ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 038
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
И аз четох наскоро за тази високовъгл./нискомазнинна; макросите са 20/20/60 - М/П/В.
Докато тази starch solution е вид веганско хранене - зеленчуци, плодове и пълнозърнести.

# 661
Biskvitka, пробвала ли си моното на Ваня Червенкова? Ще ги свалиш 3те кг от раз, и ще забравиш даже. Една врътка от 24 дни сваля 4-6кг. Супер фективно е.

# 662
Момичета, аз тези дни няма да съм активна поне до понеделник защото се местим again в др държава и няма как да съобразявам храни, тренировки и т.н. На новото място поне дано има парк за  открити тренировки, ще видим. Ще ви чета, когато остане време. Хубав ден и мн минусчета.

# 663
  • София
И аз четох наскоро за тази високовъгл./нискомазнинна; макросите са 20/20/60 - М/П/В.
Докато тази starch solution е вид веганско хранене - зеленчуци, плодове и пълнозърнести.
По-точно: пълнозърнести и скорбялни, зеленчуци и плодове, в такава последователност. Мазнините са 15% или до 30гр. Веганска е оригиналната диета, но аз включвам 20-30гр. пармезан или друго вкусно сирене на ден, и си правя по един мръсен ден на 1-2 седмици с повечко мазнини. Определено работи и се чувствам по-сита, отколкото с високопротеинова храна.

# 664
Да, в Бг ВВНМХ не е популярна хич, а реално Румяна Илиева точно така се храни и старите й режими бяха базирани точно на този принцип.

Бисквитка, срещала си ме из темите, защото и аз от години си вися в тях, без значение дали към въпросния момент съм гонила сваляне или задържане, списването в тях си ми е вид хоби. Grinning Още от времето на "Рицарките", сред раждането на дъщеря ми, т.е. преди 15!!! години още. Тогава бях с друг ник. Grinning

Както споменах, в момента съм "ваканция", затова и го карам леко през просото, наслаждавайки се на типично български вкусове и комбинации от храни. За пръв път, обаче, го правя осъзнато и не компенсирам пропуснатите количества. Stuck Out Tongue Winking Eye

Освен спиране на млечните за известно време, и въобще опит за Whole 30 от средата на септември някъде, из главата ми все повече се върти и идеята за разделно хранене.

Имаше доста активни теми за него преди, много момичета пишеха, споделяха... четях ги с интерес. Ще поразровя из архивите да погледна какви са били насоките тогава.

# 665
Момичета, аз тези дни няма да съм активна поне до понеделник защото се местим again в др държава и няма как да съобразявам храни, тренировки и т.н. На новото място поне дано има парк за  открити тренировки, ще видим. Ще ви чета, когато остане време. Хубав ден и мн минусчета.
Ау, как обичам да се местя в друга държава! 😃
Безболезнено местене, и успех на новото място!

# 666
Бисквитка, предлагам среща с цел "оплакване" на SPS, Коксъна, Щастливеца и други места, които предразполагат споделяне.

чувствам се пропусната 😟😪

ТиЛи, тотал си сменила храната
аз се омазнявам на ВВнвм, на ВЧ съм, свалих на първа врътка, карам втора, но честнооооо.... омазнявам ръце и корем на зеленчуци и плодове
но както знаеш, бирата не съм я спряла Laughing
а Румяна в тоя живот няма да я харесам

лимонче,  яйченият фаст е с много мазнини, запичаш, защото най- вероятно ги пропускаш
15 гр масло президент на 2 яйца сутрин, после вода тече от дупето

# 667
Леле, колко много сте изписали за ден и нещо, откакто не съм влизала.Аз вече видях 7-чката,все още колебливо,но важното е,че я има😀.Днес за първи път някой забеляза,че съм свалила.Чувствам се лека,без огромен корем, все пак това са близо 10 кг надолу.Снимах се,че имах гости,ами на снимките съм си все същото тулубче,но важното е,че аз се чувствам по-слаба😀.
Момичета, страхотни сте,то все едно не съм в тема за отслабване.

