Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 663
  • 800
  •   1
Отговори
# 540
Тавана на вдигането е 4 ед.-нищожно....Т.е ако е 1 примерно ще отчете максимално 5.

# 541
🌞 Слънчево момиче 🌞, според мен се тормозиш с тези уринарни през ден на фона на прегнила, че и започнати толкова рано. Резултатът от кръвния ще те ориентира - ако има нарастване спрямо предишния (четох, че си направила вече), може да се поуспокоиш.

# 542
Треперя цялата ...

# 543
Здравейте почнах стимулация по дълъг протокол с Gonal 300 но ми се струва че е висока дозата момичета който са били по дълъг протокол с колко единици почнахте Благодаря

# 544
Здравейте почнах стимулация по дълъг протокол с Gonal 300 но ми се струва че е висока дозата момичета който са били по дълъг протокол с колко единици почнахте Благодаря
Въобще не е висока тази доза. По къс протокол ?

# 545
Не по дълъг протокол но съм с намален резерв и ендометриозата и само 6,7 фоликули какво ще излезе незнам

# 546
Не по дълъг протокол но съм с намален резерв и ендометриозата и само 6,7 фоликули какво ще излезе незнам

Важно е да има качествени Я., може и 3-4, няма нужда да имаш много, например над 10.
Успех!

# 547
По дълъг протокол това си е доста щадящо. Колко ви е естрадиола на кой ден ?

# 548
По дълъг протокол това си е доста щадящо. Колко ви е естрадиола на кой ден ?
Днес сутринта ми го изследваха на 7 ден от цикъла след блокираща инжекция 5.00

# 549
Добър вечер.Имам няколко въпроса( може би ви омръзнах) .На всяка жена в Надежда ли изписват Прегнил 100 през ден за подръжка на лутеалната фаза/ембриона. Убих се да чета за други жени и пише че изобщо не повлиявалн уринните тестове толкова,а кръвните не знам. Нека някоя която го е прилагала,да каже мнение,моя е направо много щастлив и не искам да страда. Писах на Цветков,каза Сряда пак чхг. Днес 58 беше кръвния,6 ден от 5 дневен на 2 перфектни според доктора бластоциста. Да си призная в началото още първата инжекция като сложиха Прегнил си направих тогава експеримент и препиках един уринен и почти нямаше черта . Одеве пак направих и направо са две еднакви! Има ли смисъл да се надявам на бременност, съжалявам че непрекъснато питам,но опитваме доста време и трепетите са големи.Нали за това е форума да си даваме подпрека и да си помагаме,да разменяме опит. Изключително ще съм ви благодарна за мненията. Желая на всяка да види две ясни черти. Простете че съм такава непримирима ,но знаете като удавник за сламка.

# 550
  • Варна
Ти изобщо правиш ли нещо друго освен тестове и писане във форума? Сто пъти вече ти казаха момичетата да се успокоиш, да си следваш инструкциите на доктора и да си направиш теста, когато ти е казал. Доктор Цветков знае какво прави, така че му се довери, ние тук във форума няма как да знаем по-добре от него кое е най-подходящото в твоя случай.
Успех и дано резултата се удвоява

Добър вечер.Имам няколко въпроса( може би ви омръзнах) .На всяка жена в Надежда ли изписват Прегнил 100 през ден за подръжка на лутеалната фаза/ембриона. Убих се да чета за други жени и пише че изобщо не повлиявалн уринните тестове толкова,а кръвните не знам. Нека някоя която го е прилагала,да каже мнение,моя е направо много щастлив и не искам да страда. Писах на Цветков,каза Сряда пак чхг. Днес 58 беше кръвния,6 ден от 5 дневен на 2 перфектни според доктора бластоциста. Да си призная в началото още първата инжекция като сложиха Прегнил си направих тогава експеримент и препиках един уринен и почти нямаше черта . Одеве пак направих и направо са две еднакви! Има ли смисъл да се надявам на бременност, съжалявам че непрекъснато питам,но опитваме доста време и трепетите са големи.Нали за това е форума да си даваме подпрека и да си помагаме,да разменяме опит. Изключително ще съм ви благодарна за мненията. Желая на всяка да види две ясни черти. Простете че съм такава непримирима ,но знаете като удавник за сламка.

# 551
Благодаря

# 552
Слънчево момиче, като за 6 ден си е добър резултат. Успех!

# 553
Слънчево момиче, при мен никога не е имало бременност, винаги имам предписан прегнил през ден, резултатът ми въобще никога не е бил над 2 и то на 10-12 ден. Спазвай инструкциите на д-ра и го карай по- спокойно. На твое място не бих правила повече уринарни тестове. Тези черти не са от прегнила.

# 554

Теста ти е много добър за този ден. При мен на 11 ден беше 65,65. Рано си го направила. И стига препикава тези тестове, не си давай парите излишно. Инжекциите си ги слагай задължително. Ако всичко е наред ще ги слагаш още дълго време до към 11-12 седмица. Доктора ще го каже това Wink Пии си всичко и почивай. След трансфера доктора каза 2-3 дни лежане и после нормален живот, но аз реших да си продължа с лежането и въпреки това после имах две прокървявания. Пази се и не се тормози излишно. И натам ще имаш доста тревоги дали всичко е наред. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт