СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 431
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 590
Браво на всички деца с високи и не толкова високи резултати.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 08:46 от rummi_pl

# 1 591
Аз съм раздвоена, дали да се жалвам или да се похваля...
С абсолютно една и съща подготовка и старание, генетиката си е генетика явно.
Ваня е с 64 БЕЛ и 50.5 МАТ
Ники е с 97 БЕл и 100 МАТ.

За Ники резултатите са каквото очаквахме, за Ваня правилно сметнах БЕЛ около 65, но си признавам че по мат очаквах повече. Досега винаги на тренировъчни е имала значително по-високи резултати и по двата предмета.
Някой може ли да ме ориентира за читаво училище евентуално с език, английски или немски и бал около 300-330. Аз гледах досега училища с една идея по-висок бал за Ваня.

Ники си държи на СМГ с английски, за съжаление не съм никак доволна от учителката, която има голяма вероятност да им е класна и да им преподава по английски. Събирам препоръки за школи по английски съответно, защото явно в училище няма да се учи език.
СМГ с немски го изключваме защото е с интензивно изучаване на немски, а тя е с В1  в момента и не желае категорично да не учи почти никак в осми клас, а в девети да има накуп всички разказвателни.
7-мо(за там май не стига този бал), 127, 119, 12, 138.
Какви са отзивите за 119

# 1 592
  • София
Момичета, някой намери ли средните резултати за София м.г.?
Вече взех да се притеснявам да не се окаже, че съм се зарадвала твърде предварително.

# 1 593
Вече взех да се притеснявам да не се окаже, че съм се зарадвала твърде предварително.
Среден резултат за гр. София 2019 (махнала съм Банкя и села, оставила съм само гр. София)
бел: 59,76
мат: 39,95

# 1 594
От фейсбук страницата на ПЧМГ:
"Щастливи и горди сме да споделим, че нашите седмокласници отново са сред първите по успех на НВО! Средният успех по математика е 95.21, а по БЕЛ - 84.62!"

За сравнение с миналата година:
Мат- 91.22
Бел- 86.64

# 1 595
  • София
Ужас.
Е нищо, винаги можем да отидем в СГСАГ в крайна сметка.
Дано тези по-високи резултати са изкарани от децата от СМГ спрямо техните миналогодишни.
Или да са се качили от точките от по-лесния първи модул по математика при най-ниските резултати.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 13:14 от Red

# 1 596
53,06 - БЕЛ
33,62 МАТ
Това е за страната обаче.

# 1 597
  • София
Среден резултат за гр. София 2019 (махнала съм Банкя и села, оставила съм само гр. София)
бел: 59,76
мат: 39,95
Айдеее, отлетяха нагоре баловете Scream УжасТ Scream 12т е разликата, тоест по груби сметки, би трябвало да се вдигне мин бал с около 20т

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 13:13 от mariatch

# 1 598
  • София

Вметката за киселото грозде беше груба, децата са различни и увлеченията им също.
Е, те и вметките, че езиковите са много ниска топка и че делът на наркоманчетата в елитните е по-голям, също не бяха особено мили. Laughing

# 1 599
Седя си и разни страшни мисли минават през главата ми Joy

Някой може ли да ми каже къде мога да погледна първо класиране в Плевен миналата година - мах. и мин. бал. Благодаря Blush

# 1 600
  • Някъде в Европа...
Седя си и разни страшни мисли минават през главата ми Joy

Някой може ли да ми каже къде мога да погледна първо класиране в Плевен миналата година - мах. и мин. бал. Благодаря Blush
Би трябвало в Руо - Плевен...Аз гледах от местното РУО - ВТ резултатите за 2018 и 2019

# 1 601
Няма да ходя да гледам какво е станало, просто защото бал 415 ще ни е напълно достатъчен за първо класиране за училището и паралелката, която е избрала Simple Smile

Аз смятам да отида, тъй като така или иначе разполагам с време. Най-вече ме интересува по БЕЛ как са я оценили, не че имам претенции, а да има едно наум и поглед върху какво да работи за изпитите по-нататък.

# 1 602
Както се изрази едно познато дете завършило 1 АЕГ - разликата е че в кварталните училища някои са станали и дилъри.
                    Честно да ви кажа - не ми се четат глупости! Не разваляйте доброто настроение в темата с дребни и жалки ,леко злобарски /да не кажа нещо по-лошо/ заяждания! Всички деца са вложили мнтого труд и емоции,родителите им - също и моля,оценете това.По въпроса за наркотиците - ами всеки сам си възпитава детето и има нещо наречено семейно възпитание -така,че каквото виждат децата ви това правят.При добро възпитание в семейството трудно се поддаваш на външното влияние.
                     Пожелайте успех на децата и нека всеки постигне мечтата си! Не сипвайте катран в кацата с меда.

# 1 603
  • София
МАТ - 100 т.
БЕЛ - 93 т.
и ние без частни уроци. Simple Smile Той е доволен, за мен основното притеснение остава - изборът и подредба на училища, които не познаваме, защото ще се премества в София - Джон Атанасов, 31-во, 138-мо.... Би могъл да влезе и в други, но се е спрял на тези. Дано късметът го свърже с добра среда.
Поздравления за резултатите  на всички. Да си призная след драмата с 22 задача очаквах да има доста разочаровани, но се радвам, че не е така.
emsy от горе споменатите 31 е най-добрия избор, но с този бал сте си за елита. Simple Smile

# 1 604
  • София
https://
Момичета, в НПМГ всички специалности ли са с вътрешен изпит или има и с НВО само?
Двете математически са само с НВО (3 пъти мат и 1 път БЕЛ), както и оценките по мат и физика от училище
СНХ също няма допълнителен изпит

Благодаря!
Поздравления за всички умни и трудолюбиви деца!

Общи условия

Активация на акаунт