Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 037
  • 800
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, предстои ми в понеделник първи преглед при д-р Стаменов. Чета новите обновените мерки в болницата и се притеснявам, че няма да ни пуснат двамата с мъжа ми, а главната причина поради която сме инвитро е мъжки фактор. Имаме един неуспешен опит в друга клиника. Ще нося всички документи и изследвания които имам, но ми се искаше да сме двамата горе, дали ще има проблем? Дали също ще изискват тест за ковид при положение че сме само за преглед 🙄

# 181
Здравейте, мили момичета!  Другата седмица ми предстои Лапараскопия в клиника Надежда.  Бихте ли ми споделили с няколко думи  : преди операцията идва ли доктора за последен разговор с пациента или се преминава към операцията без разговор с доктора?  Последно бях на преглед преди около месец.  Това, че операцията ми е насрочена не рано сутринта, а след обед лош знак ли е? 

# 182
При мен докторът дойде сутринта в деня на лапарото, преди да ме заведат в операционната. Може да зависи от доктора, нямам идея. После мина вечерта след операцията и след това на следващата сутрин, за да ме изпише. Имам 2 лапароскопии и двете бяха сутрин рано.

# 183
Здравейте, мили момичета!  Другата седмица ми предстои Лапараскопия в клиника Надежда.  Бихте ли ми споделили с няколко думи  : преди операцията идва ли доктора за последен разговор с пациента или се преминава към операцията без разговор с доктора? 

Да.

# 184
  • Sofia
Здравейте, мили момичета!  Другата седмица ми предстои Лапараскопия в клиника Надежда.  Бихте ли ми споделили с няколко думи  : преди операцията идва ли доктора за последен разговор с пациента или се преминава към операцията без разговор с доктора? 

Да.
Аз бях при Персенска и тя не дойде. Видях я в операционната и после в интензивното дойде за да ми каже какво е станало. Защото аз й бях дала пълна свобода на действия и тя дойде да сподели какво е сътворила 🙃☺️ Но не съм имала и нужда от нея, защота бяхме изкоментирали всичко при последен преглед.

# 185
Здравейте момичета,
Чака ли се дълго за час за някои от репродуктивните доктори, 2016 г чаках 8 месеца и през това време забременях в Щерев от втори опит. Сега много неща тук са се променили и сякаш се дразня и искам да се преместя в Надежда за нов опит. До сега съм била при Тимева с мъжки фактор.
Ще съм благодарна и да ме насочите към кой лекар в Надежда да се обърна (без Стаменов ).

# 186
Здравейте момичета,
Чака ли се дълго за час за някои от репродуктивните доктори, 2016 г чаках 8 месеца и през това време забременях в Щерев от втори опит. Сега много неща тук са се променили и сякаш се дразня и искам да се преместя в Надежда за нов опит. До сега съм била при Тимева с мъжки фактор.
Ще съм благодарна и да ме насочите към кой лекар в Надежда да се обърна (без Стаменов ).

Здравей, ако не си пациент на болницата, трябва да попълниш онлайн бланка и да я изпратиш. След това те ще се свържат с теб и ще те назначат при доктор по тяхна преценка, нямаш право да си избираш. Ние чакахме около 3 месеца да се обадят, след което ни назначиха при доктор, с който не се чувствахме ок и успяхме да се прехвърлим впоследствие. Мога да препоръчам д-р Цветков - страхотен е!

# 187
Здравейте момичета, предстои ми в понеделник първи преглед при д-р Стаменов. Чета новите обновените мерки в болницата и се притеснявам, че няма да ни пуснат двамата с мъжа ми, а главната причина поради която сме инвитро е мъжки фактор. Имаме един неуспешен опит в друга клиника. Ще нося всички документи и изследвания които имам, но ми се искаше да сме двамата горе, дали ще има проблем? Дали също ще изискват тест за ковид при положение че сме само за преглед 🙄
Днес бях в клиниката, имаше мноого мъже придружители, но д-р Стаменов се появи и много се ядоса и охраната изгониха всички навън. Ако сте за първи преглед, обаче, има много документи, които трябва да попълните двамата, така че, мъжа ви ще се води пациент и сигурно за него няма да има проблем да е с вас. За най-сигурно се обадете на регистратура и попитайте.
Успех!

# 188
Благодаря много, ще се обадя да попитам за всеки случай. Надявам се да няма проблем 😊😊😊

# 189
Момичета утре съм на пункция.Най вероятно ще се е спукало фол.Този месец бях на напълно естествен цикъл и май нищо няма да стане.Вече много се изморих,през последните 5 месеца нищо ,ама нищо и грам надежда.Незнам какво ще правя .Имам още  само един опит на ЕЦ и край вече не ми остават опити по фонда ,а имам само 3 трансфера за 2 години.Все си мисля ,че още може да се направи ,но съм в безизходица.Докторът ми незнам дали ме разбира почти не разговаряме или аз така се чувствам.Не мога да приема ,че няма да имам деца.За платени опити нямам средства ,дано Бог е милостив към мен и утре или следващия път стане чудо.Извинявайте за мрачните чувства и дългия пост.Незнам дали ще мога да продължа ,но и факта не мога да приема.Да уточня уж сме с мъжки фактор ,но напосредък незнам дали аз съм проблема или доктора нещо не можа да ме уцели ,след толкова опити вече се изгубих.

# 190
Здравейте някой случайно да знае близко до Надежда квартира, хотел и ако може кординати Благодаря

# 191
Момичета утре съм на пункция.Най вероятно ще се е спукало фол.Този месец бях на напълно естествен цикъл и май нищо няма да стане.Вече много се изморих,през последните 5 месеца нищо ,ама нищо и грам надежда.Незнам какво ще правя .Имам още  само един опит на ЕЦ и край вече не ми остават опити по фонда ,а имам само 3 трансфера за 2 години.Все си мисля ,че още може да се направи ,но съм в безизходица.Докторът ми незнам дали ме разбира почти не разговаряме или аз така се чувствам.Не мога да приема ,че няма да имам деца.За платени опити нямам средства ,дано Бог е милостив към мен и утре или следващия път стане чудо.Извинявайте за мрачните чувства и дългия пост.Незнам дали ще мога да продължа ,но и факта не мога да приема.Да уточня уж сме с мъжки фактор ,но напосредък незнам дали аз съм проблема или доктора нещо не можа да ме уцели ,след толкова опити вече се изгубих.
Желая ти успех, дано това е твоят опит, не го отписвай от сега. Мисли позитивно! Искрено ти желая утре да извадите хубава яйцеклетка, която да се преяърнв във вашето прекрасно бебче! Успех ♥️

# 192
Най -близо до Надежда е хотел"Симона",но мисля,че е скъп,но съм чела че има някаква отстъпка за пациентки на болницата.. https://hotelsimona.com/

# 193
Успех, Мара123

# 194
Благодаря за подкрепата.Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт