Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 460
  • 800
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря много за отговора, нямам проблем с работодател влиза ми в положение, ще взема само болничен след трансфера, та да видим какво ще стане, 
Това е добре, поне има развитие на нещата. При кой лекар си NIA2019, и аз предполагам, че ще предложат биопсия да правим, но кога ли? При теб първо биопсия и на следващ цикъл стимулация или стават в един цикъл. Пожелавам ти този път всичко да е наред и да има happyand 👼

Daisy81, ние с теб чакаме в списъка със свити сърца. И това трудно свързване по телефоните 😠

Момичета, пиша на всички ви в един пост. Добре, че сте вие да си споделяме. Който не е в този филм, не можеш да обясниш и да разбере през какво минаваме.

andonova83, и аз съм като финикиец, не съм от софия, ходя на работа, притеснявам се, отсъствам през два три дни, чудят ми се, дразнят се, още повече ми се свива душата. Връщам се когато мога, стоя до 8 вечерта да свърша каквото мога на работа. Абе ужасно е. Иначе след пункция ти се полагат 5 дни от деня на пункцията болничен. И след трансфер до 30 дни макс, ти казваш за колко да ти издадат болничен. От болницата ти го пращат с куриер до ден два. Предполагам, че когато си на преглед докато те следят в стимулацията, можеш с документ от болницата да ползваш от допълнителния отпуск, който се полага за напреднал стадий инвитро. Водят ни с права на бременни. Трябва работодателя да е наясно как става и да е съгласен разбира се.

Момичета, колко време е нормално да чакаш вайбър коментар от неуспешен трансфер при Стаменов. На 26 май имах трансфер, На 9 юни се обадих, да се запиша в списъка на чакащите. Те май забравиха, че съм им пациентка. Само където бързах за заповед от фонда. Класирах се светкавично бързо и получих отговор на 21 юли, ама кел файда само да й върви срока. Много е изнервящо това чакане в неизвестност. 😕

Според мен не пречи пак да им се обадите и да кажете, че вече имате заповед, за да се ускорят нещата Simple Smile Аз имах май трансфер, края на юли вайбър коментар и сега пак започваме с нов опит и биопсия. Успех!

# 586
Здравейте момичета. Някоя слагала ли е Глобул виагара преди ЗЕТ и имаха ли положителен ефект...

# 587
Това е добре, поне има развитие на нещата. При кой лекар си NIA2019, и аз предполагам, че ще предложат биопсия да правим, но кога ли? При теб първо биопсия и на следващ цикъл стимулация или стават в един цикъл. Пожелавам ти този път всичко да е наред и да има happyand 👼

Daisy81, ние с теб чакаме в списъка със свити сърца. И това трудно свързване по телефоните 😠

Момичета, пиша на всички ви в един пост. Добре, че сте вие да си споделяме. Който не е в този филм, не можеш да обясниш и да разбере през какво минаваме.

andonova83, и аз съм като финикиец, не съм от софия, ходя на работа, притеснявам се, отсъствам през два три дни, чудят ми се, дразнят се, още повече ми се свива душата. Връщам се когато мога, стоя до 8 вечерта да свърша каквото мога на работа. Абе ужасно е. Иначе след пункция ти се полагат 5 дни от деня на пункцията болничен. И след трансфер до 30 дни макс, ти казваш за колко да ти издадат болничен. От болницата ти го пращат с куриер до ден два. Предполагам, че когато си на преглед докато те следят в стимулацията, можеш с документ от болницата да ползваш от допълнителния отпуск, който се полага за напреднал стадий инвитро. Водят ни с права на бременни. Трябва работодателя да е наясно как става и да е съгласен разбира се.

Момичета, колко време е нормално да чакаш вайбър коментар от неуспешен трансфер при Стаменов. На 26 май имах трансфер, На 9 юни се обадих, да се запиша в списъка на чакащите. Те май забравиха, че съм им пациентка. Само където бързах за заповед от фонда. Класирах се светкавично бързо и получих отговор на 21 юли, ама кел файда само да й върви срока. Много е изнервящо това чакане в неизвестност. 😕

Според мен не пречи пак да им се обадите и да кажете, че вече имате заповед, за да се ускорят нещата Simple Smile Аз имах май трансфер, края на юли вайбър коментар и сега пак започваме с нов опит и биопсия. Успех!

Здравей Нина Никол, аз съм при д-р Стаменов сега. Много странно се получи при мен този път. Юли имахме вайбър коментар и се разбрахме август да направим биопсия, понеже имах проблем с НК клетки преди. Идеята беше септември да започнем опит по фонда, но заповедта излезе много бързо-още средата на август. Като отидох на 19-ти ден за биопсия се оказа, че имам 2 големи фоликула и ще правим пункция Simple Smile За първи път ми се случва да тръгнат фоликули от Естрофем, в началото на цикъла до 9-ти ден изобщо нямах доминантен и се бях отчаяла Simple Smile

# 588
Здравейте момичета, не е от хормоните, но много ме е яд на д-р. Стаменов. Сложи ме на Гонал 900  с блокираща инжекция, аз не съм по фонда, сама си заплащах всичко, излезе ми близо 5-6 хил. лв и накрая нищо - презрели яйцеклетки и други с лошо качество. В същото време разбирам че други дами са на други лекарства за стимулация с много по добри резултати. Само аз ли не реагирах добре на Гонал Ф 900 или има и други. Просто много ме е яд .....

