С мама не се разбираме

• 8 440
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
Ясно ми е че бебето има нужда от повече грижи, но не мисля че това означава да не се обръща внимание на авторката

# 91
Разбрахме, че явно и с малкото, което са имали вашите преди, пак са успели да те разглезят до небесата, че в момента трън в очите да са ти придобивките на едногодишно бебе.

А, това ме подсеща друго - бебето няма колички, кошчета, проходилки и всякакви глезотии - тези неща са за улеснение на родителите - на бебето му е все едно дали го носят на ръце или го тикат в количка, както и в каква точно.

За кошчетата в колите си има закон. 2 коли - 2 кошчета. Или да се гонят из града, да прехвърлят едно кошче от кола в кола?

# 92
  • София
Ужас, ужас, бебето след една година ще е ужасно двугодишно. Направо не ми се мисли...

# 93
В крайна сметка бебето също ползва кошчетата и количките. Да не мислите ,че родителите се возят в тях?

# 94
В крайна сметка бебето също ползва кошчетата и количките. Да не мислите ,че родителите се возят в тях?
Така ли, и какво да купят и на каката едно да е по равно а? Стени се момиче и спри да ръсиш глупости. Питай колко пъти излиза авторката и с кой пари пие кафенца? Да вземат да дават и на бебето а да не се сърди?

# 95
  • София
Да му взимат кошчетата, авторката да им връща телефона и всичко е точно. А?

# 96
Flushed

Обаче родителите плащат глобите........... Ти да не си на 11?

# 97
Това, че някои хора отиват в чужбина, за да работят както казваш “чистачи” или нещо от сорта.. е то някои млади хора желаят да получат добро образование, което може да ти отвори повече врати (висшото не е гаранция за нищо де).
Повечето тук продължават да ме оприличават на разглезено дете с “изостанало развитие”?! Как може да говорите така?!
Гледайки как пиша някои МНОГО порастнали се замислям дали не е по-добре да си остана дете (донякъде) още една година и после да занемаря нуждата от родителите си, отколкото от сега да се мисля за много голяма и да бързам да раста.
А ако пък се мислех за твърде голяма отново щях да отнеса критика 🙂🤔

# 98
Ужас, ужас, бебето след една година ще е ужасно двугодишно. Направо не ми се мисли...
И мен ме втресе от тая мисъл. А после и ужасно три .. И накрая що наследствения апартамент е само на негово име, хихи.

# 99
Авторке, човек е пораснал тогава, когато започне да мисли какво той може да направи за другите, а не само да чака като гардже с отворена уста.
Не си пораснала още и съм наясно, че няма да те убедя в думите си. Самостоятелен живот не е равен на порастване, но това ще го разбереш по-късно. Има хора, които живеят сами, но никога не узряват в смисъла, който вложих в първото си изречение. От такива ще слушаш само оправдания. От теб зависи дали ще си отвориш очите и от кои ще станеш.
Да, ти може да обвиняваш майка си до откат цял живот и накрая какво - полза ще имаш ли, ще ти бъде ли върнато времето назад?

# 100
  • София
В чужбина кой ще те издържа? Спри да летиш и не се прави на много голяма.
Емоционалната интелигентност няма общо с интелектуалната. Още си зелен фасул.

# 101

Joy

Бебето не ползва нищо. Бебето само лежи, плаче, яде и ачка. Където го сложат, там седи - ако го оставят в кашон, ще седи там, докато не го вземат - в коридора на тъмно или  в банята - пак същото. Не може да стане и да си тръгне. Кое не разбра?! Joy

# 102
Казвате ми, че ръся глупости но всъщност вие го правите, защото ми казвате че съм на 11 а не съм. Ама пък това ви показва нивото на интелигентност така че...

# 103
  • София
Казвате ми, че ръся глупости но всъщност вие го правите, защото ми казвате че съм на 11 а не съм. Ама пък това ви показва нивото на интелигентност така че...
Какво за нивото ни на интелигентност? Недосижимо ли ти се струва?
Ами, дерзай!

# 104
Всъщност ако го оставят в кашон, бебето няма да има нищо против. Така че за какво са му колички топчета?

Общи условия

Активация на акаунт