ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 102
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Ние отложихме Клоуи за след като изкараме това - https://m.youtube.com/playlist?feature=share&list=PLfj4lZyPi … KXvdOBFt96tt53a8S Много харесвам канала, имат и по-натоварващи тренировки, но тази 14-дневна програма точно е идеална за начинаещи.
В момента правя една съвсем лекичка на Руми като загрявка и днеска приключвам и мислех от утре да почвам на Клоу ама май ще почна първо тази.Струва ми се добре.
Ей ама всички сте страхотни мацки, а като ви чете човек остава с впечатлението наистина,че сте пухкавелки ,а пък то едни изпънати мацки.

# 526

Дези, като те гледам, имаш вид на супер слаба, въпреки че някои от мерките ти са по-големи от моите. А аз като се гледам в къщи се имам за дебела. Може би визуалната разлика идва от ханша.

Oт ханша е, да. Бедрата и прасците ми са много едри. На 48-49см бедро се харесвам най-много.  Но и много мускул имам, вижда се. Прасците ми са огромни.
От август започвам нова тренировъчна програма. Много съм любопитна как ще ми се отрази.

Харати, добре дошла. За начало, изхвърли запасите от сладко. Успех! Flowers Hibiscus

# 527
Рени, само варени яйца без нищо не държат сито. Маслото и сиренето/кашкавала в маки количества са за ситост и вкус/разнообразие.
Само варени яйца може за кратко време, така започват протеиновите диети и също така се използват за "след голямо отклонение" в повечето режими.
Не се залъгвай, повечето е вода, но пък е добре за морала.

# 528
И моите мерки
Талия 64
Ханш 86,5
Бедро 49
Прасец 34
Аз не си харесвам ръцете колкото и да слабея все са 27см
За мен да кажа че съм на 16,18 часа фаст и от всичко което съм пробвала това и кето най си ми пасва . И обичам да спортувам .
Сиска май ме бъркаш имам едно дете на почти 7 год. А съм на 44г малко късно се ожених.

# 529
Избрала съм си любимата въглехидратна ротация като метод за сваляне. Ще променям настройката в движение.
Започвам от днес, всъщност, не ми пречи на нищо, като се замисля. Няма защо да се бавя.

# 530
Деси аз съм готова, тъй като няма да ходим на почивка тази година си мисля повече да не се отпускам.

# 531
  • Велико Търново

Сиска май ме бъркаш имам едно дете на почти 7 год. А съм на 44г малко късно се ожених.

Сиска като чете и пише без очила така става.И понеже няма тема за диета и спорт, която да не съм чела, помислих, че Ноеми е пуснала снимка.

# 532
Снимката не съм я махала. Сиска аз те чета отдавна и си ми много готина.

# 533
  • София
Чета ви и страшно се радвам на успехите! Беки, особено на твоите, защото все ми беше едно смотано, че полагаш огромни усилия и нямаше раздвижване. Аз уж да се похваля, защото не само свалих 2-те кила, за които мрънках, но и общо станаха 3. Непланиран глад от нямане на време и нерви в работата, нов мъж и доста "кардио" , амбиция, че ще ме гледа по бански след седмица. Главно варени яйца, козе кисело мляко и някой и друг по-сносен обяд от постно зеле с месо или огретен, миш-маш и подобни. Дрегерът го чупя всяка вечер с джинове и тоник Satisfied
Три кила за месец и половина. И аз съм от свалящите ааадски бавно. Нахъсахте ме за снимки, но май си скапах настроението като ги направих. Пускам ги показно, за да се види, че на 164 см. и от днес 52,600 кг., нещата не са особено цветущи. Както се вижда, фигурата ми е такава, че като кача 5 кг. ми се реве и на мен ! Щото пък знам и колко време ще ги свалям с моя скапан метаболизъм. И аз искам да стигна до 50, но тялото ми протестира. Тези дни ми е едно треперливо и отпаднало като паднах под 53. Сега трябва поне да ги задържа, защото помни 55 - 56 от 7-8 м. Да не говорим, че нямам никаква гаранция от къде ще паднат тези кила и дали пак няма да си остана с мазните бедра.
п.п. снимала съм някак отгоре. Не съм чак толкоз късокрака Grin
Скрит текст:

# 534
Franie, браво! Супер са ти и резултатът, и снимките. Аз съм със същия тип фигура и на моите 172 см съм със слаби крака(и дупе) само като стигна 52 кг, ама в лицето ставам на скумрия буквално. Май няма пълно щастие.
Включвам се и аз в предизвикателството на Dez, че тъкмо бях смъкнала до 54.8 и кантарът стремглаво се насочи към 56 само за 4 дни?!? Thinking
Мерките са: талия - 62, ханш - 87, бедра - 53, прасец - 35.

# 535
Franie,искам да съм "зле като теб"😀.И аз имам такава структура на краката,никога не са ми били равно от чатала до колената,винаги отгоре са по-широки.
Всички сте страхотни,всяка по свой си начин!

# 536
  • София
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus Обачее грам не се харесвам. С дрехи съм супер, ама по бански..ц.
И аз се притеснявам за лицето, защото ми е адски слабо по принцип. Да не говорим, че на 43 г. трябва да се внимава и за това.
Бих се включила за до петък към предизвикателството, но не вярвам да мога да сваля още за толкова дни.
После съм на море.
талия - 66
ханш - 96
бедро най-горе - 53
прасец - 34

# 537
Франи все едно сподели моите снимки и мерки - само дето съм малко по-ниска и бедрото ми е 58. Прасци не ми се мерят и коментират - при мен името идва от прасе(ц).

# 538
  • Мизия
Не можах да видя нито една снимка, освен на Франи.
Защо толкова ги триете тези снимки, просто не си снимайте лицето?! Във Фейсбук всички ни има по бански и дрехи, ама от там не ги махаме, нали...
Утре ще се снимам и аз и ще кача тук.
Поздравления за всички свалени килограми Simple Smile

# 539
Franie, браво! Супер са ти и резултатът, и снимките. Аз съм със същия тип фигура и на моите 172 см съм със слаби крака(и дупе) само като стигна 52 кг, ама в лицето ставам на скумрия буквално. Май няма пълно щастие.
Включвам се и аз в предизвикателството на Dez, че тъкмо бях смъкнала до 54.8 и кантарът стремглаво се насочи към 56 само за 4 дни?!? Thinking
Мерките са: талия - 62, ханш - 87, бедра - 53, прасец - 35.

Много интересно как при тази ти височина и килограми, сме с почти еднакви мерки. Талията ми е повече, но нямам мазно, само мускул.
Аз съм 156см.

Франи, ще станат нещата, с хубава структура си. Радвай се. Flowers Hibiscus Честит ти нов мъж!:grinning: Много щастие ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт