Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 056
  • 800
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета!
Имате ли идея как се формира графика за съботните дежурства? Искам да си запиша час 25.07 събота за д-р Персенска  за коментар след неуспешен трансфер и стартиране на нова процедура. Звънях на регистратура, казаха, че нямат график за нея тогава и не се знаело дали ще има. А не върви да се записвам при друг след неуспех.

Доколкото ми е известно не можеш да си избираш часа за коментар. Казваш на регистратурата, че е неуспешен опит и искаш да заявиш записване на час за коментар. Може да кажеш, че си съгласна евентуално да е по вайбър, има вероятност по-скоро да ти дадат час. Ще ти върнат обаждане (може да минат дни) с първия възможен час за коментар за теб. По вайбър може да обсъдите следващите стъпки. Може да кажеш на регистратурата, че би искала да е преди еди-коя си дата, защото искаш на следващия цикъл да продължите, но това нищо не гарантира. Видя ли отпуските кога са?

Поздрави и успех!

# 226
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Имате ли идея как се формира графика за съботните дежурства? Искам да си запиша час 25.07 събота за д-р Персенска  за коментар след неуспешен трансфер и стартиране на нова процедура. Звънях на регистратура, казаха, че нямат график за нея тогава и не се знаело дали ще има. А не върви да се записвам при друг след неуспех.
Просто звъннете тази събота и вижте кой е дежурен. Можи би тя ще е сега, а другата седмица - друг. Едва ли ще стартират нова процедура, винаги ме е пращала да си почивам юли и август и на есен с песен.

# 227
Тази събота е д-р Цветков.

# 228
  • и тук и там :)
Аз не съм записвала час за коментар при Персенска. Директно звъня и записвам за 2 ден от цикъла и винаги са ме записвали без проблем. Да, както е писала Mandaria тази събота е Цветков, което означава, че следващата трябва да е Персенска.
Те си редуват отпуските с Цветков, така, че можеш да стартираш стимулация при нея и да я продължи Цветков.

# 229
Здравейте, момичета!
Просто звъннете тази събота и вижте кой е дежурен. Можи би тя ще е сега, а другата седмица - друг. Едва ли ще стартират нова процедура, винаги ме е пращала да си почивам юли и август и на есен с песен.

Това лято няма да спират процедурите по инвитро за разлика от предишните години. И манипулационната ще работи, на сайта има график на отпуските на докторите от сектора.

# 230
  • София
Здравейте, момичета!

Преди 20 тина дена записвах час за коментар, момичето от регистратурата много държеше коментара да се случи около 9 ден от цикъла, така била казала д-р Персенска, имахме известни пререкания тъй като моя цикъл е много нередовен и нямам идея кога ще ми дойде още повече, че правя опити с ДЯ.

# 231
Благодаря много за отговорите!
Доколкото разбрах мога да си запиша час и за коментар и за стартиране наведнъж. Аз правя опити на спонтанен цикъл ходя на 9ти, 10ти ден. Пак ще питам, като звъня за час за другата събота. Щом Цветков е тази седмица, има надежда за другата да е Персенска.
А отпуската и е август, тогава ще почивам. Simple Smile
Успех на всички!

# 232
@mumuto0o - аз бях казала, че съм с неуспешен опит и искам да си запиша час за нов опит. Беше ми казано, че няма как да ми дадат час преди да ми мине часа за коментар.  Така че имай предвид как поднасяш информацията като се обаждаш. Simple Smile

# 233
@mumuto0o - аз бях казала, че съм с неуспешен опит и искам да си запиша час за нов опит. Беше ми казано, че няма как да ми дадат час преди да ми мине часа за коментар.  Така че имай предвид как поднасяш информацията като се обаждаш. Simple Smile
Абсолютно си права.
Аз като звъня им казвам - Здравейте, трябва да запиша час при Д-р Персенска за втори ден от цикъла...... толкова. Ако питат за какво - За стартиране на стимулация.  Simple Smile

# 234
При д-р Стаменов не става така.....като питат за имената и следва:Ама вие не сте имали коментар'Дано при Персенска е различно.

# 235
Аз не бих рискувала да си запазвам час за нова стимулация без да е коментирано с доктора. Ами ако иска да направите преди това някакви изследвания,  както беше при мен и както се случва често?
Ще отидете на 2-ри ден от цикъла и ще го оставите пред свършен факт?
И после ако не се получат нещата докторът ли ще е виновен, че е пропуснал да направи еди кое си изследване?
Според мен, колкото и да е досадно и мъчително чакането, за да има някакъв ред, това не е случайно и има основателна причина.

# 236
  • София
Аз не бих рискувала да си запазвам час за нова стимулация без да е коментирано с доктора. Ами ако иска да направите преди това някакви изследвания,  както беше при мен и както се случва често?
Ще отидете на 2-ри ден от цикъла и ще го оставите пред свършен факт?
И после ако не се получат нещата докторът ли ще е виновен, че е пропуснал да направи еди кое си изследване?
Според мен, колкото и да е досадно и мъчително чакането, за да има някакъв ред, това не е случайно и има основателна причина.
И не може да се направи коментар на 2ри ден от МЦ? И кое точно е “свършен факт”? Никой няма да иде и да опре нож за да започне стимулация. А дори доктора да иска нови изследвания е по-добре това да се разбере в началото на цикъла. Това, че е записан час за започване на стимулация е само на хартия и никога не е 100% сигурно, че ще се случи.

# 237
Всъщност, да. Коментар и по вайбър се прави. Но аз имам някакви задръжки да си определям часове с един предтекст, а идеята да е друга. Най-малкото от доктора ще ми е неудобно. Затова си чакам като попадия и каквото ми кажат,  това правя.

# 238
Да, и аз чинно си чакам винаги.  И в момента чакам, по- скоро почивам малко след неуспеха Blush Не е излишно човек да се откъсне за месец - два. Лично за себе си прецених , че явно съм имала нужда  да се откъсна за известно време.

# 239
Негласната уговорката с Персенска е била "виждаме се следващия месец на 2ри ден". Разбира се, че ако има нещо да се коментира то се обсъжда и се преценява дали ще се стартира стимулация или не.
Относно търпението за чакане, който може да си го позволи чака, който го гонят годинките 😊 записва при първа възможност нов час.
Успех момичета 🤞🍀

Общи условия

Активация на акаунт