Лаковe за нокти - 140

• 27 806
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Пеликания
Много красиви маникюри показвате момичета Heart Eyes Не мога да Ви прочета Grinning и да се нагледам на красотите Heart
Моите нокти са в окаяно състояние, като се прибера ще ги оправям Joy

# 106
  • Варна
Кажете как са неоните на china glaze- имат ли нужда от бяла основа? Сложила съм джапанката, пуул партито и son of a peach в кошницата...
И благодаря за комплиментите за маникюра ми! Blush

# 107
# 108
  • София
Кажете как са неоните на china glaze- имат ли нужда от бяла основа? Сложила съм джапанката, пуул партито и son of a peach в кошницата...
И благодаря за комплиментите за маникюра ми! Blush
Аз слагам. И то бял мат, по-лесно се нанасят.

# 109
Нямат нужда от бяла основа, или поне моите. Предполагам знаеш че новата версия на Джапанката е по оранжева.
От кой сайт ще поръчваш?

# 110
И аз съм за безименния Joy
Имаме победител Grinning Само безименният! Нашата Арабеск извади орловия поглед!

Разликата между Водката и Рио е в това, че Водката е (почти) една идея по-тъмен и (почти) един полъх по-студен цвят, което може да се забележи само при вглеждане отблизо и при определена светлина. Дори моите, гледайки от 30 см, не можаха да познаят кой пръст е различен.

(съсипах и и 2 пръста на дясната ръка, та сега ще кърпя бързо и в движение!)

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 02:07 от Agent Provocateur

# 111
Агент, за безименния бях сигурна (беше ми първото предположение, ама реших, че има и друга закачка Grinning ), но на снимката и кутрето ме замисли и добавих и него Grinning Ама щом и на живо не ги различават Grinning
Аз влизам да почерпя за рождения ми ден Blush
Скрит текст:
Първи опит за печен чийзкейк- гарниран с домашно сладко от бели череши и кедрови захаросани корички, имаше и ванилов сладолед към него  Blush
Част от подаръка ми Heart Eyes
Лакът е същият:

# 112
  • София
Агент, за безименния бях сигурна, но на снимката и кутрето ме замисли Grinning Ама щом и на живо не ги различават Grinning
Аз влизам да почерпя за рождения ми ден Blush
Скрит текст:
Първи опит за печен чийзкейк- гарниран с домашно сладко от бели череши и кадрови захаросани кофички, имаше и ванилия сладолед към него  Blush
Част от подаръка ми Heart Eyes
Лакът е същият:

Честито, бъди жива и здрава и все така положително заредена!

# 113
  • В полите на Пирин планина
Долче, ЧРД! Да си жива и здрава! Много щастие и вдъхновени маникюри пожелавам!

# 114
  • София/Севлиево
Dolce, ч.р.д.!Бъди жива и здрава!И моят син днес е рожденик Simple Smile

# 115
Долчееее, честита да си! Много здраве и щастие ти пожелавам!  Hug

# 116
Благодаря ви! Hug
Елислава, честит рожден ден и на твоя син! Cake

# 117
Долче, Честит Рожден Ден. Жива и здрава бъди, много щастлива, много обичана и все така лаково вдъхновена. На сладката като мед Wink пожелавам живот по мед и масло! Весел празник! Champagne Tada Balloon Birthday Flowers Tulip

Честит да ти е рожденика, Елислава.
Жив и здрав да ти е. Flowers Four Leaf Clover

# 118
ЧРД, Долче!
Много подаръци и изкушения и днес и през цялата година!

# 119
Честито на всички рожденици. Долче, бъди жива и здрава! Много ти отива червено 💅🌷

Общи условия

Активация на акаунт