# 668

Факт. Просто спрях да го мисля нон- стоп. Вярвам в изградените си до момента навици и разчитам на вътрешния глас. Дали съм права, или не- ще си проличи като подхвана рефрена "на есен- с песен". Grinning
Честно казано, досега никога не съм завършвала ваканция с промяна в теглото- нито нагоре, нито надолу. Но е факт, че тази година се върнах по- лека от двуседмично море по гръцките острови. Реално, това ми бяха двете мерения последните месеци. Едното малко преди прибирането в Бг, другото- след морето.
Риск печели, риск губи. Blush

# 669
Бисквитка, предлагам среща с цел "оплакване" на SPS, Коксъна, Щастливеца и други места, които предразполагат споделяне.

чувствам се пропусната 😟😪

аз се омазнявам на ВВнвм, на ВЧ съм, свалих на първа врътка, карам втора, но честнооооо.... омазнявам ръце и корем на зеленчуци и плодове
но както знаеш, бирата не съм я спряла Laughing
а Румяна в тоя живот няма да я харесам

лимонче,  яйченият фаст е с много мазнини, запичаш, защото най- вероятно ги пропускаш
15 гр масло президент на 2 яйца сутрин, после вода тече от дупето
Не пропускам мазнините. Просто маслото не ми действа така. И без фаст си имам проблеми с ходенето до тоалетна, а сега съвсем. Изкарах 5 дни и няма да повторя, свалих само 300 гр. От утре ще ям пиле.

# 670
  • Велико Търново
Херц, след около 6 кг.!
Спорен ден, девойки!

# 671
Добро утро Simple Smile
Аз пак кибик 72.2 пфууу ... викам тая диня ще раздвижи нещо. Тръцки. Вече ми е като дежаву от преди 2-3 месеца, ама тогава кибичех на по-високо (около 76). Явно тялото си знае работата.
Ами ще се опитам да съм търпелива, какво да се прави... Не се поддавам на провокации, че вместо надолу да се юрна пак нагоре. Ако не се разпиша, да знаете съм сгазила лука нейде надълбоко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Мисля да цъкна някое моно с яйца като за начало, да видим дали ще се получи по тази линия малко да размърдам чакрите на кантара Simple Smile .. като казахте ВЧ по-назад - облагородена с яйчен фаст Simple Smile Simple Smile (... и без това моното е мързеливо, а в момента ми е мега такова).

Скрит текст:
Ще мога още 10тина дни да си правя експерименти и после разпъваме палатките за 2 седмици в дън горите Тирилейски, а там няма много избор откъм режим - скара, скара и за десерт скара хахаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile Не точно... носим си всякакви удобства за готвене, дори прекалено - но спагети, ориз, боб, картофи не ми се ще да включвам. Явно ще е скара и салати Simple Smile .. оф искам си ваканцията вечееееееееее... 

# 672
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета, за съветите Simple Smile За препоръки и теория на отслабването + всякакви режими и начини на спазването им, дисертация мога да напиша Wink На практика обаче се чувствам уморена от постоянното скачане в един или друг режим, а ако остана на фаза " не ми пука", килограмите тръгват нагоре. Това е то, нямам ген и бърз метаболизъм, и съм принудена да се ограничавам и внимавам во веки Worried Факт е, че съм по-слаба отколкото бях като ученичка, но съм все недоволна от тялото си.

Сис, звънни ми, когато имаш свободно време, да обменим малко опит на местно ниво Simple Smile

Моното на Червенкова май съм го правила преди, но не цял цикъл /то, какво ли не съм пробвала вече/, ще му хвърля едно око. Ще разгледам и  ВВНМХ, май само това не съм опитвала.

ТиЛи
, преди години се хранех разделно, и досега така през повечето време - лесно ми е, защото аз по принцип не обичам комбинация ориз/картофи с месо, от дете не ям такова съчетание. РХ е по-скоро начин за задържане на теглото, отслабване не съм постигала с него.

# 673
Здравейте, момичета Hug
В събота кантарът ми показа 69,9кг (толкова се радвах, че най-после видях 6-цата), но днес при меренето (не съм се мерила от събота) пак нагоре-71,3.
Предполагам заради мръсния ден и предстоящия МЦ Confused
След МЦ съм се наканила на Клоуи-2
седмичното предизвикателство.
Да видим дали ще има ефект Grinning
Хубав ден от мен Flowers Rose

# 674
  • Стара Загора
Гледам повечето пишете за двуседмичното предизвикателство на Клоу ама май никой не съм прочела да споменава да прави от другите програми.Май само една мацка спомена ,че е правила 28-дневното.

Общи условия

Активация на акаунт