ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 073
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
170 съм висока, но по мое мнение съм с едър кокал и това се отразява може би на килограмите.

# 571
ОМГ 😮
то ясно, че не е само от Клои, ама аз май да не се подмотвам да я започна

# 572
Ако беше българка щяхте да помислите, че ми плаща, за да я промотирам 😃. Знам, че е много трудно да се започне, защото за 25-те ми години никога не съм го правила и си оставах само с опитите. Ако сте сериозни обаче и с правилната диета за вас съм сигурна, че ще имате задоволителни резултати. И един човек да успея да стимулирам пак ще съм доволна. 😊

# 573
  • София
Да ти кажа, аз я почнах този месец, правих 10 дни, но се наложи да спра,  сега отвчера пак започнах с ден 1, амаа за такова тяло като твоето, ако ще и цял живот на диета и всичките предизвикателства по 10 пъти да мина, само ще си мечтая. Grinning
Но никакво отказване, днес ще има ден 2.

# 574
Сигурна съм, че с постоянство ще имаш ефект. Едва ли при всички се случват еднакво бързо нещата, но не се отказвайте, докато не видите резултат, а след това няма и да искате да се откажете.
Спирам аз с апелите за тренировки, за да не ставам досадна и знам, че не всеки би се захванал. Бъдете постоянни, с каквото сте се захванали без значение със спорт или без ии ще чакам и вие да се хвалите с минуси. Много сте мили всички и е много приятно да пиша сред вас. 😊

# 575
Сигурна съм, че с постоянство ще имаш ефект. Едва ли при всички се случват еднакво бързо нещата, но не се отказвайте, докато не видите резултат, а след това няма и да искате да се откажете.
Спирам аз с апелите за тренировки, за да не ставам досадна и знам, че не всеки би се захванал. Бъдете постоянни, с каквото сте се захванали без значение със спорт или без ии ще чакам и вие да се хвалите с минуси. Много сте мили всички и е много приятно да пиша сред вас. 😊
А как се храниш?

# 576
  • Стара Загора
Аз започнах 14 дневното на негърката. Малко по-назад е даден линк. Щукна ми идеята едното упражнение да го правя с гири и сега са ми много омаляли ръцете. Иначе за момента мисля да направя него, после, после за няколко дена от упражненията на Румяна, после море и като се завърним Клоуи. Поне така съм го замислила ама дали ще стане.

# 577
leia2015, не спазвам точна диета. Много ограничих калориите. За обяд обикновено съм или на варени яйца със салата, или на кисело мляко с овесени ядки и стафиди. Вечерям предимно салата и след това плодове. Но включвам и омлети, скара, тиквички и пилешко филе на фурна и като цяло гледам да не е пържено и мазно. Със сладко прегрешавам един път седмично.

# 578
Belle, страхотна фигура, браво!

# 579
Еее изтървах Бел..

# 580
Лъки, ако искаш ще ти пратя на ЛС, че достатъчно занимавах днес темата с моята особа 😃.

# 581
Belle_, ако не е проблем, пусни и на мен снимка, че много ме е яд, че те изпуснах... А не е като да нямам нужда от мотивация, все се каня на Клои и се мотая.

# 582
Лъки, ако искаш ще ти пратя на ЛС, че достатъчно занимавах днес темата с моята особа 😃.
Да, моля.

# 583
И аз искам. Все ви изпускам снимките Pensive

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 08:47 от Bulgarka

# 584
Бел, е колкото мен висока, но е във топ форма. Няма нито едър кокал, нито грам мазнина.
Доста по млада е от мен, това и  е огромен плюс.
След 30г, метаболизма много се шегува с нас жените...

Общи условия

Активация на акаунт