означава да се движи само на колене и ръце, а не по корем)

За бодита - с дълъг според мен, хемч можеш и да я разсъблечеш ако е толкова топло вътре, хем да пази ръчичките от грубите зимни дрехи отгоре - в нашия случай с чувствителната кожа на моето мече е задължително.

За гърнето - вярно е, че като малки свикват лесно, но какво от това? Никой не твърди че не могат да се дресират, но няма да са научени, в смисъл да разбират, а аз моето дете на дресировки не го подлагам. физически не са готови, психически също, и както беше писал някой по-горе, след две три години имат и проблеми с напишкване, и психически проблеми. Не прочетох линка на Ексчето че нямам време, но като гледам цитата, тази дето била убедена, че шестмесечният и син контролира мехура си, или е доста простичка женица (хайде бе, те още не могат да контролират фините движения на пръстите си!), или си пада по сензациите и по...  експериментите с детето си.

Не е вярно, че е трудно да се отучи от памперс, защото бил удобен и твърде сух (не помня кой се тревожеше затова, извинете) - слагаш му една кърпичка в памперса и ще му държи мокро като искаш, а има и тренинг-гащи които хем се учат сами да свалят, хем попиват по-малко от стандартните памперси.

# 103
Добро утр и от нас.
Ей небето се продъни бе Twisted Evil и като чух, че цяла седмица ще е така дорева ми се, ще трябва да висим по къщите.
Представям си зимата ужас, сигурно ще превъртя от седене в нас, мислили ли сте какво ще правите зимата?
Гърнето ще изчакам има достатъчно време, не мога да си представя на 6 месеца да я сложа на гърне newsm78

Не се притеснявай имате в С-я заведения където не се пуши ,а и докато не завали сняг спокойно можеш да излизаш,обличаш я по сериозно и навън  Hug

Незнам защо подхванахте темата за махането на памперсите,защото все още е далечна тема,но само ще кажа пример-една позната детето и е на година  и девет месеца и когато махне памперса да го остави да се напишка/нарочно за да се намокри/ той се стиска до последно,пищи зверски като види гърнето или е сложен на него/при положение че не е слагн от 6 месеца ,а едва сега са започнали/

# 104
Уфффф, при нас е ужас. Есен е, скъса се да вали, не можем да иzлеzем а Милена е толкова кисела днес....  ooooh! Щом се отдале4авам само 2м от нея, по4ва един реееев  ooooh!  И в мен като е, не винаги е спокойна. И много й се спи. Кво е това 4удо, не zнам..... Добре 4е татко й се прибира скоро  Whistling

Бодита Ще вzема най ве4е с дълъг ръкав. Както споменах ве4е, тук температурите в момента едвам достигат 20° и тя е с боди с къс ръкав и от горе с тениска с дълъг. Преz zимата и аz слагам тенискис дълъг ръкав от долу, така 4е и тя Ще бъде така. И 4орапогаЩници Ще слагаме.

Общи условия

Активация на акаунт