ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 100
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Не можах да видя нито една снимка, освен на Франи.
Защо толкова ги триете тези снимки, просто не си снимайте лицето?! Във Фейсбук всички ни има по бански и дрехи, ама от там не ги махаме, нали...
По бански пък никога не бих качила снимка в клюкарника фейсбук. Който е с мен на море или басейн, ме е виждал по бански.

Аз си направих снимки преди, ще видя кога ще си правя снимки след.

Франи, ти за нтова ли се загуби Purple Heart

# 541
Franie, браво! Супер са ти и резултатът, и снимките. Аз съм със същия тип фигура и на моите 172 см съм със слаби крака(и дупе) само като стигна 52 кг, ама в лицето ставам на скумрия буквално. Май няма пълно щастие.
Включвам се и аз в предизвикателството на Dez, че тъкмо бях смъкнала до 54.8 и кантарът стремглаво се насочи към 56 само за 4 дни?!? Thinking
Мерките са: талия - 62, ханш - 87, бедра - 53, прасец - 35.

Много интересно как при тази ти височина и килограми, сме с почти еднакви мерки. Талията ми е повече, но нямам мазно, само мускул.
Аз съм 156см.

Франи, ще станат нещата, с хубава структура си. Радвай се. Flowers Hibiscus Честит ти нов мъж!:grinning: Много щастие ти желая!
Dez, структурата ми е особена - от кръста нагоре съм буквално кльощава, надолу все едно е друг човек. Дори мъжът ми ме бъзика, че тялото ми било като сглобено от две различни части... И дори на 56кг имам задник(двоен) и крака, а ребрата ми на места се виждат. А и ти все пак тренираш, а аз не съм от най-редовните. Ще снимам скоро и ще кача.

# 542
  • София
Благодаря, Dez Flowers Hibiscus
Много се старая и не губя надежда, че ще станат нещата! Наблягам на тренировките за бедра, барем се пооформят и изчистят ама структурата не мога да си променя. И аз съм с броящи се ребра и доста слаба горна част.
Замислих се, че съм била най-малко 48 кг., но тогава бях на 20. Помня, че адски много се харесвах така, но беше за кратко. Винаги съм била 52-54 кг. със залепнал за гърба корем, талия 60 см., но с бедра и дупе. "Винаги", освен когато качих до 71 кг. от стрес и ИР. Борбата беше зверска!
eden, изчезнах, защото нямаше какво да споделя като резултат, но и заради новият мъж Simple Smile Влюбен е в моите телеса и ме кара да се чувствам по-добре Simple Smile Това е чудесно, но аз винаги съм се старала за себе си и здравето си на първо място. Естествено, искам и да съм харесвана от мъжа, но не ми е първопричина.
Относно снимките, за мен има разлика дали са във facebook или тук, защото ако някой ме разпознае, все пак споделям различни и лични неща във всякакви теми и това може да се види/прочете. По тази причина даже се снимах в бански, който никога не съм слагала ( моите са доста разпознаваеми ако някой приятел ги види ).
И все пак има начин да се снимаме без лицата, с орязана околна среда и т.н. За мен са ценни, а и от последните постове става интересно как жени с различна височина имат сходни мерки. Някак не ми харесва, когато коментираме дали някой се бори с "нищожните" 2-5 кг., а друг с 20. Ми, и аз преборих 20 и се надявам да съм полезна показвайки, че могат да се разкарат и то на 40+. Всеки си има неговите цели и ми харесва, че в групата сме много "шарени".

# 543
Франи да ти е честита новата любов Heart Eyes

# 544
Франи, любовта е силна движеща сила. В началото на връзка винаги отслабвам, после наваксвам, че и отгоре SmileSmileSmile

Ще покажа за малко едни стари снимки, от най-дебел и най-слаб период. Сега съм по-скоро към слабия, с пола изглеждам добре, но къси панталонки не ми седят особено добре. Като махна още 2-3 кг, ще го докарам.
Слагам в скрит текст и махам след малко:

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 16:56 от Edеn

# 545
Дори и в дебелия си период изглеждаш добре.

# 546
Отлично изглеждаш в къси панталонки.
Супер си, но ти си знаеш какво искаш.

# 547
  • Мизия
Eden , излеждаш страхотно!

# 548
  • София
eden, прекрасно изглеждаш!
Имаш си данните да е така. 2-3 кг. се преборват ако не се чувстваш ок.

# 549
Благодаря, момичета, но сега не изглеждам така. И тези панталонки са ми тесни сега. Като кача 2-3 кг и са веднага на дупе и горе на бедра. Затова мъча последни 2-3 кг, иначе с полите нямам проблем.

# 550
много сте хубави всички Hug
в другата тема Лъки да слага снимка с 'гърл пауър' Simple Smile

ден 1 картофи.... мъка, мъка...

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 07:41 от Herzen

# 551
Herzen, това Ви е втора врътка нали? Колко смъкнахте на 1-вата? Няколко дни след Вас се движа и аз ще я завъртам втори път, но с 2 дни почивка.

# 552
  • София
Старата таблица не помня кой я беше правил, беше доста пълна, но е заключена и карах по спомен, убягва ми как беше разделена по седмици.
Направих сега за юли една до края на месеца, пък за август давайте идеи как да я разделим, месечна ли да е, седмична ли, да включваме ли още полета:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13Q07bJDDvfrxv2PD8oV6jOuf … dit#gid=881466611

Това е таблицата, който има желание, да се включва, отворена е и за тези, които искат 50 кг да свалят и за тези с по 2 кг. Който иска да си попълва всички полета, който иска и само по няколко, но поне ник да има, че иначе не е много полезно за нас.
Полетата за спорт и диета е ясно, че често трудно да се опишат така накратко, но може примерно с няколко думи фитнес/силова/тичане/йога/разходки, кой каквото си брои за спорт.

# 553
усмивка, 2 - 2.5 кг
фаст за днес, има и новолуние

усмихната да ви е седмицата, девойки ☀️🏝️💫

# 554
Новолунието започва в 20,33 ч. Аз ще започна от 13 ч. днес.
Успешна седмица Heart

Общи условия

Активация на акаунт