# 589
  • София
Боец, не си само ти. Дали си по фонд или не не от значение. Напратив. На последната ми пункция всички бяха по фонд със стимулация, не на ец. Само аз и още едно момиче извадихме я. Когато не си по фонд той опитва какво да сложи, независимо от огрничеията на фонда.но дали и кое ще проработи - божа работа.

Съжалявам.

И да, опитни зайчета сме.

# 590
Ами аз съжалявам но вече имам чувство че съм едно ходещо протмоне без особен прогрес вече колко време. Знам че застъпниците ще кажат като не ми харесва да сменя доктора но и това го имам в предвид вече.... При мен и ЕЦ пак много не проработи...

Боец, не си само ти. Дали си по фонд или не не от значение. Напратив. На последната ми пункция всички бяха по фонд със стимулация, не на ец. Само аз и още едно момиче извадихме я. Когато не си по фонд той опитва какво да сложи, независимо от огрничеията на фонда.но дали и кое ще проработи - божа работа.

Съжалявам.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 11:23 от Анонимен

# 591
Ами аз съжалявам но вече имам чувство че съм едно ходещо протмоне без особен прогрес вече колко време. Знам че застъпниците ще кажат като не ми харесва да сменя доктора но и това го имам в предвид вече.... При мен и ЕЦ пак много не проработи ...

Съжалявам.

Именно това усещане ме накара да сменя клиниката. Не казвам, че с всички е така, но аз непочувствах персонално отношение, нито се търсеше проблемът.

# 592
Ами аз съжалявам но вече имам чувство че съм едно ходещо протмоне без особен прогрес вече колко време. Знам че застъпниците ще кажат като не ми харесва да сменя доктора но и това го имам в предвид вече.... При мен и ЕЦ пак много не проработи...

Съжалявам.

И аз смених клиниката заради това Sad...Не, че на друго място имам успех, годинките ми са много, но поне срещнах човешко отношение.

# 593
"......И аз смених клиниката заради това Sad...Не, че на друго място имам успех, годинките ми са много, но поне срещнах човешко отношение....."

Ако не е тайна- от къде си доволна - клиника и лекар...?

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 11:46 от Black_idea

# 594
Да, кому му е нужна да си правят експерименти с него особено в предвид колко е труден е пътя. Не само финансово , но и нарашува качеството ти на живот...Аз съм много учудена че бях на 900 единици Гонал Ф но разбрах когато беше вече късно....

Съжалявам.

И аз смених клиниката заради това Sad...Не, че на друго място имам успех, годинките ми са много, но поне срещнах човешко отношение.

# 595
Този гонал не е ли за стимулация защото не разбрах прочетох за блокираща инжекция, аз съм при Цветков блокираща инжекция ми сложи на 21 ден декапетил после започнах с гонал 300 макар че малко се стреднах от дозата но явно всеки др преценя, защото съм с намален резерв и ендометриозата и мене ме е шубе дали ще изкарам читава яйцеклетка защото имам ендометриозата имам всеки месец по 6,7 фоликули всичко е божа работа, лично аз съм доволна от клиниката защото съм обиколил много за тези 15години, на всички мога да кажа успех и сбъдване на мечтата независимо в коя клиника са,

# 596
Декаптил е блокираща инжекция, която действа на Хипофизата да не е в контрол на собсвените ни хормони, а Гонал -Ф стимулира фоликулите, що се отнася до единиците - нямам познания как доктора ги определя. Аз също имам ендометриоза, да но за това е този форум всеки да си поплаче , зарадва на другия, получи съвети и така. Аз имам позната, която е на 42 г. и от една стимулация в клиниката е имала 16 читави яйцеклетки, които са били и оплодени. Не е българка и е била с доза на Бемфола  / елонва. А аз как да се чувстам като съм много по-млада от нея и нямам една свястня яйцеклетка след Гонал Ф 900 единици. Това ме е ед много, но здраве да е и аз пожелавам искрени успехи на дамите тук.

# 597
  • София
Нещо не ви разбирам, защо в напреднала репродуктивна възраст позволявате да ви стимулират???
По този начин карат организма насилствено да изкара Я на които качеството не е добро, но на всичкото отгоре ви изчерпат и малкото останал ви яйчников резерв. На следващият опит нещата се влошават, защото вече АМХ-то е паднало доста.
Защо изпълнявате всичко което ви кажат докторите, все пак имате собствено мнение, изкажете си го и не позволявайте да ви имат за опитни зайчета.
Извинявам се, но се ядосвам като чета на колко, момичета тук са съсипали резерва с опити Angry

# 598
"......И аз смених клиниката заради това Sad...Не, че на друго място имам успех, годинките ми са много, но поне срещнах човешко отношение....."

Ако не е тайна- от къде си доволна - клиника и лекар...?
Писах ти на лични,за да не спамим темата Wink.

# 599
аз лично постъпих наивно защото се доверих и вярвах, че съм в ръцете на един от най-добрите репродуктивни специалисти в България. Умишлено не четях форуми и фб групи, за да не сенатоварвам, а и имах доверие. Когатп почнаха неуспехите, започнах да се вълнувам, повече чета, питам и влязох в час макар и по-късно. Да моя бе грешката ....

Общи условия

Активация на акаунт