ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 085
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Айде и аз се записах в таблицата за рестарт Simple Smile Луната ми идва дюшеш, мисля да я ползвам днес и аз Simple Smile
Като разкарам и МЦ тия дни, се надявам нещата да потръгнат с новия мониторинг Simple Smile Simple Smile
Обачееее като се загледах в бедровите мерки назад.. срам не срам писах и моите - макар че по-малко от 57 никога не съм ги виждала, то си е и до структура де, като чета 47-8 см буф... Дто майната му - то и там под 98 май не е съм се мерила, ама пък по баджаците толкоз набухвател бива ли Sad

# 556
Духи, споко Hug Чакай довечера да попълня моите мерки и пак ще си говорим Joy

# 557
Duhi, споко, и аз се включих с моите. Я кажете къде мерките талия и къде мерите корем?
Edit (За да не спамя в нов пост): Отчета от вчера е доста тежичка тренировка тип табата в зала, доволна мускулна треска. Същите килца. Минус 0.5см бедро, Минус 1см ханш. Но най-големият кеф е, че залата до нас пуска тае-бо клас - ще се разцепя, обожавам го! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 08:37 от evenfall

# 558
Здравейте, момичета.
За кой ли път се вписвам тук ... Днес отново с 'нов старт', защото поизтървах положението и вече дори аз самата не се приемам.
Не съм се теглила, но последно почти бях заковала 85кг или с други думи съм качила около 7ощ от началото на пандемията, вместо да свалям ...
Взех си мерките сутринта. Качила съм по около 5см почти навсякъде (ГО, подгръдна, талия, стомах, ханш и бедра) в сравнение с времето на 78кг Animal Boar
Сънят ми също се влошава, макар отчасти да е заради натоварването в работата.
Та, от днес, орязвам В, с изключение на тези от салатите. Сладко на работа - забранено!
Че опитам да фастесм днес от обяд за да го съчетая с луната. Ако ли не - на домашни домати и сирене ще изкарам, защото това имам на работа.
Ако смъкна до края на седмицата някой грам ще се впиша в таблицата ...

Талия меря в най-тясната част на торса. Корем - най-изпъкналата.

# 559
И аз се записах в таблицата, но довечера ще взема и мерки с метъра. Вече преборих и 8мия килограм и съм много щастлива. Какво се притеснявате за мерки. Аз съм с най- много, но пък това само ме мотивира да съм стриктна. Тази сутрин на няколко пъти ми идеше да се откажа от тренировката, че се озорих, но си продължих. Зор не зор Grinning То така се надгражда. С усилие и излизане от зоната си на комфорт.

# 560
Aз със зверски пмс и болки в корема. Мисля обаче да направя фаст, поне 20 ч.

# 561
Благодаря за табличката, Ния!:hibiscus: Записах се.

Започвам от 52.4кг, следцикълните не са паднали все още, така че официално след море съм +3кг. Sob
Обаче талията е 66, 68 беше в деня да цикъла. Бедрата са 51 и 52, не 53 и 52. Писах 52см и за двата.

За BMI писах DNA (does not apply), защото имам мускули, и няма да е реалистично.

# 562
  • София
Радвам се, че толкова хора сте се записали! Не очаквах и бях направила много малко редове, формулите ги бях сложила само за 5-6 реда. Grinning
BMI при мускули няма какво да се гледа, той по-скоро е при повече килограми и ако човек е повече от нормалното да се замисли и да действа, защото вече не става въпрос само за външен вид, а за здраве. Аз така последният път качих от стрес и здравословни проблеми кг, както винаги, аз ги качвам рязко за 2-3 седмици беше този път. Проблемът беше, че повече от половин година се мотах, докато се хвана да ги свалям. Стресна ме точно един преглед, в който BMI ми беше извън нормалните граници вече.

# 563
Момичета, записвам се и аз в тази темичка. Години 37 , кг. не знам, предпочитам да не се тегля, ориентир са ми дрехите и обиколкитев см. С хипофункция на ЩЖ съм. Наложи ми се два месеца март и април да пия хормони и се качиха килца, които сега усетих по летните роклички:stuck_out_tongue_winking_eye
Септември ми предстои инвитро и се надявам тези кг. да се свалят, защото тогава ще кача и още от стимулацията.
За днес- сутрин скир с един белтък, сол и черен пипер.
Обяд- пилешки филенца с млечно- кисел сос
Междинка- ядки, плод, авокадо, оризовки/ едно от изброените
За вечеря - риба

# 564
Привет, Ани, добре дошла!
Кой хранителен режим си избрала?
Междинната според мен е излишна, но ти си знаеш най-добре.

# 565
Нямам точно определен режим, ще се опитам въглехидратите да намаля, може би нисковъглехидратен нещо такова:sunglasses:

# 566
Привет!
Ани, добре дошла! Пожелавам ти успех и в двете начинания:smile:
Отонсно следобедното междинно хранене, мисля, че не е необходимо да е всеки ден. Аз хапвам междинно, само ако вечерта съм на фитнес или ще имам възможност да вечерям доста късно, за да непрегладнея.
Оризовките сами по себе си са с висок гликемичен индекс, и след тях има рязко покачване на кръвната захар и за това спецовете по хранене не ги препоръчват много, много като самостоятелна храна, но може да ги съчетаеш с нещо. Например:
оризовка, върху която има пласт салата от зеле, моркови и магданоз, и най-отгоре - парченце месо/риба;
оризовка, намазана с тахан (какъвто и да е);
оризовка, намазана с извара (предварително овкусена с чубрица и зехтин);
оризовка, намазана с фъстъчено масло;
оризовки с домати и авокадо + зехтин;
оризовки с варени яйца + извара + шарена сол + зехтин;...

Също така: авокадо не повече от 1/4 и то за цял ден; Ядките да са около 20 гр.; 50 гр. са си като стойност за цяло хранене. И авокадато и ядките са изключително мазни.

Успешен ден на всички!

# 567
Снимчици и от мен, не обръщайте внимание на интериора

# 568
И аз мисля да лунувам този път. Застопорила съм се на 58,5 и се надявам да успея да хвърля 0,5-1кг вода. Тренировките ми се отразяват много добре на тонуса и на самочувствието. Днес ходих да си търся дрехи, че в петък отивам на море и сега успях да видя голямата разлика с такива различни от моите.
За тези, които плануват Клоуи, да кажа, че на мен двуседмичното предизвикателство ми идва по-тежко от 28-дневното, днес ми е 6ти ден. Ще кача за малко колаж със снимки от 1-ви, 7-ми и 28-ми ден за сравнение.
Скрит текст:
Изтрих

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 19:40 от Belle_

# 569
Belle, колко си висока, та изглеждаш толкова убийствено на 58.5?!? Невероятна! Нямам бърза работа, но, ако някога докарам фигурата ти, всички ограничения ще са си стрували Heart

Общи условия

Активация на акаунт